Ew-ka 30.08.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Żeby tak moja piękna miała o kilka lat więcej, ech... żebyś Ty była wolna ...ech ........ mój synek gustuje w starszych a ta wersja ??? Tola mówi do mnie "mamo " i jak nic trafia do psychologa " jak żyć z teściowymi ?" albo verunia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.08.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ewka to mu znajdź jakas fajna starsza do niego o kilka lat co za problem? Ech, gdybym ja była wolna Veruniu - ja Cię zwalniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Żeby tak moja piękna miała o kilka lat więcej, ech... żebyś Ty była wolna ...ech ........ mój synek gustuje w starszych a ta wersja ??? Tola mówi do mnie "mamo " i jak nic trafia do psychologa " jak żyć z teściowymi ?" albo verunia ??? Z ciebie by była fajna teściowa Ja nigdy nie miałam teściowej . Odeszła dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ewka to mu znajdź jakas fajna starsza do niego o kilka lat co za problem? Ech, gdybym ja była wolna Veruniu - ja Cię zwalniam to ty ksiundz jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.08.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja nigdy nie miałam teściowej . Odeszła dawno temu Verunia to tak jak ja, Mama mego męża odeszła półtora roku przed naszym ślubem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.08.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 to ja juz wolę te lipcowe upały i słoneczko tak wcześnie nie zachodziło oj tak..... zwłascza, że teraz gdy juz mieszkam to doceniłabym uroki domku na wsi ps. przelotna hejka wieczorna - spadam ogladać "kobietę kota" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.08.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cze Ewka, ja piję bez prundu i bez cukru, bo zapomniałam posłodzić a mam lenia na schodzenie na dół. Leje cały dzień, nie do wytrzymania cześć siostrunia ja juz leżę w łózku i i reanimję H...... porąbał z Dawidem dzisiaj strasznie dużo drewna do kominka i teraz obaj cierpią a kto zajmuje się Dawidem a to już jego problem wciąż mu powtarzam ..."pposzukaj mi synowej"...teraz by miał jak znalazł Żeby tak moja piękna miała o kilka lat więcej, ech... ach co to byłby za ślub a teściowe jakie całe RW i KK na weselisku ....ech i choc kompletnie nie wiem o co chodzi to chciałam pzypomnieć, ze jesli chodzi oswaty, planowanie wesel itp. to proszę pamiętać, że jeśli chodzi o te sprawy to Moja Hanula jest bardzo tiki tiki i fajnego dla niej trza znależć (dla niezorientowanych fotki w dzienniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 poradzcie na slub i wesele nietypowe to kostium czy cos bardziej balowego? nietypowe dlatego ze w czerwcu zmarl tata pana mlodego i w sumie to bedzie obiad ciasto i zimna plyta (tak do 21 max 22) bez tancow i muzykantow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.08.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ewka to mu znajdź jakas fajna starsza do niego o kilka lat co za problem? Ech, gdybym ja była wolna Veruniu - ja Cię zwalniam to ty ksiundz jesteś Ksiunc jest potrzebny do czegoś całkiem odwrotnego, a do zwolnienia wystarczy inżynier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.08.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 poradzcie na slub i wesele nietypowe to kostium czy cos bardziej balowego? nietypowe dlatego ze w czerwcu zmarl tata pana mlodego i w sumie to bedzie obiad ciasto i zimna plyta (tak do 21 max 22) bez tancow i muzykantow... kostium, lub elegancka sukienka za kolano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 W komonku napaliłam, pogodowka nie załączyła mi jeszcze pieca do grzania.Robi się cieplej w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.08.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Heloł.Na grzybach nie byłam bo jakos tak wszystkim było nie po drodze, ale za to wiem co we mnie siedzi. Będzie chłopak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 hejka macie jeszcze trochę tego prundu z herbaty? jakoś tak zimno u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Heloł. Na grzybach nie byłam bo jakos tak wszystkim było nie po drodze, ale za to wiem co we mnie siedzi. Będzie chłopak. No to super Ciekawe czy też będzie się tak bawił http://images1.fotosik.pl/154/3fb761c845b705dd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Grands_Smileys/3d-bravo.gifhttp://smileys.sur-la-toile.com/repository/Grands_Smileys/3d-ourson-mom.gifhttp://smileys.sur-la-toile.com/repository/Grands_Smileys/grand-sourire-bond.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.08.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 hejka macie jeszcze trochę tego prundu z herbaty? jakoś tak zimno u nas ja mam tylko herbatę, ktoś wyciągnął wtyczkę z prundu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.08.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o kurka, monka nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cze WSZYSTKIM Cze Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dobry wieczór wszystkim miłym koleżankom i kolegom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 o kurka, monka nie strasz dzieci to skarbnica pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts