inż. Mamoń 30.08.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A ja jestem też Wygrzałam się w wannie, wypiłam browarka i mi gorąco. wreszcie tak jak lubię PP - Tobie to dobrze, ja nie mogę się wygrzać w wannie bo mamy niesprawną instalację. Po prostu połączona jest woda ciepła z zimną i nawet jak mam zasobnik na 70 stopni to jak odkręcę ciepłą wodę na ful to uzyskuję jakieś maks 35 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 herbatke piłam.. bo zimno... a ja sobie centralne włączyłem i mi ciepło cześć Sylvia co zdecydowałas w sprawie okien w kuchni? zostaja na 110 cm (na razie zawsze mozna ten jeden rządek ując) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 6. Whisper, verunia - 119 Verunia - gratki Jak Ci tam u Whispera? Bardzo kościsty jest? Trochę kościsty, ale zawsze to jakaś odmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 powiesz co było? "bigos" z cukinii odgrzany z obiadu, zagryziony ciastem marchewkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 powiesz co było? "bigos" z cukinii odgrzany z obiadu, zagryziony ciastem marchewkowym mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A ja jestem też Wygrzałam się w wannie, wypiłam browarka i mi gorąco. wreszcie tak jak lubię PP - Tobie to dobrze, ja nie mogę się wygrzać w wannie bo mamy niesprawną instalację. Po prostu połączona jest woda ciepła z zimną i nawet jak mam zasobnik na 70 stopni to jak odkręcę ciepłą wodę na ful to uzyskuję jakieś maks 35 stopni to się hydraulik nie popisał [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A ja jestem też Wygrzałam się w wannie, wypiłam browarka i mi gorąco. wreszcie tak jak lubię Cześć PP nie ma to jak ciepełko, co? Hej andre! Oj nie ma, nie ma Ciepłolubna jestem inz Mamoń - ale mam nadzieję, że już niedługo będziesz mógł się wygrzewać w swojej wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 a ja zmarzłam dzis czekając na kier buda szczegóły w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 powiesz co było? "bigos" z cukinii odgrzany z obiadu, zagryziony ciastem marchewkowym dobre, też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 a ja zmarzłam dzis czekając na kier buda szczegóły w dzienniku ja nosa z chałupy nie wyściubilem, a miałem schody robić, cały dzień pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Na dzisiaj was już pożegnam, trzymajcie się ciepło, pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja tylko na sekunde przywitac sie i dobrej nocki wam zyczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 powiesz co było? "bigos" z cukinii odgrzany z obiadu, zagryziony ciastem marchewkowym dobre, też lubię ciacho czy bigos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Wiecie co, zróbcie coś, zeby przestał padać deszcz... Proszę... Chciałabym, zeby wreszcie skończyli mój dom Zauważyłam, ze moje psy rozwalaja sie jak na razie na moich salonach, już w zupełnosci uwielbiają górę. Problem w tym, ze zapominają, ze się schodzi po schodach i trzeba im praktycznie wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 a ja zmarzłam dzis czekając na kier buda szczegóły w dzienniku ja nosa z chałupy nie wyściubilem, a miałem schody robić, cały dzień pada... a ja musiałam i czekałąm na gościa ponad godzine nie znosze jak ktos sie umawia na x potem przekłada na y a i tak sie spóźnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Na dzisiaj was już pożegnam, trzymajcie się ciepło, pa, pa Pa pa Verunia Może Ci się przyśnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 powiesz co było? "bigos" z cukinii odgrzany z obiadu, zagryziony ciastem marchewkowym dobre, też lubię ciacho czy bigos? bigos z tymi wszystkimi dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.08.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 a ja zmarzłam dzis czekając na kier buda szczegóły w dzienniku ja nosa z chałupy nie wyściubilem, a miałem schody robić, cały dzień pada... a ja musiałam i czekałąm na gościa ponad godzine nie znosze jak ktos sie umawia na x potem przekłada na y a i tak sie spóźnia... Moi murarze opracowali metodę, że dzwonią 6.30, pytają czy pada. Jak nie pada, to są o 6.55 na placu boju. A jak pada, to ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 premium super moi murarze to dzis rpacowlai ja czekałam na kier buda do odebrania stropu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja tylko na sekunde przywitac sie i dobrej nocki wam zyczyc Cześć i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts