Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

A ja jestem też :) Wygrzałam się w wannie, wypiłam browarka i mi gorąco. wreszcie tak jak lubię 8) :wink:

PP - Tobie to dobrze, ja nie mogę się wygrzać w wannie bo mamy niesprawną instalację. Po prostu połączona jest woda ciepła z zimną i nawet jak mam zasobnik na 70 stopni to jak odkręcę ciepłą wodę na ful to uzyskuję jakieś maks 35 stopni :( :evil:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

A ja jestem też :) Wygrzałam się w wannie, wypiłam browarka i mi gorąco. wreszcie tak jak lubię 8) :wink:

PP - Tobie to dobrze, ja nie mogę się wygrzać w wannie bo mamy niesprawną instalację. Po prostu połączona jest woda ciepła z zimną i nawet jak mam zasobnik na 70 stopni to jak odkręcę ciepłą wodę na ful to uzyskuję jakieś maks 35 stopni :( :evil:

:o :o :o

to się hydraulik nie popisał :evil: [/img]

Cześć PP :D

nie ma to jak ciepełko, co? :wink:

Hej andre!

Oj nie ma, nie ma :) Ciepłolubna jestem :wink:

inz Mamoń - ale mam nadzieję, że już niedługo będziesz mógł się wygrzewać w swojej wannie :)

Wiecie co, zróbcie coś, zeby przestał padać deszcz... Proszę... :) Chciałabym, zeby wreszcie skończyli mój dom :wink: Zauważyłam, ze moje psy rozwalaja sie jak na razie na moich salonach, już w zupełnosci uwielbiają górę. Problem w tym, ze zapominają, ze się schodzi po schodach i trzeba im praktycznie wytłumaczyć :)

a ja zmarzłam dzis czekając na kier buda :evil: szczegóły w dzienniku

ja nosa z chałupy nie wyściubilem, a miałem schody robić,

cały dzień pada... :evil:

a ja musiałam i czekałąm na gościa ponad godzine nie znosze jak ktos sie umawia na x potem przekłada na y a i tak sie spóźnia... :evil:

Moi murarze opracowali metodę, że dzwonią 6.30, pytają czy pada. Jak nie pada, to są o 6.55 na placu boju. A jak pada, to ich nie ma :-? :)