inż. Mamoń 30.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Na dzisiaj was już pożegnam, trzymajcie się ciepło, pa, pa Pa pa Verunia Może Ci się przyśnię Andre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.08.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 premium super moi murarze to dzis rpacowlai ja czekałam na kier buda do odebrania stropu... Ale przynajmniej pracowali... A ja tak tęsknie patrzyłam w stronę budowy, ze cegiełek nie przybywa. No wiesz, w końcu to kierbud, a nie bele-kto i ma prawo się spóźnić... Nie lubię, gdy ludzie nie wywiązuja się ze swoich obowiązków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Na dzisiaj was już pożegnam, trzymajcie się ciepło, pa, pa Pa pa Verunia Może Ci się przyśnię no, no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Na dzisiaj was już pożegnam, trzymajcie się ciepło, pa, pa Pa pa Verunia Może Ci się przyśnię Andre! no co... pomarzyć nie wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Marcin, jak to połączyli ciepłą wodę z zimną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.08.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 dobranoc! Pchły na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 DOBRANOC! PCHŁY NA NOC KARALUCHY POD PODUCHY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Marcin, jak to połączyli ciepłą wodę z zimną? Normalnie, bo to gópki były. Jest u mnie cyrkulacja i przewód cyrkulacyjny połączyli z LEWĄ rurą, która powinna być ciepła, a niestety jest zimna. Rura cyrkulacyjna w innym miejscu jest połączona prawidłowo czyli z wodą ciepłą. Ergo obwód cyrkulacyjny jest połączeniem wody zimnej z ciepłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Na dzisiaj was już pożegnam, trzymajcie się ciepło, pa, pa Pa pa Verunia Może Ci się przyśnię Andre! no co... pomarzyć nie wolno? Andre pomarzyć wolno, ale wtedy to Verunia powinna się przyśnić Tobie, a nie odwrotnie - kapujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A ja jestem też Wygrzałam się w wannie, wypiłam browarka i mi gorąco. wreszcie tak jak lubię PP - Tobie to dobrze, ja nie mogę się wygrzać w wannie bo mamy niesprawną instalację. Po prostu połączona jest woda ciepła z zimną i nawet jak mam zasobnik na 70 stopni to jak odkręcę ciepłą wodę na ful to uzyskuję jakieś maks 35 stopni a czemu tak ??? i masz tak od początku??? brrrrr...... ....myślę ,że coś z TYM zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 DOBRANOC! PCHŁY NA NOC KARALUCHY POD PODUCHY A SZCZYPAWKI DO ZABAWKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 no tak ...troszke wyżej wyjaśnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Marcin, jak to połączyli ciepłą wodę z zimną? Normalnie, bo to gópki były. Jest u mnie cyrkulacja i przewód cyrkulacyjny połączyli z LEWĄ rurą, która powinna być ciepła, a niestety jest zimna. Rura cyrkulacyjna w innym miejscu jest połączona prawidłowo czyli z wodą ciepłą. Ergo obwód cyrkulacyjny jest połączeniem wody zimnej z ciepłą o rany da się to poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Na dzisiaj was już pożegnam, trzymajcie się ciepło, pa, pa Pa pa Verunia Może Ci się przyśnię Andre! no co... pomarzyć nie wolno? Andre pomarzyć wolno, ale wtedy to Verunia powinna się przyśnić Tobie, a nie odwrotnie - kapujesz? mnie się przyśni, a chciałbym też vice-versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cześć Ew_ka Co na Ślonsku słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.08.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim nieśpiącym! Olcia - GRATULACJE! A może chciałaś dziewczynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cześć Ania Paweł na pewno chciał chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 tu nowy z nienacka heheh wszyscy poszli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cześć Ew_ka Co na Ślonsku słychać? tak jak wszędzie ....pada i wieje ....ale sa i dobre strony tej podłej pogody .....można szybciej do łóżeczka wskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim nieśpiącym! Olcia - GRATULACJE! A może chciałaś dziewczynkę? Olcia GRATULACJE dobra kolejność ...druga będzie dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts