Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

premium super moi murarze to dzis rpacowlai ja czekałam na kier buda do odebrania stropu...

Ale przynajmniej pracowali... A ja tak tęsknie patrzyłam w stronę budowy, ze cegiełek nie przybywa. No wiesz, w końcu to kierbud, a nie bele-kto i ma prawo się spóźnić... Nie lubię, gdy ludzie nie wywiązuja się ze swoich obowiązków :x

Marcin, jak to połączyli ciepłą wodę z zimną? :o

Normalnie, bo to gópki były.

Jest u mnie cyrkulacja i przewód cyrkulacyjny połączyli z LEWĄ rurą, która powinna być ciepła, a niestety jest zimna. Rura cyrkulacyjna w innym miejscu jest połączona prawidłowo czyli z wodą ciepłą. Ergo obwód cyrkulacyjny jest połączeniem wody zimnej z ciepłą :lol: :lol: :lol: :lol:

A ja jestem też :) Wygrzałam się w wannie, wypiłam browarka i mi gorąco. wreszcie tak jak lubię 8) :wink:

PP - Tobie to dobrze, ja nie mogę się wygrzać w wannie bo mamy niesprawną instalację. Po prostu połączona jest woda ciepła z zimną i nawet jak mam zasobnik na 70 stopni to jak odkręcę ciepłą wodę na ful to uzyskuję jakieś maks 35 stopni :( :evil:

a czemu tak ??? i masz tak od początku??? brrrrr...... :( ....myślę ,że coś z TYM zrobisz :-?

Marcin, jak to połączyli ciepłą wodę z zimną? :o

Normalnie, bo to gópki były.

Jest u mnie cyrkulacja i przewód cyrkulacyjny połączyli z LEWĄ rurą, która powinna być ciepła, a niestety jest zimna. Rura cyrkulacyjna w innym miejscu jest połączona prawidłowo czyli z wodą ciepłą. Ergo obwód cyrkulacyjny jest połączeniem wody zimnej z ciepłą :lol: :lol: :lol: :lol:

o rany :o

da się to poprawić?

Na dzisiaj was już pożegnam, trzymajcie się ciepło, pa, pa

Pa pa Verunia :D

Może Ci się przyśnię :oops:

:o :o :o Andre!

no co... pomarzyć nie wolno? :roll:

Andre pomarzyć wolno, ale wtedy to Verunia powinna się przyśnić Tobie, a nie odwrotnie - kapujesz? :lol: :lol: :lol:

mnie się przyśni, a chciałbym też vice-versa :oops: