inż. Mamoń 30.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Na dzisiaj was już pożegnam, trzymajcie się ciepło, pa, pa Pa pa Verunia Może Ci się przyśnię Andre! no co... pomarzyć nie wolno? Andre pomarzyć wolno, ale wtedy to Verunia powinna się przyśnić Tobie, a nie odwrotnie - kapujesz? mnie się przyśni, a chciałbym też vice-versa Andre - nie ściemniaj proszę. Czuję, żę tak naprawdę to chciałbyś to przeżyć LIVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Nasz "nowy" idzie jak burza I pojawia się z nienacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 to ja mówie dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Marcin, jak to połączyli ciepłą wodę z zimną? Normalnie, bo to gópki były. Jest u mnie cyrkulacja i przewód cyrkulacyjny połączyli z LEWĄ rurą, która powinna być ciepła, a niestety jest zimna. Rura cyrkulacyjna w innym miejscu jest połączona prawidłowo czyli z wodą ciepłą. Ergo obwód cyrkulacyjny jest połączeniem wody zimnej z ciepłą o rany da się to poprawić? Andre - jasne, że się da. Podłogę już rozp.....łem, a teraz czekam na hydrona bo rur się sam nie tykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 dlaczego na forum jest godzina 21:49 dopiero a w rzeczywistości 22:49?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 DOBREJ NOCKI życzę i spokojnej ...bez komarów tzn ....bzykanie tak ,ale nie komarowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dobranoc Sylvia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cześć Ania Paweł na pewno chciał chłopaka Mój mąż chciał dziewczynkę Ino mu nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 DOBREJ NOCKI życzę i spokojnej ...bez komarów tzn ....bzykanie tak ,ale nie komarowe Ewka - niezłe, niezłe Branoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.08.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cześć Ania Paweł na pewno chciał chłopaka Mój mąż chciał dziewczynkę Ino mu nie wyszła A ja chciałem chłopca i mi też nie wyszło. Ale teraz wiem, że dziewczynka to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 dlaczego na forum jest godzina 21:49 dopiero a w rzeczywistości 22:49?? Spodobało Ci się? GATKI! Dawaj, teraz obowiązki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Marcin, jak to połączyli ciepłą wodę z zimną? Normalnie, bo to gópki były. Jest u mnie cyrkulacja i przewód cyrkulacyjny połączyli z LEWĄ rurą, która powinna być ciepła, a niestety jest zimna. Rura cyrkulacyjna w innym miejscu jest połączona prawidłowo czyli z wodą ciepłą. Ergo obwód cyrkulacyjny jest połączeniem wody zimnej z ciepłą o rany da się to poprawić? Andre - jasne, że się da. Podłogę już rozp.....łem, a teraz czekam na hydrona bo rur się sam nie tykam hmmm.... to dobrze, że kazałem rury puścić po ścianach i zabudować, łatwiej zrobić poprawkę... na szczęście u mnie wszystko działa perfekt... rury ułożone pod posadzką nie mają między sobą połączeń powinni Ci to poprawić w ramach gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.08.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cześć Ania Paweł na pewno chciał chłopaka Mój mąż chciał dziewczynkę Ino mu nie wyszła A ja chciałem chłopca i mi też nie wyszło. Ale teraz wiem, że dziewczynka to jest to Mój mąż (zanim się okazało, że będzie Paweł) zawsze powtarzał, że jak się trafi chłopak, to topić nie będzie, wychowa jak swoje, ale nie ma to jak córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 dlaczego na forum jest godzina 21:49 dopiero a w rzeczywistości 22:49?? wejdź w PROFIL i ustaw Strefa czasowa: GMT + 2:00 hours . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.08.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Idę już spać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cześć Ania Paweł na pewno chciał chłopaka Mój mąż chciał dziewczynkę Ino mu nie wyszła A ja chciałem chłopca i mi też nie wyszło. Ale teraz wiem, że dziewczynka to jest to Mój mąż (zanim się okazało, że będzie Paweł) zawsze powtarzał, że jak się trafi chłopak, to topić nie będzie, wychowa jak swoje, ale nie ma to jak córcia a ja chciałem chłopca i mi wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 diabli wiedzą o czym było odnoszę wrażenie że na poprzedniej stronie było zimno!! wszyscy albo cos pili albo ogrzewanie włączali (w sierpniu!! gdzie czasy nakazu rozpoczęcia sezonu grzewczego dopiero 15 października - czyste marnotrasto). w reszcie postów pogubiłem sie tak to już jest z nowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.08.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Idę już spać Dobranoc Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 30.08.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 dlaczego na forum jest godzina 21:49 dopiero a w rzeczywistości 22:49?? Spodobało Ci się? GATKI! Dawaj, teraz obowiązki tym razem był to przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts