Olkalybowa 31.08.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim nieśpiącym! Olcia - GRATULACJE! A może chciałaś dziewczynkę? nie nastawiałam sie ani na dziewczynkę ani na chłopca, teraz sie muszę szybko dowiedziec jak sie siusiaka myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim nieśpiącym! Olcia - GRATULACJE! A może chciałaś dziewczynkę? nie nastawiałam sie ani na dziewczynkę ani na chłopca, teraz sie muszę szybko dowiedziec jak sie siusiaka myje czyli syn gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.08.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Heloł . Halol Jak sie czuje przyszla mamcia ? dziękuje bardzo dobrze, rozglądam sie teraz za brykami dla malucha i mi sie już od trego kreci w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Heloł . Halol Jak sie czuje przyszla mamcia ? dziękuje bardzo dobrze, rozglądam sie teraz za brykami dla malucha i mi sie już od trego kreci w głowie oj tak teraz to jest wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Hej Funia! Hania prześliczna! I jaka już duża Jak przetrwałaś okres wpełzania pod stoły i kanapy? jestem w trakcie jakoś próbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim nieśpiącym! Olcia - GRATULACJE! A może chciałaś dziewczynkę? nie nastawiałam sie ani na dziewczynkę ani na chłopca, teraz sie muszę szybko dowiedziec jak sie siusiaka myje czyli syn gratulacje dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.08.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Heloł . Halol Jak sie czuje przyszla mamcia ? dziękuje bardzo dobrze, rozglądam sie teraz za brykami dla malucha i mi sie już od trego kreci w głowie oj tak teraz to jest wybor i tak i nie bo takie które mi się podobają to za drogie, inne z kolei mają nie takie koła, bo na moje polno-leśne drogi to duże i pompowane by się przydały. Nie miała baba kłopotu to sobie dzieko zrobiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Heloł . Halol Jak sie czuje przyszla mamcia ? dziękuje bardzo dobrze, rozglądam sie teraz za brykami dla malucha i mi sie już od trego kreci w głowie oj tak teraz to jest wybor i tak i nie bo takie które mi się podobają to za drogie, inne z kolei mają nie takie koła, bo na moje polno-leśne drogi to duże i pompowane by się przydały. Nie miała baba kłopotu to sobie dzieko zrobiła . fakt zeby byl wielki wybor trzeba spelnic jedenen warunek -pelna kieszen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Heloł . Halol Jak sie czuje przyszla mamcia ? dziękuje bardzo dobrze, rozglądam sie teraz za brykami dla malucha i mi sie już od trego kreci w głowie oj tak teraz to jest wybor i tak i nie bo takie które mi się podobają to za drogie, inne z kolei mają nie takie koła, bo na moje polno-leśne drogi to duże i pompowane by się przydały. Nie miała baba kłopotu to sobie dzieko zrobiła . fakt zeby byl wielki wybor trzeba spelnic jedenen warunek -pelna kieszen właśnie, właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.08.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 słońce słońce słońce u mnie świeci !!!! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h050.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h050.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h050.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h050.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h050.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.08.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim nieśpiącym! Olcia - GRATULACJE! A może chciałaś dziewczynkę? nie nastawiałam sie ani na dziewczynkę ani na chłopca, teraz sie muszę szybko dowiedziec jak sie siusiaka myje poćwicz na mężu na pewno sie ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim nieśpiącym! Olcia - GRATULACJE! A może chciałaś dziewczynkę? nie nastawiałam sie ani na dziewczynkę ani na chłopca, teraz sie muszę szybko dowiedziec jak sie siusiaka myje poćwicz na mężu na pewno sie ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.08.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Dzień dobry Wam chłopcy i dziewczynki! Jest super! Jest wreszcie słoneczko I murują I przyjeżdża mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 cześć wszystkim nieśpiącym! Olcia - gratulacje! A może chciałaś dziewczynkę? nie nastawiałam sie ani na dziewczynkę ani na chłopca, teraz sie muszę szybko dowiedziec jak sie siusiaka myje poćwicz na mężu Na pewno sie ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.08.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim nieśpiącym! Olcia - GRATULACJE! A może chciałaś dziewczynkę? nie nastawiałam sie ani na dziewczynkę ani na chłopca, teraz sie muszę szybko dowiedziec jak sie siusiaka myje poćwicz na mężu na pewno sie ucieszy jest tak miły,ze już oferował swoją pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.08.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Jesteście? dorywczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.08.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Po kilku nieprzespanych nocach, buszowaniu po necie, wreszcie wybrałam wózek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.08.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Jesteście? dorywczo o Jajcek jak dobrze,ze jesteś, zrobisz mi herbatki? Cieżarnym się nie odmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.08.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Jesteście? Ja jestem, jeśli Ci moje towarzystwo odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts