prymasek 31.08.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a mojemu synkowi lat 3,5 śniło się że byliśmy na rybach i je łowiliśmy żeby je zjeść - problem w tym że nigdy z nim nie byłem na rybach może mama była z synkiem i "wujkiem" a Ty o tym nie wiesz Dzień dobry WSZYSTKIM, podlasie w huraganowym wietrze i deszczu jakby to nie chodziło o ryby to może mama nie cierpi ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.08.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a mojemu synkowi lat 3,5 śniło się że byliśmy na rybach i je łowiliśmy żeby je zjeść - problem w tym że nigdy z nim nie byłem na rybach może mama była z synkiem i "wujkiem" a Ty o tym nie wiesz Dzień dobry WSZYSTKIM, podlasie w huraganowym wietrze i deszczu jakby to nie chodziło o ryby to może mama nie cierpi ryb... może istotnie nie chodziło o ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Dzień dobry WSZYSTKIM, podlasie w huraganowym wietrze i deszczu deszcz wysłałem żeby trawniczek podlał, ale wiatr to nie ja wiatr mówił co innego premier w Brukseli też mówił co innego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a mojemu synkowi lat 3,5 śniło się że byliśmy na rybach i je łowiliśmy żeby je zjeść - problem w tym że nigdy z nim nie byłem na rybach może mama była z synkiem i "wujkiem" a Ty o tym nie wiesz Dzień dobry WSZYSTKIM, podlasie w huraganowym wietrze i deszczu jakby to nie chodziło o ryby to może mama nie cierpi ryb... a wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 31.08.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a mojemu synkowi lat 3,5 śniło się że byliśmy na rybach i je łowiliśmy żeby je zjeść - problem w tym że nigdy z nim nie byłem na rybach może mama była z synkiem i "wujkiem" a Ty o tym nie wiesz Dzień dobry WSZYSTKIM, podlasie w huraganowym wietrze i deszczu jakby to nie chodziło o ryby to może mama nie cierpi ryb... może istotnie nie chodziło o ryby synkowi chodziło o ryby a to był sen syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 31.08.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a mojemu synkowi lat 3,5 śniło się że byliśmy na rybach i je łowiliśmy żeby je zjeść - problem w tym że nigdy z nim nie byłem na rybach może mama była z synkiem i "wujkiem" a Ty o tym nie wiesz Dzień dobry WSZYSTKIM, podlasie w huraganowym wietrze i deszczu jakby to nie chodziło o ryby to może mama nie cierpi ryb... a wędkarzy nie zaobserowałem słabości do wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 31.08.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 pływam troszkę kajakami i widziałem kilku wędkarzy gigantów niektórzy wyglądają jak z filmów grozy szczególnie jak widzą kajakarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.08.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Prezes pamięta, macha i pozdrawia. http://i1.treklens.com/photos/6666/boat_serifos1.jpg Ale na tej łódce mnie nie ma A szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Prezes pamięta, macha i pozdrawia. http://i1.treklens.com/photos/6666/boat_serifos1.jpg Ale na tej łódce mnie nie ma A szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 witajcie w biegu mialismy konto mailowe na serwerze w pewnym znanym biurze o wątpliwej reputacji przez lat 8. Od paru lat konto sobie bylo, przez nas uzywane /mieli dobry program antywirusowy /, aż tu nagle bez ostrzeżenia wczoraj wieczorem ciachneli i sie skończyło Od rana walczymy, aby maile skierowali na nasze inne konta A ile jest takich co nie wiemy, że do nas cos wysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Majka, jesteś tam jeszcze? Co z moim Egiptem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Majka, jesteś tam jeszcze? Co z moim Egiptem? kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Majka, jesteś tam jeszcze? Co z moim Egiptem? rany z jakim egiptem? pytalam mnie kiedyś? nic nie wiem. Napisz co, gdzie, kiedy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Majka, jesteś tam jeszcze? Co z moim Egiptem? kupiłaś Jeszcze się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Majka, jesteś tam jeszcze? Co z moim Egiptem? rany z jakim egiptem? pytalam mnie kiedyś? nic nie wiem. Napisz co, gdzie, kiedy......... może obiecałąś zamiast .......majteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Wysłany : 23 Sie 2006 17:31 Majka, poszukaj dla mnie korzystnej oferty na Egipt z możliwością nauki nurkowania dla 2 osob w pierwszej połowie pażdziernika (all inclusiv), zrobisz to dla mnie?Tutaj robię oczy kota ze Shreka Tu było zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a tu twoja odpowiedź oki, jutro bo dzisiaj rozgryzam kurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a tu twoja odpowiedź oki, jutro bo dzisiaj rozgryzam kurnik tak rozgryzałam, że wyleciało mi z glowy. juz zapisuję, jutro siadam i piszę wystarczy centrum nurkowe przy hotelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a tu twoja odpowiedź oki, jutro bo dzisiaj rozgryzam kurnik tak rozgryzałam, że wyleciało mi z glowy. juz zapisuję, jutro siadam i piszę wystarczy centrum nurkowe przy hotelu? starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 fajny jest jasmin village a na ile czasu i skąd wylot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts