Jajcek 31.08.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a tu twoja odpowiedź oki, jutro bo dzisiaj rozgryzam kurnik tak rozgryzałam, że wyleciało mi z glowy. juz zapisuję, jutro siadam i piszę wystarczy centrum nurkowe przy hotelu? i ani kurnika ani Egiptu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Verunia bedziesz sie uczyc nurkowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Majka, jesteś tam jeszcze? Co z moim Egiptem? rany z jakim egiptem? pytalam mnie kiedyś? nic nie wiem. Napisz co, gdzie, kiedy......... może obiecałąś zamiast .......majteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.08.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Mailem przyszło. Przepraszam, ze takie długie, ale że temat budowlano-sklepowy, to wrzucam. Ubaw miałam przedni Instrukcja przy zakupie brodzika .. czyli jak brac prysznic - jak kobieta czy jak facet ? Jak brać prysznic jak kobieta: 1.Zdejmij ubranie i włóż je do pojemników na brudna odzież, segregując na jasne, ciemne i białe oraz do prania ręcznego i w pralce. 2. Idź do łazienki ubrana w długi szlafrok. Jeśli po drodze spotkasz męża, zakryj dokładnie wszystkie widoczne części ciała i przyspiesz kroku. 3. Przyjrzyj się w lustrze swojej figurze i wypnij brzuch. Pojęcz, że znowu utyłaś. 4. Wejdź pod prysznic i przygotuj sobie myjkę do twarzy, myjkę do rąk, myjkę do krocza, szczotkę do pleców, szeroką gąbkę oraz pumeks. 5. Umyj dwukrotnie włosy szamponem grejpfrutowo-ogórkowym z dodatkiem 83 witamin. 6. Wetrzyj we włosy grejpfrutowo-ogórkową wzbogaconą naturalnym olejkiem krokusowym. Zostaw ją na 15 minut. 7. Myj twarz peelingiem z pestek brzoskwini przez 10 minut, aż nabierze żywego, czerwonego koloru. 8. Umyj resztę ciała żelem do kąpieli Ginger Nut i Jaffa Cake. 9. Spłucz odżywkę z włosów, poświęcając na to co najmniej 15 minut, aby mieć pewność, że cała spłynęła. 10. Ogol włosy pod pachami i na nogach. Rozwaz ogolenie okolic bikini, ale dojdź do wniosku, że lepiej je wywoskować. 11. Nakrzycz na męża, kiedy spuści wodę w toalecie i spadnie ciśnienie wody, tak, że z prysznica popłynie wrzątek. 12. Wyłącz prysznic. Wytrzyj wszystko w kabinie do sucha. Bardziej zabrudzone miejsca przetrzyj specjalnym płynem do kafelków. 13. Wyjedz spod prysznica. Wytrzyj się ręcznikiem wielkości małego państwa afrykańskiego. 14. Zawiń włosy w długi ręcznik, o wyjątkowej chłonności. Sprawdź całe ciało w poszukiwaniu choćby zapowiedzi pryszczy. 15. Wróc do sypialni, ubrana w długi szlafrok i turban z ręcznika. 16. Jeśli dostrzeżesz gdzieś męża, zakryj starannie wszystkie odkryte części ciała i udaj się szybko do sypialni, gdzie spędzisz następne półtorej godziny na ubieraniu się ... Jak brać prysznic jak mężczyzna: 1. Zdejmij ubranie, siedząc na łóżku i zostaw rzeczy rzucone niedbale jedne na drugie 2. Przejedz nago do łazienki. Jeśli zobaczysz gdzieś żonę, potrząśnij w jej kierunku przyrodzeniem, wołając: Łuuu, łuuu! 3. Spójrz w lustro i wciągnij brzuch, żeby zobaczyć swoją męską sylwetkę. Popodziwiaj rozmiary swojego penisa w lustrze, podrap się po jądrach i powąchaj palce. 4. Wejdź pod prysznic. 5. Nie rozglądaj się za myjką lub gąbką, bo ich nie potrzebujesz. 6. Umyj twarz. Umyj się pod pachami. 7. Pośmiej się z tego, jak głośno słychać bąki puszczane w kabinie prysznicowej. 8. Umyj krocze i jego okolice. Umyj pośladki zostawiając włosy na mydle. 9. Umyj włosy szamponem, ale nie nakładaj odżywki. 10. Za pomocą piany z szamponu zrób sobie irokeza na głowie i odsuń zasłonę, żeby obejrzeć się w lustrze. 11. Nasikaj do brodzika, celując w odpływ. 12. Spłucz się i wyjdą spod prysznica. Nie zwracaj uwagi na kałuże na podłodze-trochę się narozlewało bo dół zasłony znajdował się poza brodzikiem, gdy brałeś prysznic. 13. Wytrzyj się częściowo. 14. Przyjrzyj się sobie w lustrze, napręż mięśnie i ponownie naciesz się rozmiarem swojego przyrodzenia. 15. Zostaw odsunięta zasłonę prysznicową i mokry dywanik łazienkowy na podłodze. 16. Zostaw w łazience włączone światło i wentylator. 17. Wróć do sypialni z ręcznikiem owiniętym wokół bioder. Jeśli będziesz mijał żonę, zdejmij ręcznik, chwyć w rękę przyrodzenie, powiedz: - No co kotku i naprzyj na mnie swoimi biodrami. 18. Pusć dwukrotnie baka i ubierz się we wczorajsze rzeczy................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 no to wystawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a tu twoja odpowiedź oki, jutro bo dzisiaj rozgryzam kurnik tak rozgryzałam, że wyleciało mi z glowy. juz zapisuję, jutro siadam i piszę wystarczy centrum nurkowe przy hotelu? i ani kurnika ani Egiptu e tam. zapisałam w "sprawy do załatwienia" lecę do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a tu twoja odpowiedź oki, jutro bo dzisiaj rozgryzam kurnik tak rozgryzałam, że wyleciało mi z glowy. juz zapisuję, jutro siadam i piszę wystarczy centrum nurkowe przy hotelu? i ani kurnika ani Egiptu e tam. zapisałam w "sprawy do załatwienia" lecę do domku znaczy sie kurnik wpisany w sprawy do zalatwienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 2912. inż. Mamoń - 246 3. SławekD-żonka - 186 4. Joanna i Janusz - 134 5. kze - 133 6. Whisper, verunia - 119 8. fizyk - 96 9. Kasztanka - 91 10. Majka - 84 11. Olkalybowa - 81 12. maksiu, - 80 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 40 17. andrzejka- 37 18. Moniś, Aga J.G - 36 20. facio -35 21. markus_gdynia - 29 22. zaba_gonia, Jezier - 28 24. Nefer, Ania Wiśniewska- 24 26. Trini, marcel2000, ew-ka, andre59,Witos - 20 31. Funia- 18 32. Sylvia1, tola - 15 34. Agniesia - 14 35. joola - 13 36. Jane, karolka - 10 38. Wojty, kasia64 - 9 40. frosch-8 41. kolia, Zielonooka - 7 43. Januszz, tabaluga1, duende- 6 46. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5 50. Ewuś, jamles - 4 52. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, Pawson, prymasek- 3 58. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, gawel, - 2 62. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, pp - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.08.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Moi mili, śmigam zobaczyć co tam murarze wyczyniają na budowie Mój dom nabiera powoli "domowych" kształtów Do wieczora! a waleriana pod ręką Nie no, aż tak strasznie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.08.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 pp - dobre najlepsze były 83 witaminy i puszczanie bąków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.08.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 A ja mam wreszcie od dzisiaj naprawdę ciepłą wodę. Od 11 września ubr czyli od wprowadzenia miałem w jednej rurze zimną, a w drugiej róże letnią. Jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 A ja mam wreszcie od dzisiaj naprawdę ciepłą wodę. Od 11 września ubr czyli od wprowadzenia miałem w jednej rurze zimną, a w drugiej róże letnią. Jak się cieszę To długa gorrrrąca kąpiel cię czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Przejedz nago do łazienki. Jeśli zobaczysz gdzieś żonę, potrząśnij w jej kierunku przyrodzeniem, wołając: Łuuu, łuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.08.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 pp - dobre najlepsze były 83 witaminy i puszczanie bąków Takie życiowe, co A ja mam wreszcie od dzisiaj naprawdę ciepłą wodę. Od 11 września ubr czyli od wprowadzenia miałem w jednej rurze zimną, a w drugiej róże letnią. Jak się cieszę To pewnie dziś będziecie siedzieć w wannie, aż Wam się skóra na opuszkach tak śmiesznie pomarszczy A teraz pokażę Wam coś : w tym lesie (widok z przyszłego tarasu) http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/3917031_348.ts1157045227870.jpg znalazłam takiego grzybka: http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/3917035_348.ts1157045236812.jpg Jutro poszukam dokładnie (dziś za zzzimno), może gdzieś jego braciszkowie się schowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.08.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 DZięki za wyjasnienia odnosnie dworców Jesteście kochani Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.08.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Przejedz nago do łazienki. Jeśli zobaczysz gdzieś żonę, potrząśnij w jej kierunku przyrodzeniem, wołając: Łuuu, łuuu! Dokłądnie tak zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.08.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Allo, allo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.08.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Andre, nie pamiętam co mi się śniło hmmm.... muszę intensywniej pozytywne fluidy wysyłać Cześć Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 31.08.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 czesc Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.08.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Wyszedłem na kolację. Zaraz wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts