frosch 01.09.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 andre,jajcek,maxtorka,witejcie w tyn pikny wiecor,hey!!!! A witejcie gaździno, witejcie to mie sie podobo,zes fajnie mie przywitol a kaj zes sie tej godki naucul,he? hej andre,poklikalambym z wielka przyjemnoscia z toba,lecz otrzymalam wazny telefon od osobistego brata (tez Endriu),ze mam sie natychmiast zjawic u niego ,coby przyjemnie spedzic ten zimny wieczor zatem zycze wam cudnego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 andre,jajcek,maxtorka,witejcie w tyn pikny wiecor,hey!!!! A witejcie gaździno, witejcie to mie sie podobo,zes fajnie mie przywitol a kaj zes sie ten godki naucul,he? mom familja pod Lublińcem, a oni podobnie godają, to żech se trocha przypomnioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Kasiu niech się spełni wszystko co tylko sobie zapragniesz http://www.biedermeier.com.pl/img/kompo_3.JPG froszka , andre i jajcek witojcie piknie , hej Jo ino tak se próbuje spominać jak to bars piknie w Taterkach było No i w moich zyłach tyz płynie górolsko krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 andre,jajcek,maxtorka,witejcie w tyn pikny wiecor,hey!!!! A witejcie gaździno, witejcie to mie sie podobo,zes fajnie mie przywitol a kaj zes sie tej godki naucul,he? hej andre,poklikalambym z wielka przyjemnoscia z toba,lecz otrzymalam wazny telefon od osobistego brata (tez Endriu),ze mam sie natychmiast zjawic u niego ,coby przyjemnie spedzic ten zimny wieczor zatem zycze wam cudnego wieczoru wobec tego życzę miłego wieczoru pozdrowienia dla brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.09.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nikt sie nie czai ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ... froszka , andre i jajcek witojcie piknie , hej Jo ino tak se próbuje spominać jak to bars piknie w Taterkach było No i w moich zyłach tyz płynie górolsko krew Musza w Taterki pojechać coby sie górolskiego godania naucyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 O, Jacuś nową stronkę otworzył Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 teraz przez pół godziny nic się nie będzie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 MAM JUŻ DOŚĆ NIE MÓW MI JUŻ .................................... Gosia Andrzejewicz .....śpiewa w Sopocie Dobry wieeczór Państwu będziemy dziś śpiewać ???? ja na pewno .....właśnie włączyłam TVN przez wszystkie głośniki kina domowego ....mam stereo i w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nikt sie nie czai ? BRAWO BRAWO BRAWO bijmy brawo Panu co otworzył nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.09.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 właśnie wróciłam z działki gdzie pierwszy raz weszłam po moich wylanych schodach i stwierdziłam do razu, że są super wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 MAM JUŻ DOŚĆ NIE MÓW MI JUŻ .................................... Gosia Andrzejewicz .....śpiewa w Sopocie Dobry wieeczór Państwu będziemy dziś śpiewać ???? ja na pewno .....właśnie włączyłam TVN przez wszystkie głośniki kina domowego ....mam stereo i w kolorze he,he, a ja nadal telewizji nie oglądam Podobno TVN niedługo ma otworzyć własną telewizję satelitarną, może oferta będzie ciekawsza niż Cyfra+ i Polsat. Cześć Ew_ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 właśnie wróciłam z działki gdzie pierwszy raz weszłam po moich wylanych schodach i stwierdziłam do razu, że są super wygodne a czym dojechałaś na działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Najpiękniejsze życzenia urodzinowe Kasiu http://kwiaciarniaflora.com.pl/kwiaty2/737d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.09.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 właśnie wróciłam z działki gdzie pierwszy raz weszłam po moich wylanych schodach i stwierdziłam do razu, że są super wygodne a czym dojechałaś na działkę? rano zabrałam sie z wykonawcą a teraz odebrałam autko z naprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.09.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Najpiękniejsze życzenia urodzinowe Kasiu o to ja się dołaczę: STO LAT STO LAT zdrówka ... pomyślności z dzieci.... http://www.roze.pl/gfx/S007_big.jpghttp://ladne.pl/sklep/images/pudelko_dscn1369.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.09.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Bry. Jak widzę imprezka. To ja teżWszystkiego naj Kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.09.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Jezier na wiosne prawdopodobnie bedzie prąd :D po walkach z zewt to cieszy wiadomość, ze obecnie inwestycja jest w trakcie realizacji (czyli projekt sie robi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Bry. Jak widzę imprezka. To ja też Wszystkiego naj Kasiu. Bry. Prawie imprezka, bo Kasia niestety nie ma netu w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.09.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 sylvia. To i tak nieżle sobie radzisz bez pradu. Ja nie mialem z zewt problemow prad mialem w tym samym dniu w ktorym ekipa do fundamentow przyjechala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts