Jajcek 01.09.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Finlandia moja ulubiona ....ale pod warunkiem ,że zmrożona .......jak jedna moja znajoma nio ta przestane wodke pic jak wodke trzba bedzie grysc to tak apropo zmrozenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Idę coś zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Finlandia moja ulubiona ....ale pod warunkiem ,że zmrożona .......jak jedna moja znajoma nio ta przestane wodke pic jak wodke trzba bedzie grysc to tak apropo zmrozenia możesz ssać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nie martw się Pawsonku , mam jeszcze niejedną http://www.bestwine.ru/images/products/250-c.jpg A jak zabraknie to jeszcze i taka się znajdzie ( ale to dla miłosników dziwnych kolorów ) http://www.obornik.art.pl/obrazki/abs1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No i w moich zyłach tyz płynie górolsko krew tako pikno górolka, że mogłaby robić za ........hanyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.09.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 A witojcie Jak tu się mniamniuśnie zrobiło , wiedziołoch kiedy z tych gorów powrócić Taterki kozoły sie Wom piknie pokłonić , hej ! http://img160.imageshack.us/img160/2356/p1010205vw3.jpg Witaj Maxtorka - 3 lata temu byłem w tym samym miejscu: http://onephoto.net/uploads/tatromaniak/1067612535_gal_222.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Finlandia moja ulubiona ....ale pod warunkiem ,że zmrożona .......jak jedna moja znajoma nio ta przestane wodke pic jak wodke trzba bedzie grysc to tak apropo zmrozenia możesz ssać...... i nikt mi nie zarzuci ze za duzo pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 sylvia. To i tak nieżle sobie radzisz bez pradu. Ja nie mialem z zewt problemow prad mialem w tym samym dniu w ktorym ekipa do fundamentow przyjechala. to fajnie miales ja juz rok czekam a czy bedize w lutym cz w marcu czy dopiero w czewrcu to do konca nie wiem mam tylko zapewnienia ...tylko jak tu wykonczeniowke bez pradu robic? no i sasiedzi maj termin podlaczenia luty 2007 a maja nas podpinac kompleksowo a agregta potem sie przyda jak prad beda wyłączac... no i mam zgode na 20kW :D U mnie w ciągu dwóch lat jak mieszkam tylko raz nie było prądu przez 5 godzin. A tak jak wylanczali to na niecala godzine najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 pikne te nase góry .....i górolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Finlandia moja ulubiona ....ale pod warunkiem ,że zmrożona .......jak jedna moja znajoma nio ta przestane wodke pic jak wodke trzba bedzie grysc to tak apropo zmrozenia możesz ssać...... i nikt mi nie zarzuci ze za duzo pije najwyzej ,że za dużo ssiesz a to nie jest naganne .....chyba ,że widują Cię w innych sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Idę coś zjeść czym zapełniasz brzuszek? bo ja serwowałam krokiet i barszczyk czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Maxtorka skąd masz mój absynt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.09.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Finlandia moja ulubiona ....ale pod warunkiem ,że zmrożona .......jak jedna moja znajoma nio ta przestane wodke pic jak wodke trzba bedzie grysc to tak apropo zmrozenia możesz ssać...... i nikt mi nie zarzuci ze za duzo pije najwyzej ,że za dużo ssiesz a to nie jest naganne .....chyba ,że widują Cię w innych sytuacjach hmmm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No i w moich zyłach tyz płynie górolsko krew tako pikno górolka, że mogłaby robić za ........hanyska Moja matko krzesna hanyskom była i mój ociec krzesny tysz ( hanysem oczywiście ) Mieszkali w Rowniu koło Żor a to chyba Hanysowo ? A teraz stryjeczna siostra i stryjeczny brat w okolicach Rybnika mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.09.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 i ja witam ponownie Maxtorko pozdrowiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.09.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Maxtorka skąd masz mój absynt masz drugą i nie płacz http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1151407965_1632967277_absinthe_p_kermann_450.jpg ciekawe jak to smakuje nie piłam tego jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No i w moich zyłach tyz płynie górolsko krew tako pikno górolka, że mogłaby robić za ........hanyska Moja matko krzesna hanyskom była i mój ociec krzesny tysz ( hanysem oczywiście ) Mieszkali w Rowniu koło Żor a to chyba Hanysowo ? A teraz stryjeczna siostra i stryjeczny brat w okolicach Rybnika mieszkają czy to nie jest Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 i ja witam ponownie Maxtorko pozdrowiłaś? oo Monka witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts