Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Mój chory dogorywa na górze Znaczy śpi już z nosem pełnym farfucli cześć Aniu ....masz wapno rozpuszczalne ??? nie budowlane takie z apteki ......zrób Pawłowi dawkę uderzeniową czyli conajmniej 2 tab. rozpuść w letniej herbacie i daj mu do wypicia ...i tak kilka razy dziennie ( nawet 5 -6 razy po 2 tab.) gwarantowany brak kataru na drugi dzień .....sprawdzone od conajmniej kilkunastu lat na całej mojej familii i znajomych Pawłowi? Paweł zdrowiutki, ale Bartkowi się przyda Cześć Ew-ka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 STOP proszę Męża nie mam oszczędzcie mnie To jest nas dwie Mój chory dogorywa na górze Znaczy śpi już z nosem pełnym farfucli Cześć wszystkim! znaczy się niezdatny do użytku? Cześć Ania Całkowicie Hej Desperado! no to się teraz nie wyśpisz Dlaczego? Jak zaraz pójdę spać to się wyśpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pawłowi? Paweł zdrowiutki, ale Bartkowi się przyda Cześć Ew-ka! ups myślałam o mężu a napisałam Paweł .....oj zawrócił mi w głowie Twój synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 oddaję myszkę w inne ręce może uda mi się jeszcze dzisiaj ją odzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Cześć Monka! Ale za to całe łóżko dla mnie chyba ci zazdroszczę Widzisz Zawsze jest jakiś pozytyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 oddaję myszkę w inne ręce może uda mi się jeszcze dzisiaj ją odzyskać Monka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 STOP proszę Męża nie mam oszczędzcie mnie To jest nas dwie Mój chory dogorywa na górze Znaczy śpi już z nosem pełnym farfucli Cześć wszystkim! znaczy się niezdatny do użytku? Cześć Ania Całkowicie Hej Desperado! no to się teraz nie wyśpisz Dlaczego? Jak zaraz pójdę spać to się wyśpię mówie Ci, sama w takim dużym łóżku się nie wyśpisz... będziesz się wiercić przez pół nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pawłowi? Paweł zdrowiutki, ale Bartkowi się przyda Cześć Ew-ka! ups myślałam o mężu a napisałam Paweł .....oj zawrócił mi w głowie Twój synek Oj tak, łamacz serc z niego, nie tylko niewieścich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 i po kolacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 STOP proszę Męża nie mam oszczędzcie mnie To jest nas dwie Mój chory dogorywa na górze Znaczy śpi już z nosem pełnym farfucli Cześć wszystkim! znaczy się niezdatny do użytku? Cześć Ania Całkowicie Hej Desperado! no to się teraz nie wyśpisz Dlaczego? Jak zaraz pójdę spać to się wyśpię mówie Ci, sama w takim dużym łóżku się nie wyśpisz... będziesz się wiercić przez pół nocy... Wczoraj też spałam sama i było cudownie Tylko krótko, bo późno się położyłam a synuś urządził mi pobudkę o 3, potem o 5.30 i potem to już wstaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 szkoda bno byla dobra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 nowa strona .. moze by zapolowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 szkoda bno byla dobra ... Hej! A co było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 nowa strona .. moze by zapolowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Cześć pawson, tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 nowa strona .. moze by zapolowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ale się fajnie forum blokuje jak idzie nowa stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 nowa strona .. moze by zapolowac I tak zaraz jajcek z krzaków wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 STOP proszę Męża nie mam oszczędzcie mnie To jest nas dwie Mój chory dogorywa na górze Znaczy śpi już z nosem pełnym farfucli Cześć wszystkim! znaczy się niezdatny do użytku? Cześć Ania Całkowicie Hej Desperado! no to się teraz nie wyśpisz Dlaczego? Jak zaraz pójdę spać to się wyśpię mówie Ci, sama w takim dużym łóżku się nie wyśpisz... będziesz się wiercić przez pół nocy... Wczoraj też spałam sama i było cudownie Tylko krótko, bo późno się położyłam a synuś urządził mi pobudkę o 3, potem o 5.30 i potem to już wstaliśmy ja jakoś nie mogę sam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts