Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Aniu .....dla Ciebie zaśpiewa sam Boski Elton http://muzyka.onet.pl/_i/info/duze/e/elton_john_fot_universal_music_polska.jpg Ale to jutro? Ale i tak najbardziej to chciałabym Żabę z kartką na szyi zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Maxtorka skąd masz mój absynt No jak to skąd ? Z barku w stołowym Jesteś po kolacji to możesz już wypić nie on czeka na naprawde specjalna okazje ...w sumie kolacja to sie ze dwa razy w tygodniu trafia ... żadna okazja To się chłopie ciesz że nie raz na miesiąc na ten przykład A flaszeczkę schowaj dobrze , barek juz spalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nie zoabcze Żaby nie mam TVN ja nie cierpię spoać sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nie zoabcze Żaby nie mam TVN ja nie cierpię spoać sama To jak Ty bidulko sypiałaś przed ślubem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Aniu .....dla Ciebie zaśpiewa sam Boski Elton http://muzyka.onet.pl/_i/info/duze/e/elton_john_fot_universal_music_polska.jpg Ale to jutro? Ale i tak najbardziej to chciałabym Żabę z kartką na szyi zobaczyć masz jeszcze szansę tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Aniu .....dla Ciebie zaśpiewa sam Boski Elton http://muzyka.onet.pl/_i/info/duze/e/elton_john_fot_universal_music_polska.jpg Ale to jutro? Ale i tak najbardziej to chciałabym Żabę z kartką na szyi zobaczyć masz jeszcze szansę tam być Prościej jednak tę baterię kupić Może Żaba tam do poniedziałku zostaje i jeszcze ją pokażą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nie zoabcze Żaby nie mam TVN ja nie cierpię spoać sama To jak Ty bidulko sypiałaś przed ślubem? Jestem z moim Sławkiem 15 lat a to prawie połowa mojego życia więc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nie zoabcze Żaby nie mam TVN ja nie cierpię spoać sama To jak Ty bidulko sypiałaś przed ślubem? wcale nie spała ...wierciła sie całe noce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nie zoabcze Żaby nie mam TVN ja nie cierpię spoać sama To jak Ty bidulko sypiałaś przed ślubem? Jestem z moim Sławkiem 15 lat a to prawie połowa mojego życia więc .... ... więc już nie pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Tola !!!! jak mogłas ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nie zoabcze Żaby nie mam TVN ja nie cierpię spoać sama To jak Ty bidulko sypiałaś przed ślubem? wcale nie spała ...wierciła sie całe noce I dlatego nie urosła Aga - wybacz, nie mogłam się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nie zoabcze Żaby nie mam TVN ja nie cierpię spoać sama To jak Ty bidulko sypiałaś przed ślubem? wcale nie spała ...wierciła sie całe noce Najpierw byłam mała, potem spałam z babcią, potem miałam psa, czasami kot o mnie sobie przypominał potem trochę sama, a potem to już wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Tola !!!! jak mogłas ????? no, właśnie nawet nie zapytała siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 spałam z babcią, potem psa, czasami kot o mnie sobie przypominał potem trochę sama, a potem to już wiadomo... ło matko i córko !!!!!! a taka się wydawała skromna a tu taki wulkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nie zoabcze Żaby nie mam TVN ja nie cierpię spoać sama To jak Ty bidulko sypiałaś przed ślubem? wcale nie spała ...wierciła sie całe noce I dlatego nie urosła Aga - wybacz, nie mogłam się oprzeć To nie od tego ja w kolejce za rozumem stałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 spałam z babcią, potem psa, czasami kot o mnie sobie przypominał potem trochę sama, a potem to już wiadomo... ło matko i córko !!!!!! a taka się wydawała skromna a tu taki wulkan Bo ja już jestem grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Tola !!!! jak mogłas ????? no, właśnie nawet nie zapytała siostry I jakoś się tak smutnie , tak jesiennie zrobiło ( mam na myśli taką jesienna szarugę , bo taką Rudą jesień uwielbiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nie chcę jeszcze zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.09.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Tola !!!! jak mogłas ????? ....a nie mogłam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Sopot .....słowik publiczności poleciał do ......STACHURSKIEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts