frosch 02.09.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dziekuje w koncu nie bedziemy odstawac od reszty (czyli od was ) ciesze sie jak glupi bateryjka tia, teraz sie cieszysz mediami, a za pol roku powiesz, ze to byla betka, ze teraz bedziesz chciala miec chociaz fundamenty, potem sciany, dach itp. Ja jeszcze niedawno marzylam tylko o wylewkach- myslalam ze jak to bede miala to mi juz nic wiecje do szczescia nie bedzie potrzebane, a teraz, chlopaki jeszcze nie skonczyli zalewac pareteru (dziisaj koncza), a mi sie jeszcze marzy ocieplone poddasze ... ale mnie pocieszasz wiem,wiem......teraz mamy najprzyjemniejszy etap budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 o czesc Kasztanka, wlasnei chcialam cie dorwac - wlasnie szukam tanich mebli do kuchni, a pamietam,ze kiedys rozmawialam z toba na ten temat na forum. Na jakie meble sie ostatecznie zdecydowalas? witaj jak sie czujecie??????? my meble kupowalismy w BRW na brucknera jestem zadowolona Ogolenie to super! zadnych humorow, jakis innych dolegliwosci ciazowych, ktorymi mnie kolezanki na zmiane z ksiazkami i poradnikami staraszyly. Tylko ostanio 2 razu\y mialam jakies zaburzena blednika - okropne uczucie - samopoczucie, jak po zejsciu z godzinnej sesji na karuzeli Ja tez ostanio bylam w BRW - i jak narazie to nawet, nawet. Meble wyszly ok 7000 (z tym, ze ja bede miala naprawde duza kuchnie i do tego jedna sciana bedzie cala zaslonieta przez wysokie szafki). Nie wiem czy zdecydowac sie na "ciche szuflady" i w ogole ile bym tych szuflad ostatecznie chciala . A jak z montazem - zamawialas u nich, czy sama montowalas? TO samo z pomiarem (chca za to 100zl). No i ile udalo ci sie jeszcze wytargowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dziekuje w koncu nie bedziemy odstawac od reszty (czyli od was ) ciesze sie jak glupi bateryjka tia, teraz sie cieszysz mediami, a za pol roku powiesz, ze to byla betka, ze teraz bedziesz chciala miec chociaz fundamenty, potem sciany, dach itp. Ja jeszcze niedawno marzylam tylko o wylewkach- myslalam ze jak to bede miala to mi juz nic wiecje do szczescia nie bedzie potrzebane, a teraz, chlopaki jeszcze nie skonczyli zalewac pareteru (dziisaj koncza), a mi sie jeszcze marzy ocieplone poddasze ... ale mnie pocieszasz wiem,wiem......teraz mamy najprzyjemniejszy etap budowy eee, nie mialo moze to tak zabrzmiec . Pewnei, teraz mozesz sie cieszyc tym co ja mialam 2 lata temu - czysciutka dzialeczke, na ktorej co weekend mozna robic grille - tak bylo u mnie - pelno domow w okolo, a my posrodku z rozlozonym grillem i kocami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 o czesc Kasztanka, wlasnei chcialam cie dorwac - wlasnie szukam tanich mebli do kuchni, a pamietam,ze kiedys rozmawialam z toba na ten temat na forum. Na jakie meble sie ostatecznie zdecydowalas? witaj jak sie czujecie??????? my meble kupowalismy w BRW na brucknera jestem zadowolona Ogolenie to super! zadnych humorow, jakis innych dolegliwosci ciazowych, ktorymi mnie kolezanki na zmiane z ksiazkami i poradnikami staraszyly. Tylko ostanio 2 razu\y mialam jakies zaburzena blednika - okropne uczucie - samopoczucie, jak po zejsciu z godzinnej sesji na karuzeli Ja tez ostanio bylam w BRW - i jak narazie to nawet, nawet. Meble wyszly ok 7000 (z tym, ze ja bede miala naprawde duza kuchnie i do tego jedna sciana bedzie cala zaslonieta przez wysokie szafki). Nie wiem czy zdecydowac sie na "ciche szuflady" i w ogole ile bym tych szuflad ostatecznie chciala . A jak z montazem - zamawialas u nich, czy sama montowalas? TO samo z pomiarem (chca za to 100zl). No i ile udalo ci sie jeszcze wytargowac? ja mam sporo mebli i same szuflady prawie bez gornych szafek szuflady bluma samodomykajace wymierzylam sciany sama -zadna filozofia a oni montowali nic sie nie dalo stargowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.09.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dziekuje w koncu nie bedziemy odstawac od reszty (czyli od was ) ciesze sie jak glupi bateryjka tia, teraz sie cieszysz mediami, a za pol roku powiesz, ze to byla betka, ze teraz bedziesz chciala miec chociaz fundamenty, potem sciany, dach itp. Ja jeszcze niedawno marzylam tylko o wylewkach- myslalam ze jak to bede miala to mi juz nic wiecje do szczescia nie bedzie potrzebane, a teraz, chlopaki jeszcze nie skonczyli zalewac pareteru (dziisaj koncza), a mi sie jeszcze marzy ocieplone poddasze ... ale mnie pocieszasz wiem,wiem......teraz mamy najprzyjemniejszy etap budowy eee, nie mialo moze to tak zabrzmiec . Pewnei, teraz mozesz sie cieszyc tym co ja mialam 2 lata temu - czysciutka dzialeczke, na ktorej co weekend mozna robic grille - tak bylo u mnie - pelno domow w okolo, a my posrodku z rozlozonym grillem i kocami no i wlasnie dzisiaj jedziemy na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 kasztanka, a ile sotatecznie zaplacilas i z jakiego materialu masz meble? - MDF, fornir itp A mzo emasz zdjecia albo wizualizacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Frosch - to milej zabawy!!! tez bym z chccia dzisiaj pogrillowala u siebie, ale cos za cos - mam domek, ale nie mam juz przestonnej dzialki i do tego dzialeke dziaiaj bede miala ryta prawie w calosci na 1,2m - robia dolne zrodno do PC. A do tego dzialaja u nas jeszcze ociepleniowcy, posadzkarze no i moj maz z tesciem dokanczaja ogrodznie. Dla mnie tam dzisiaj nie ma miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.09.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 wiec przyjedz do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 wiec przyjedz do nas Ha, ha, dzieki za zaproszenie, ale ja jestem z Niederschlesien , wiec troche mamy km do siebie. A tak w ogole to gdzie robisz tego grilla, w jakiej miejscowosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.09.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 szkoda.. to taka wiocha niedaleko Lublinca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 szkoda.. to taka wiocha niedaleko Lublinca. o to chyba znam te rejomy . Moj dziadek urodzil sie w Kaletach i mam dalekie kuzynostwo w sasiedztwie. Fajne okolice, wielkie lasy, suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.09.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 szkoda.. to taka wiocha niedaleko Lublinca. o to chyba znam te rejomy . Moj dziadek urodzil sie w Kaletach i mam dalekie kuzynostwo w sasiedztwie. Fajne okolice, wielkie lasy, suuuper! no wiec dokladnie sa to Psary kolo Kalet gdy bedziesz odwiedzac rodzinke mozesz do nas wpasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 szkoda.. to taka wiocha niedaleko Lublinca. o to chyba znam te rejomy . Moj dziadek urodzil sie w Kaletach i mam dalekie kuzynostwo w sasiedztwie. Fajne okolice, wielkie lasy, suuuper! no wiec dokladnie sa to Psary kolo Kalet gdy bedziesz odwiedzac rodzinke mozesz do nas wpasc ale swiat jest maly A wczesniej tez mieszkalas w Psarach? Dzieki za zaproszenie, nie omieszkam skorzystac. Ostanio bylam w tych rejonach, jak kupowalam drewno w Drewbecie - u nas w okolicach Wrocka nie uswiadczy sie tak dobrego drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.09.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 mieszkam od urodzenia w Bytomiuale na starosc szukalismy spokojnej zielonej okolicy tam naprawde jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 czesc kasztanka powiem wam w tajemnicy,ze.........................bedziemy mieli wkrotce.............na dzialeczce.......prad i wode a to oznacza ,ze.......................na wiosne przyszlego roku zaczniemy sie budowac.... O to super wiadomość Gratulki A w ogóle to cześć Dziewczyny froszka , nieźle wczoraj zabalowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Dzis czeka mnie wyjazdowy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ...co tu duzo pisać, mam chyba jakie natręctwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 jak zostaje tak mało postów do końca to jako nie moge obok tego faktu przejć obojetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 a wy macie jakie natręctwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts