Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

dziekuje :D

w koncu nie bedziemy odstawac od reszty (czyli od was :roll: ) :D

ciesze sie jak glupi bateryjka :lol: :p

tia, teraz sie cieszysz mediami, a za pol roku powiesz, ze to byla betka, ze teraz bedziesz chciala miec chociaz fundamenty, potem sciany, dach itp. ;)

Ja jeszcze niedawno marzylam tylko o wylewkach- myslalam ze jak to bede miala to mi juz nic wiecje do szczescia nie bedzie potrzebane, a teraz, chlopaki jeszcze nie skonczyli zalewac pareteru (dziisaj koncza), a mi sie jeszcze marzy ocieplone poddasze :oops: ...

ale mnie pocieszasz :)

wiem,wiem......teraz mamy najprzyjemniejszy etap budowy :D

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

o czesc Kasztanka,

wlasnei chcialam cie dorwac - wlasnie szukam tanich mebli do kuchni, a pamietam,ze kiedys rozmawialam z toba na ten temat na forum.

Na jakie meble sie ostatecznie zdecydowalas?

witaj

jak sie czujecie???????

my meble kupowalismy w BRW na brucknera

jestem zadowolona :)

Ogolenie to super! zadnych humorow, jakis innych dolegliwosci ciazowych, ktorymi mnie kolezanki na zmiane z ksiazkami i poradnikami staraszyly. Tylko ostanio 2 razu\y mialam jakies zaburzena blednika - okropne uczucie - samopoczucie, jak po zejsciu z godzinnej sesji na karuzeli :-?

Ja tez ostanio bylam w BRW - i jak narazie to nawet, nawet. Meble wyszly ok 7000 (z tym, ze ja bede miala naprawde duza kuchnie i do tego jedna sciana bedzie cala zaslonieta przez wysokie szafki). Nie wiem czy zdecydowac sie na "ciche szuflady" i w ogole ile bym tych szuflad ostatecznie chciala :roll: . A jak z montazem - zamawialas u nich, czy sama montowalas? TO samo z pomiarem (chca za to 100zl). No i ile udalo ci sie jeszcze wytargowac?

tia, teraz sie cieszysz mediami, a za pol roku powiesz, ze to byla betka, ze teraz bedziesz chciala miec chociaz fundamenty, potem sciany, dach itp. ;)

Ja jeszcze niedawno marzylam tylko o wylewkach- myslalam ze jak to bede miala to mi juz nic wiecje do szczescia nie bedzie potrzebane, a teraz, chlopaki jeszcze nie skonczyli zalewac pareteru (dziisaj koncza), a mi sie jeszcze marzy ocieplone poddasze :oops: ...

eee, nie mialo moze to tak zabrzmiec ;). Pewnei, teraz mozesz sie cieszyc tym co ja mialam 2 lata temu - czysciutka dzialeczke, na ktorej co weekend mozna robic grille - tak bylo u mnie - pelno domow w okolo, a my posrodku z rozlozonym grillem i kocami :lol:

o czesc Kasztanka,

wlasnei chcialam cie dorwac - wlasnie szukam tanich mebli do kuchni, a pamietam,ze kiedys rozmawialam z toba na ten temat na forum.

Na jakie meble sie ostatecznie zdecydowalas?

witaj

jak sie czujecie???????

my meble kupowalismy w BRW na brucknera

jestem zadowolona :)

Ogolenie to super! zadnych humorow, jakis innych dolegliwosci ciazowych, ktorymi mnie kolezanki na zmiane z ksiazkami i poradnikami staraszyly. Tylko ostanio 2 razu\y mialam jakies zaburzena blednika - okropne uczucie - samopoczucie, jak po zejsciu z godzinnej sesji na karuzeli :-?

Ja tez ostanio bylam w BRW - i jak narazie to nawet, nawet. Meble wyszly ok 7000 (z tym, ze ja bede miala naprawde duza kuchnie i do tego jedna sciana bedzie cala zaslonieta przez wysokie szafki). Nie wiem czy zdecydowac sie na "ciche szuflady" i w ogole ile bym tych szuflad ostatecznie chciala :roll: . A jak z montazem - zamawialas u nich, czy sama montowalas? TO samo z pomiarem (chca za to 100zl). No i ile udalo ci sie jeszcze wytargowac?

ja mam sporo mebli i same szuflady prawie :) bez gornych szafek

szuflady bluma samodomykajace

wymierzylam sciany sama -zadna filozofia

a oni montowali

nic sie nie dalo stargowac

eee, nie mialo moze to tak zabrzmiec ;). Pewnei, teraz mozesz sie cieszyc tym co ja mialam 2 lata temu - czysciutka dzialeczke, na ktorej co weekend mozna robic grille - tak bylo u mnie - pelno domow w okolo, a my posrodku z rozlozonym grillem i kocami :lol:

no i wlasnie dzisiaj jedziemy na grilla :p

Frosch - to milej zabawy!!!

tez bym z chccia dzisiaj pogrillowala u siebie, ale cos za cos - mam domek, ale nie mam juz przestonnej dzialki ;) i do tego dzialeke dziaiaj bede miala ryta prawie w calosci na 1,2m - robia dolne zrodno do PC. A do tego dzialaja u nas jeszcze ociepleniowcy, posadzkarze no i moj maz z tesciem dokanczaja ogrodznie. Dla mnie tam dzisiaj nie ma miejsca :(

szkoda.. :(

to taka wiocha niedaleko Lublinca.

o to chyba znam te rejomy :D. Moj dziadek urodzil sie w Kaletach i mam dalekie kuzynostwo w sasiedztwie.

Fajne okolice, wielkie lasy, suuuper!

no wiec dokladnie sa to Psary kolo Kalet :D

gdy bedziesz odwiedzac rodzinke mozesz do nas wpasc :D

szkoda.. :(

to taka wiocha niedaleko Lublinca.

o to chyba znam te rejomy :D. Moj dziadek urodzil sie w Kaletach i mam dalekie kuzynostwo w sasiedztwie.

Fajne okolice, wielkie lasy, suuuper!

no wiec dokladnie sa to Psary kolo Kalet :D

gdy bedziesz odwiedzac rodzinke mozesz do nas wpasc :D

ale swiat jest maly :) A wczesniej tez mieszkalas w Psarach?

Dzieki za zaproszenie, nie omieszkam skorzystac. Ostanio bylam w tych rejonach, jak kupowalam drewno w Drewbecie - u nas w okolicach Wrocka nie uswiadczy sie tak dobrego drewna.

czesc kasztanka :D

powiem wam w tajemnicy,ze.........................bedziemy mieli wkrotce.............na dzialeczce.......prad i wode :D :p

a to oznacza ,ze.......................na wiosne przyszlego roku zaczniemy sie budowac.... :D :D :D

O to super wiadomość :D

Gratulki :D

A w ogóle to cześć Dziewczyny :D

froszka , nieźle wczoraj zabalowałaś 8) :wink: