Wojty 02.09.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 a o jakie natrectwa ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ja np. jak robie kawę dla mnie i Pawła zawsze tak samo lšcze kubki, mam takie ulubione pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 a o jakie natrectwa ci chodzi? takie jak te kubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Wojty który to tydzien ciaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 a ja od 5 roku zycia pije kakao w jednym kubku - jeszcze z jakiegos mundialu kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 bo u mnie 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 bo u mnie 18 a u mnei "juz" 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 a ja od 5 roku zycia pije kakao w jednym kubku - jeszcze z jakiegos mundialu kubek fajnie gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 o udalo mi sie przejsc na 2 drone , a nawet nie liczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 bo u mnie 18 a u mnei "juz" 27 i jak wyprawka skšpletowana? wózek wybrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dzieki Ola a ty jak sie czujesz, jak znosisz ciaze? - 18tc to teoretycznie bardzo fajny okres - u mnie to sie sprawdzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 A to już tak mało zostało ? Ja pije kawkę zawsze w tym samym kubeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 bo u mnie 18 a u mnei "juz" 27 i jak wyprawka skšpletowana? wózek wybrany? no cos ty, nawet nie mialabym gdzie tego upchnac - mam kilka ciuszkow, ktore wywiozlam do tesciow, do Zieloneg Gory, bo u nas nawet tego nie ma gdzie trzymac. "Wykonczeniowiec" powiedzial ze skonczy do konca pazdziernika, wiec mam nadzieje, ze od listopada zaczne kupowanie . Narazie chyba mam wybrany wozek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dzieki Ola a ty jak sie czujesz, jak znosisz ciaze? - 18tc to teoretycznie bardzo fajny okres - u mnie to sie sprawdzilo czuje się wymienicie, na samym poczatku tylko wieksze zmęczenie, ale na szczęscie żadnych spotkań z sedesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 bo u mnie 18 a u mnei "juz" 27 i jak wyprawka skšpletowana? wózek wybrany? no cos ty, nawet nie mialabym gdzie tego upchnac - mam kilka ciuszkow, ktore wywiozlam do tesciow, do Zieloneg Gory, bo u nas nawet tego nie ma gdzie trzymac. "Wykonczeniowiec" powiedzial ze skonczy do konca pazdziernika, wiec mam nadzieje, ze od listopada zaczne kupowanie . Narazie chyba mam wybrany wozek... ja chyba też a nie było to łatwe, wpadł mi w oko X-Lander XA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dzieki Ola a ty jak sie czujesz, jak znosisz ciaze? - 18tc to teoretycznie bardzo fajny okres - u mnie to sie sprawdzilo czuje się wymienicie, na samym poczatku tylko wieksze zmęczenie, ale na szczęscie żadnych spotkań z sedesem ja tez tak mialam - chyba tylko 2 razy spotkalam sie z Wielkim Okiem, po zarzyciu witamin - slabo mi sie po nich robi, zwlaszcza jak probuje je brac na czczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 bo u mnie 18 a u mnei "juz" 27 i jak wyprawka skšpletowana? wózek wybrany? no cos ty, nawet nie mialabym gdzie tego upchnac - mam kilka ciuszkow, ktore wywiozlam do tesciow, do Zieloneg Gory, bo u nas nawet tego nie ma gdzie trzymac. "Wykonczeniowiec" powiedzial ze skonczy do konca pazdziernika, wiec mam nadzieje, ze od listopada zaczne kupowanie . Narazie chyba mam wybrany wozek... ja chyba też a nie było to łatwe, wpadł mi w oko X-Lander XA A ja mysle o Emmaljunga - Cerox - tyle ze troche drogi, ale dziadkowie powiedzieli, ze cena nie gra roli - tak dlugo sie wyczekali na wnuczatko . Ostrzegalam ich ze wozki dochodza do 3 000 ... Na szczescie ten kosztuje 1 700, ale podobo starczy spokojnie na 2dzieci, a anwet na 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Fajny ten twoj wozek - widzialam teraz na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Fajny ten twoj wozek - widzialam teraz na necie Moi rodzice też mówiš, że wózek to kupujš dziadkowie i też cena nie grała roli. Bardzo spodobał nam się wózek sšsiadki i rodzice zapytali czy taki włanie by odpowiadał (bebecar tracker) ja byłam cała w skowronkach, bo jest ekstra, ale jak przekazałam mamie ile takie cudeńko kosztuje ze wszystkimi bajerami to jej mina zrzedła( co około 3 tys) . Ten, który wybrałam wyniesie ok.1,5tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.09.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 czesc kasztanka powiem wam w tajemnicy,ze.........................bedziemy mieli wkrotce.............na dzialeczce.......prad i wode a to oznacza ,ze.......................na wiosne przyszlego roku zaczniemy sie budowac.... O to super wiadomość Gratulki A w ogóle to cześć Dziewczyny froszka , nieźle wczoraj zabalowałaś dzieki trooche ................ dzisiaj poprawiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts