Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Hej!

Znów trafiłam na rozmowy dzieckowo-ciążowo-wózkowe :)

No coz, taki to owocny rok... Wszedzie, gdzie sie czlowiek nie ruszy to jakies brzuchataki - wczoraj w Tesco poza mna naliczylismy 7 kobitek w ciazy i to tylko w 1 godzine :o

Ja w ogóle ostatnio zaczęłam zwracać uwagę na brzuchate kobietki tudzież małe rozkoszne dzieci. Nie wiem, czy to instynkt się we mnie odzywa, czy jak :roll: :p

A na dodatek Wy w tym temacie na forum :)

Fajny ten twoj wozek :D - widzialam teraz na necie

:D :D

Moi rodzice też mówiš, że wózek to kupujš dziadkowie :D i też cena nie grała roli. Bardzo spodobał nam się wózek sšsiadki i rodzice zapytali czy taki włanie by odpowiadał (bebecar tracker) ja byłam cała w skowronkach, bo jest ekstra, ale jak przekazałam mamie ile takie cudeńko kosztuje ze wszystkimi bajerami to jej mina zrzedła( co około 3 tys) :lol: .

Ten, który wybrałam wyniesie ok.1,5tys.

No to w podobnym przedziale cenowym sie obracamy ;).

Ja nawet nie patrze na takie wozki za 3 000-szkoda kasy, nawet jesli by mi tesciowei chcieli dac takie pieniadze to pewnie bym kupila ten sam wozek,a za reszte pokupowala inne rownie niezbedne rzeczy :D

Hej!

Znów trafiłam na rozmowy dzieckowo-ciążowo-wózkowe :)

No coz, taki to owocny rok... Wszedzie, gdzie sie czlowiek nie ruszy to jakies brzuchataki - wczoraj w Tesco poza mna naliczylismy 7 kobitek w ciazy i to tylko w 1 godzine :o

Ja w ogóle ostatnio zaczęłam zwracać uwagę na brzuchate kobietki tudzież małe rozkoszne dzieci. Nie wiem, czy to instynkt się we mnie odzywa, czy jak :roll: :p

A na dodatek Wy w tym temacie na forum :)

A mnie prawde mowiac nigdy zbytnio nie braly takie male bobaski :-? Zawsze cchialam miec dziecko, ale nie jakos obsesyjnie. Tak nieraz spojrzalam, zagadalam, ale nic specjalnego. Nigdy tez nie macalam kolezanek po brzuchu, czego nie mozna powidziec o moich obeznych znajomych :lol: .

A tak swoja droga, o jesli w tym roku nie palnujesz jeszcze bejbika to uwazaj, bo teraz sie wszystkim "udaje" i tym co bardzo chca i tym co chca troche mniej ;)

A mnie prawde mowiac nigdy zbytnio nie braly takie male bobaski :-? Zawsze cchialam miec dziecko, ale nie jakos obsesyjnie. Tak nieraz spojrzalam, zagadalam, ale nic specjalnego. Nigdy tez nie macalam kolezanek po brzuchu, czego nie mozna powidziec o moich obeznych znajomych :lol: .

A tak swoja droga, o jesli w tym roku nie palnujesz jeszcze bejbika to uwazaj, bo teraz sie wszystkim "udaje" i tym co bardzo chca i tym co chca troche mniej ;)

Wiesz, ja też nie mam obsesji na tym punkcie, ale takie małe szkraby mnie rozbrajają :) No a planować swoje własne to sobie mogę, ale za 2 lata... :wink:

A tak zmienie na chwile temat i sie zapytam, czy powinnam napisac teraz jekies sreszczenie, czy moze liste aktualizoowac, bo juz dawno nie bawilam sie w rekordy i nie wiem co treeaz sie robi :oops:

Hmm.. Z tego co wiem, to powinnaś zrobić ranking i napisać streszczenie poprzedniej strony :)

wielkie dzieki dziewczyny - pytalam sie bo cos mi sie obilo o oczy, ze nieraz niektorzy sa zwolnieni z teg przywileju :D

RANKINGUM RECORDUM

1. Jajcek - 292

2. inż. Mamoń - 246

3. SławekD-żonka - 186

4. Joanna i Janusz - 134

5. kze - 133

6. verunia - 120

7. Whisper -119

8. fizyk - 97

9. Kasztanka - 91

10. Majka - 84

11. Olkalybowa - 81

12. maksiu, - 80

13. Teska - 60

14. Sonika - 51

15. badi - 42

16. monka- 40

17. andrzejka- 37

18. Moniś, Aga J.G - 36

20. facio -35

21. markus_gdynia - 29

22. zaba_gonia, Jezier - 28

24. Ania Wiśniewska- 25

25. Nefer - 24

26. Trini, marcel2000, ew-ka, andre59,Witos - 20

31. Funia- 18

32. Sylvia1, tola - 15

34. Agniesia - 14

35. joola - 13

36. Jane, karolka,Wojty - 10

39. kasia64 - 9

40. frosch-8

41. kolia, Zielonooka - 7

43. Januszz, tabaluga1, duende- 6

46. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles - 5

50. Ewuś, prymasek, Pawson - 4

54. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3

58. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, gawel, - 2

62. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, pp - 1