premiumpremium 02.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Hej! Znów trafiłam na rozmowy dzieckowo-ciążowo-wózkowe Powiem Wam, że u mnie cieplutko, słonce przygrzewa, mąż trawę kosi, a ja szykuję małe conieco na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Hej! Znów trafiłam na rozmowy dzieckowo-ciążowo-wózkowe No coz, taki to owocny rok... Wszedzie, gdzie sie czlowiek nie ruszy to jakies brzuchataki - wczoraj w Tesco poza mna naliczylismy 7 kobitek w ciazy i to tylko w 1 godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.09.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Hej! Znów trafiłam na rozmowy dzieckowo-ciążowo-wózkowe No coz, taki to owocny rok... Wszedzie, gdzie sie czlowiek nie ruszy to jakies brzuchataki - wczoraj w Tesco poza mna naliczylismy 7 kobitek w ciazy i to tylko w 1 godzine Ja w ogóle ostatnio zaczęłam zwracać uwagę na brzuchate kobietki tudzież małe rozkoszne dzieci. Nie wiem, czy to instynkt się we mnie odzywa, czy jak A na dodatek Wy w tym temacie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Fajny ten twoj wozek - widzialam teraz na necie Moi rodzice też mówiš, że wózek to kupujš dziadkowie i też cena nie grała roli. Bardzo spodobał nam się wózek sšsiadki i rodzice zapytali czy taki włanie by odpowiadał (bebecar tracker) ja byłam cała w skowronkach, bo jest ekstra, ale jak przekazałam mamie ile takie cudeńko kosztuje ze wszystkimi bajerami to jej mina zrzedła( co około 3 tys) . Ten, który wybrałam wyniesie ok.1,5tys. No to w podobnym przedziale cenowym sie obracamy . Ja nawet nie patrze na takie wozki za 3 000-szkoda kasy, nawet jesli by mi tesciowei chcieli dac takie pieniadze to pewnie bym kupila ten sam wozek,a za reszte pokupowala inne rownie niezbedne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Hej! Znów trafiłam na rozmowy dzieckowo-ciążowo-wózkowe No coz, taki to owocny rok... Wszedzie, gdzie sie czlowiek nie ruszy to jakies brzuchataki - wczoraj w Tesco poza mna naliczylismy 7 kobitek w ciazy i to tylko w 1 godzine Ja w ogóle ostatnio zaczęłam zwracać uwagę na brzuchate kobietki tudzież małe rozkoszne dzieci. Nie wiem, czy to instynkt się we mnie odzywa, czy jak A na dodatek Wy w tym temacie na forum A mnie prawde mowiac nigdy zbytnio nie braly takie male bobaski Zawsze cchialam miec dziecko, ale nie jakos obsesyjnie. Tak nieraz spojrzalam, zagadalam, ale nic specjalnego. Nigdy tez nie macalam kolezanek po brzuchu, czego nie mozna powidziec o moich obeznych znajomych . A tak swoja droga, o jesli w tym roku nie palnujesz jeszcze bejbika to uwazaj, bo teraz sie wszystkim "udaje" i tym co bardzo chca i tym co chca troche mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.09.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Dziś zadzwonili moi rodzice (którzy wyjechali w kurpiowskie lasy w celu imprezowo-grzybowym). I zmiażdżyli mnie informacją, ze mama&moja teściowa po 2 godzinach grzybobrania przytargaly z lasu 2 skrzynki grzybów!!! To jest chyba jedyny plus deszczowego sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Wojty, superowy ten wózek, mamy podobne wymagania i gusta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Nigdy tez nie macalam kolezanek po brzuchu, czego nie mozna powidziec o moich obeznych znajomych . ooooo u mnie jest to samo i już wiem,że ja tak nigdy nie będe nikomu robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.09.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 A mnie prawde mowiac nigdy zbytnio nie braly takie male bobaski Zawsze cchialam miec dziecko, ale nie jakos obsesyjnie. Tak nieraz spojrzalam, zagadalam, ale nic specjalnego. Nigdy tez nie macalam kolezanek po brzuchu, czego nie mozna powidziec o moich obeznych znajomych . A tak swoja droga, o jesli w tym roku nie palnujesz jeszcze bejbika to uwazaj, bo teraz sie wszystkim "udaje" i tym co bardzo chca i tym co chca troche mniej Wiesz, ja też nie mam obsesji na tym punkcie, ale takie małe szkraby mnie rozbrajają No a planować swoje własne to sobie mogę, ale za 2 lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 A tak zmienie na chwile temat i sie zapytam, czy powinnam napisac teraz jekies sreszczenie, czy moze liste aktualizoowac, bo juz dawno nie bawilam sie w rekordy i nie wiem co treeaz sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 A tak zmienie na chwile temat i sie zapytam, czy powinnam napisac teraz jekies sreszczenie, czy moze liste aktualizoowac, bo juz dawno nie bawilam sie w rekordy i nie wiem co treeaz sie robi Hmm.. Z tego co wiem, to powinnaś zrobić ranking i napisać streszczenie poprzedniej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 A tak zmienie na chwile temat i sie zapytam, czy powinnam napisac teraz jekies sreszczenie, czy moze liste aktualizoowac, bo juz dawno nie bawilam sie w rekordy i nie wiem co treeaz sie robi tak, nadal obowišzuje stertszcznie i wprowadzenie zmian w rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 wielkie dzieki dziewczyny - pytalam sie bo cos mi sie obilo o oczy, ze nieraz niektorzy sa zwolnieni z teg przywileju RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 292 2. inż. Mamoń - 246 3. SławekD-żonka - 186 4. Joanna i Janusz - 134 5. kze - 133 6. verunia - 120 7. Whisper -119 8. fizyk - 97 9. Kasztanka - 91 10. Majka - 84 11. Olkalybowa - 81 12. maksiu, - 80 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 40 17. andrzejka- 37 18. Moniś, Aga J.G - 36 20. facio -35 21. markus_gdynia - 29 22. zaba_gonia, Jezier - 28 24. Ania Wiśniewska- 25 25. Nefer - 24 26. Trini, marcel2000, ew-ka, andre59,Witos - 20 31. Funia- 18 32. Sylvia1, tola - 15 34. Agniesia - 14 35. joola - 13 36. Jane, karolka,Wojty - 10 39. kasia64 - 9 40. frosch-8 41. kolia, Zielonooka - 7 43. Januszz, tabaluga1, duende- 6 46. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles - 5 50. Ewuś, prymasek, Pawson - 4 54. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 58. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, gawel, - 2 62. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, pp - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Wojty, wkradł się mały błšd, zmień przy kasi64 38 na 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.09.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Będę zmykać, wysyłam dla Was całuski, papapaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Wojty, wkradł się mały błšd, zmień przy kasi64 38 na 39 faktycznie, dzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Streszczenie Strone rozpoczela Verunia, potem Ola pokazala nowy wzór swiadectwa. u frosch juz niedlugo zagoszcza media!!!!! a potem zaczely sie tematy ciazoweeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.09.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Będę zmykać, wysyłam dla Was całuski, papapaa. papapatki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.09.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witam rekorodwiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 grill (z powodu silnych bolow coniektorych glow ) przeniesiony na dzien jutrzejszy ciekawe czy bedzie tak ladna pogoda jak dzisiaj czesc Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts