Teska 02.09.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Tesia gatulki dzięki...no i witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hejka jak budowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hejka witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hejka witaj gdzie byłaś jak cię nie było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hejka witaj gdzie byłaś jak cię nie było?? nonka dzis wpadłam jakos tak na dłuzej.....ale wiesz...mam w domku drugą połówkę...to sama rozumiesz szkoda czasu na net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hejka jak budowa??? jak zwykle powoli powoli przymierzam sie do jakiś kafli, parkietów, kuchni jeden mętlik w głowie Teska pamietam że pisałaś kiedyś że masz tynk weber terranowa? pamiętasz jaki tzn. akrylowy, mineralny? i gdzie go kupowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 i takie cos nie budowlane.... gdyby ktos rozgladał sie za autem...mam swojego peugeota 406 do sprzedania.....od nowosci jest mój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hejka witaj gdzie byłaś jak cię nie było?? nonka dzis wpadłam jakos tak na dłuzej.....ale wiesz...mam w domku drugą połówkę...to sama rozumiesz szkoda czasu na net Aaaa to jesteś usprawiedliwiona korzystaj póki możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hejka jak budowa??? jak zwykle powoli powoli przymierzam sie do jakiś kafli, parkietów, kuchni jeden mętlik w głowie Teska pamietam że pisałaś kiedyś że masz tynk weber terranowa? pamiętasz jaki tzn. akrylowy, mineralny? i gdzie go kupowałaś ? monka mam terranowy tynk silikatowy, kupowałam go w Sląskiej Agencji Węgla i Stali - to jest tam na niebuszewie kolo mostu- gdzie sprzedawali wegiel w tych duzych czerwonych budynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 02.09.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 kurcze chila nieuwagi i pięc stron więcej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hejka witaj gdzie byłaś jak cię nie było?? nonka dzis wpadłam jakos tak na dłuzej.....ale wiesz...mam w domku drugą połówkę...to sama rozumiesz szkoda czasu na net Aaaa to jesteś usprawiedliwiona korzystaj póki możesz ech niestety juz niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 kurcze chila nieuwagi i pięc stron więcej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 monka mam terranowy tynk silikatowy, kupowałam go w Sląskiej Agencji Węgla i Stali - to jest tam na niebuszewie kolo mostu- gdzie sprzedawali wegiel w tych duzych czerwonych budynkach dzieki zadowolona jesteś z niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 kurcze chila nieuwagi i pięc stron więcej .... tutaj trzeba być czujnym jak ważka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 do poczytania NAKLEJKI NA SAMOCHODACH * Tak, to prawda, jestem wolniejszy....ale i tak jadę przed Tobą * Nie spieszę się, jadę do pracy... * Wal śmiało. Ty płacisz! * MOCY PRZYBYWAJ - na maluchu * Mój drugi samochód to porsche * Ubezpieczony przez mafię, stuknij mnie, a my stukniemy ciebie! * NIE TRąB! OBUDISZ KIEROWCĘ! * SAMOCHÓD PUŁAPKA , ZAPARKUJ GDZIE INDZIEJ * Jeśli widzisz ten napis. to jedziesz STANOWCZO za blisko * UWAGA! Mam prawko od tygodnia... * Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren! * Nie trąb, szybciej nie mogę. * Nie trąb, robim co możem! * Mam zepsuty klakson. Obserwuj środkowy palec u reki. * Proszę nie wjeżdżać mi w bagażnik - mój prawnik jest na urlopie. * Uwaga! Kierowca ma przy sobie tylko 20 zł w drobnej amunicji. * Narkotykom powiedziałem: NIE. Ale nie posłuchały. * Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz. * Nie jesteś hemoroidem - nie trzymaj się mojego tyłka. * Co tak blisko, przecież w ogóle się nie znamy! * Taksówka mamusi * JAK DOROSNĘ BĘDĘ MERCEDESEM * 2 fast 4 you * Wal śmiało. Zbieram na nowy! * Uważaj na idiotę który za mną jedzie * SPONSORED BY DADY * Stare ale spłacone * Demon Prędkości - Na Trabancie * Wyprzedzaj! Ktoś już czeka na Twoją nerkę * Jeśli możesz przeczytać ten napis to znaczy ze umiesz czytać! * Jeśli nie podoba Ci się mój styl jazdy - zejdz z chodnika. * NAS NIE DOGANIAT * MAFIA - samochód służbowy * Nie wierzę w rdzę. * Wal śmiało to samochód teściowej. * UWAGA!! BABA!! * UWAGA!!! Zły wóz... a kierowca jeszcze gorszy * Kierowca po doświadczeniach * Wyciągam pochopne wnioski - Na Tirze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witajcie wieczorową porą monka , te naklejki są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 02.09.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 niektóre naklejki całkiem niezłe :-DDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.09.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hejka witaj gdzie byłaś jak cię nie było?? nonka dzis wpadłam jakos tak na dłuzej.....ale wiesz...mam w domku drugą połówkę...to sama rozumiesz szkoda czasu na net Aaaa to jesteś usprawiedliwiona korzystaj póki możesz ech niestety juz niedlugo korzystaj poki mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Cześć Maxtorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts