frosch 02.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 teska gratki wersja wieczorowa prosze http://www.mbielizna.pl/gfx/prod/150x250/mat-poprawka-new-new%20SARA_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 02.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dziś jest dla mnie za szybko hhheheheh za dawnych czasów to tu tak cały czas było nowy jestem heheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 02.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hmm.... Gatki Teska http://www.kostar.com.pl/images/kolekcja/1024_M.jpg czy to jest teska czy gratki na tym zdjęciu?? a jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dlaczego od jazdy na rowerze boli ...tyłek, między pośladkami? jest na to prosta rada trzeba zakładac siodełko przecież siodelko jest stałym wyposażeniem roweru, może to mój tyłek, przyzwyczajony do fotela, do niego nie pasuje tylek do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dziś jest dla mnie za szybko hhheheheh może masz za wolny komputer? Bo tu dzisiaj same nowe klikają ja na Duronie 700 MHz jakoś nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 02.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dlaczego od jazdy na rowerze boli ...tyłek, między pośladkami? jest na to prosta rada trzeba zakładac siodełko przecież siodelko jest stałym wyposażeniem roweru, może to mój tyłek, przyzwyczajony do fotela, do niego nie pasuje tylek do wymiany Po krótkim zastanowieniu uznałam, że prościej wymienić siodełko lub rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 idę na pizzę, domową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 02.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dziś jest dla mnie za szybko hhheheheh może masz za wolny komputer? Bo tu dzisiaj same nowe klikają ja na Duronie 700 MHz jakoś nadążam masz pewnie turbodoładowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ja trzy dni temu w Vobisie wlasnie zakupiłam śliczną Toschibę satelite Torpeda po prostu My mamy Toschibę Satellite M60-161 . Jest super , w dodatku ma panoramiczny ekran więc oglądanie filmów to bajka . Dźwięk też jest nie najgorszy ( głośniczki harman/kardon , cokolwiek to znaczy , ale słychać dobrze ) . Jedyna wada to wielkość ale nam nie zależało na maluchu bo traktujemy go jako stacjonarny . Gwarancja europejska jest ograniczona do roku ale można było ją wydłużyć do dwóch lat na stronie Toschiby . duende , niezłe smakołyki serwujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dziś jest dla mnie za szybko hhheheheh może masz za wolny komputer? Bo tu dzisiaj same nowe klikają ja na Duronie 700 MHz jakoś nadążam Andre, mnie nie pobijesz. Ja jadę na Celeronie 400 MHz, a jak widać kilka punkcików udało mi się ustrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 02.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 idę na pizzę, domową smacznego http://www.pychotki.pl/img/przepisy/26.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 02.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dziś jest dla mnie za szybko hhheheheh może masz za wolny komputer? Bo tu dzisiaj same nowe klikają razej kwestia łącza niż kompa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dziś jest dla mnie za szybko hhheheheh może masz za wolny komputer? Bo tu dzisiaj same nowe klikają razej kwestia łącza niż kompa... czasami tez szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 02.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dziś jest dla mnie za szybko hhheheheh może masz za wolny komputer? Bo tu dzisiaj same nowe klikają ja na Duronie 700 MHz jakoś nadążam Andre, mnie nie pobijesz. Ja jadę na Celeronie 400 MHz, a jak widać kilka punkcików udało mi się ustrzelić rekordzista w każdym calu witaj Mamoniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 02.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dziś jest dla mnie za szybko hhheheheh może masz za wolny komputer? Bo tu dzisiaj same nowe klikają ja na Duronie 700 MHz jakoś nadążam Andre, mnie nie pobijesz. Ja jadę na Celeronie 400 MHz, a jak widać kilka punkcików udało mi się ustrzelić możesz miec rakiete a jak masz modem to możesz sobie tylko po domu polatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hmm.... Gatki Teska http://www.kostar.com.pl/images/kolekcja/1024_M.jpg czy to jest teska czy gratki na tym zdjęciu?? hmm..chciałabym być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 02.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ja trzy dni temu w Vobisie wlasnie zakupiłam śliczną Toschibę satelite Torpeda po prostu My mamy Toschibę Satellite M60-161 . Jest super , w dodatku ma panoramiczny ekran więc oglądanie filmów to bajka . Dźwięk też jest nie najgorszy ( głośniczki harman/kardon , cokolwiek to znaczy , ale słychać dobrze ) . Jedyna wada to wielkość ale nam nie zależało na maluchu bo traktujemy go jako stacjonarny . Gwarancja europejska jest ograniczona do roku ale można było ją wydłużyć do dwóch lat na stronie Toschiby . duende , niezłe smakołyki serwujesz no, brzmi nieźle serwuję bo parapetówa jest z domu piszę, trzeba to uczcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 idę na pizzę, domową Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dziś jest dla mnie za szybko hhheheheh może masz za wolny komputer? Bo tu dzisiaj same nowe klikają ja na Duronie 700 MHz jakoś nadążam Andre, mnie nie pobijesz. Ja jadę na Celeronie 400 MHz, a jak widać kilka punkcików udało mi się ustrzelić możesz miec rakiete a jak masz modem to możesz sobie tylko po domu polatać na miotle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 02.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dziś jest dla mnie za szybko hhheheheh może masz za wolny komputer? Bo tu dzisiaj same nowe klikają razej kwestia łącza niż kompa... czasami tez szczescia nowa strona to szczęście przy takim tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts