Maxtorka 02.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 [ Maxtorko gatki !!! http://www.ekstrazakupy.pl/images/roza/Amelia.jpg Oooooo , jeszcze jedne , ale super , dzięki monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 maxtorka,dzieki...jestes kochana tego mi bylo trzeba milej balangi wam zycze ....................i cobyscie tu jeszcze o 7-ej rano byli,jak z kawa wpadne froszka miej litość , toż to środek nocy Żartowałam , możesz wpaść ( tylko nie hałasuj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 a Zaby dalej nie widać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 maxtorka,dzieki...jestes kochana tego mi bylo trzeba milej balangi wam zycze ....................i cobyscie tu jeszcze o 7-ej rano byli,jak z kawa wpadne froszka miej litość , toż to środek nocy Żartowałam , możesz wpaść ( tylko nie hałasuj ) lepiej przyjdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 no nic...nalezy sie zbierac do łózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 a Zaby dalej nie widać..... kamera się ruszyła, coś z tego może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Co by nie mówić sir Elton daje nieźle czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Co by nie mówić sir Elton daje nieźle czadu no ale coś mi się wydaje że zaraz juz koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Co by nie mówić sir Elton daje nieźle czadu pod koniec... a tak ogolnie było ciut dretwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Co by nie mówić sir Elton daje nieźle czadu no ale coś mi się wydaje że zaraz juz koniec A Żaby nadal nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Co by nie mówić sir Elton daje nieźle czadu no ale coś mi się wydaje że zaraz juz koniec chyba tak...godzin piętnaście...jeden bisik i koniec słyszałam dzis zakłady ...na okolicznosc ile za to dostał kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Co by nie mówić sir Elton daje nieźle czadu no ale coś mi się wydaje że zaraz juz koniec A Żaby nadal nie widać kamerzysci sie nie popisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 słyszałam dzis zakłady ...na okolicznosc ile za to dostał kasy wolę nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.09.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Dobry wieczór na chwilę - testuję nowego laptopka :) ja chce kupic laptopika dla polowki pod choinke....masz cos fajnego??? Tylko Fujistsu Siemens Amilo Pro V 3505- mają 2 lata gwarancji. Teraz mają taki fajny model z Duo Centrino. Dla mnie cool - i jeszcze ten wielgaśni monitor :) Cenowo w miarę - koło 4600 brutto. przejde sie do Vobisu. Chociaz zastanawialam sie nad HP mam HP i jestem zadowolona ale nie bierz procesora AMD! bo sie grzeje mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Co by nie mówić sir Elton daje nieźle czadu no ale coś mi się wydaje że zaraz juz koniec A Żaby nadal nie widać bo kamerzysta nie wie kogo pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.09.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Nefer,jak znajde w papierach jak to sie nazywa to powiem ci czy to samo ,jestem vbardzo zadowolona (nie lej piwa na klawisze,bo zle potem chodza ) Wymieniłam jednego Fujitsu na drugiego - rzeczywiście są niezłe. I chyba jedyni z 2 letnią gwarancją. Na laptopa 3 lata to max... A jeśli chodzi o klawiatury... taaa... a komórkom nie służy sok wiśniowy na plaży szczególnie ja na Toschibę też dostałam 2 lata ja mialam rok na HP ale dokupilam sobie na 2lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Co by nie mówić sir Elton daje nieźle czadu no ale coś mi się wydaje że zaraz juz koniec A Żaby nadal nie widać bo kamerzysta nie wie kogo pokazywać Ma ostatnią szansę Bo jak nie to........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Co by nie mówić sir Elton daje nieźle czadu no ale coś mi się wydaje że zaraz juz koniec A Żaby nadal nie widać bo kamerzysta nie wie kogo pokazywać Ma ostatnią szansę Bo jak nie to........ Maxi nie wiem czy wiesz ale on nic sobie z tego nie robi widać transparent ale ciągle z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Co by nie mówić sir Elton daje nieźle czadu no ale coś mi się wydaje że zaraz juz koniec A Żaby nadal nie widać bo kamerzysta nie wie kogo pokazywać Ma ostatnią szansę Bo jak nie to........ Maxi nie wiem czy wiesz ale on nic sobie z tego nie robi widać transparent ale ciągle z daleka Ja nie widzę żadnego transparentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Dobry wieczór na chwilę - testuję nowego laptopka :) ja chce kupic laptopika dla polowki pod choinke....masz cos fajnego??? Tylko Fujistsu Siemens Amilo Pro V 3505- mają 2 lata gwarancji. Teraz mają taki fajny model z Duo Centrino. Dla mnie cool - i jeszcze ten wielgaśni monitor :) Cenowo w miarę - koło 4600 brutto. przejde sie do Vobisu. Chociaz zastanawialam sie nad HP mam HP i jestem zadowolona ale nie bierz procesora AMD! bo sie grzeje mocno dzieki....chce tylko Pentium Centrino.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts