inż. Mamoń 03.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 [ Maxtorka - ale masz fajnie - trawkę Ci zasieją, u mnie siać musiałem ja Możesz być z siebie dumny My niestety tego robić nie umiemy A i z czasem byłyby problemy . No ale pielęgnować będziemy sami ( jak się tylko na dobre zadarni ) gaweł gratki Maxtorka Co znaczy nie umiemy ?????? A ja to niby umiem???????? Po prostu zasiałem i koniec Ty też tak mogłaś - zapewniam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 dobry wieczór Czesc czesc Gawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.09.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 U mnie też są jeszcze grzybki . Dzisiaj na krótkim rekonesansie z moimi Rodzicami zebraliśmy w niecałą godzinkę koszyk koźlaczków , podgrzybków , trochę maślaków i nawet rydze . Mamoniu , fajny ten szukacz Przetłumaczyłam sobie Twoją miejscowość jako Zalesie i umiejscawiałam Cię zupełnie w innym miejscu . A Ty prawie za miedzą Zalesie - mówisz Toż to każde dziecko wie, że Bad Hinterwald to Zalasewo Ale ja już nie jestem małą dziewczynką więc mogłam nie wiedzieć Ale szybko się uczę Cześć duende Oglądacie Sopot ? Mnie się wydawało że widziałam Żabę Nie miała żadnego transparentu ale była ubrana w białą bluzeczkę albo sweterek . Mignęła przez moment . Jakbyście ją widzieli to powiedzcie, ja jakoś nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Oglądacie Sopot ? Mnie się wydawało że widziałam Żabę Nie miała żadnego transparentu ale była ubrana w białą bluzeczkę albo sweterek . Mignęła przez moment . Hej A mnie się wydawało że Tolę widziałam Tola jesteś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 czy ja gadam do siebie? Postaram się, aby tak nie było Niedziela minęła mi powoli, słonecznie, rosołowo i pożegnaniowo-mężowo cieszę się bardzo czemu mąż Cię opuścił w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 [ Maxtorka - ale masz fajnie - trawkę Ci zasieją, u mnie siać musiałem ja Możesz być z siebie dumny My niestety tego robić nie umiemy A i z czasem byłyby problemy . No ale pielęgnować będziemy sami ( jak się tylko na dobre zadarni ) gaweł gratki Maxtorka Co znaczy nie umiemy ?????? A ja to niby umiem???????? Po prostu zasiałem i koniec Ty też tak mogłaś - zapewniam Cię No niby tak ale nie czułam się na siłach żeby wziąć odpowiedzialność za efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 czy ja gadam do siebie? Nie ale niektórzy maja net w sieci orange (very exlusive ale chodzi jak mół) mnie taki jeden niedawno napadł w pracy i nakłąniał, żebym się do Orange przeniosła ze wszystkimi moimi telefonami8, bo wszystko tam jest lepsze ) Bo oni stawiając na usługi a nie na hity aparaty i w ogóle wszystko mają najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Oglądacie Sopot ? Mnie się wydawało że widziałam Żabę Nie miała żadnego transparentu ale była ubrana w białą bluzeczkę albo sweterek . Mignęła przez moment . nie oglądacie bo nie macie telewizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Maxtorka - koło Ciebie jest chyba taka znana zabytkowa aleja dębowa, czy znasz jakąś stronę internetową na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.09.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 czy ja gadam do siebie? Postaram się, aby tak nie było Niedziela minęła mi powoli, słonecznie, rosołowo i pożegnaniowo-mężowo cieszę się bardzo czemu mąż Cię opuścił w niedzielę? Bo my jesteśmy małżeństwem "weekendowym". Skomplikowana historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 czy ja gadam do siebie? Nie ale niektórzy maja net w sieci orange (very exlusive ale chodzi jak mół) mnie taki jeden niedawno napadł w pracy i nakłąniał, żebym się do Orange przeniosła ze wszystkimi moimi telefonami8, bo wszystko tam jest lepsze ) Bo oni stawiając na usługi a nie na hity aparaty i w ogóle wszystko mają najlepsze masz net od wczoraj, jaki jesli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Bo my jesteśmy małżeństwem "weekendowym". Skomplikowana historia moje też było takie jeszcze dwa lata temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 czy ja gadam do siebie? Nie ale niektórzy maja net w sieci orange (very exlusive ale chodzi jak mół) mnie taki jeden niedawno napadł w pracy i nakłąniał, żebym się do Orange przeniosła ze wszystkimi moimi telefonami8, bo wszystko tam jest lepsze ) Bo oni stawiając na usługi a nie na hity aparaty i w ogóle wszystko mają najlepsze masz net od wczoraj, jaki jesli to nie tajemnica? żadna to tajemnica. Mam neostrade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Maxtorka - koło Ciebie jest chyba taka znana zabytkowa aleja dębowa, czy znasz jakąś stronę internetową na ten temat? Wstyd sie przyznać ale nie Ta aleja była dla mnie "od zawsze" i nigdy się nad jej stroną w internecie nie zastanawiałam . Ale jak chcesz to spróbuję poszperać . Myślę że wzmianka chociaż powinna być na stronie gminy Osielsko . Zaraz sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Maxtorka - koło Ciebie jest chyba taka znana zabytkowa aleja dębowa, czy znasz jakąś stronę internetową na ten temat? Wstyd sie przyznać ale nie Ta aleja była dla mnie "od zawsze" i nigdy się nad jej stroną w internecie nie zastanawiałam . Ale jak chcesz to spróbuję poszperać . Myślę że wzmianka chociaż powinna być na stronie gminy Osielsko . Zaraz sprawdzę to Osielsko pod Bydgoszczą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Maxtorka - koło Ciebie jest chyba taka znana zabytkowa aleja dębowa, czy znasz jakąś stronę internetową na ten temat? Wstyd sie przyznać ale nie Ta aleja była dla mnie "od zawsze" i nigdy się nad jej stroną w internecie nie zastanawiałam . Ale jak chcesz to spróbuję poszperać . Myślę że wzmianka chociaż powinna być na stronie gminy Osielsko . Zaraz sprawdzę macie na myśli tę aleję dębową prawem chronioną w drodze z Bydgoszczy do Koronowa? Podobno przed laty była znacznie dłuższa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Bo my jesteśmy małżeństwem "weekendowym". Skomplikowana historia moje też było takie jeszcze dwa lata temu... Moje jeszcze rok (mamy taką nadzieję i robimy wszystko, zeby tak było) Przed nami jeszcze wybudowanie i wykończenie domu, przeprowadzka, ślub koscielny i wtedy będziemy małżeństwem z "krwi i kosci" A teraz śmiejemy się, że jeszcze możemy poszaleć pod nieobecność "drugiej połowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.09.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Taa daaam!!! Zrobiłam tyle wpisów, ze zostałam właśnie DOMOWNIKIEM FORUM Jest więc okazja żeby http://kuchnia.gazeta.pl/im/8/2476/z2476498A.jpg i http://kuchnia.gazeta.pl/im/7/2523/z2523397A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 cześć ludziska czy wy widzieliscie co się w Sopocie dzieje Rusos tak rozbawił publikę ze caly amfiteart szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Taa daaam!!! Zrobiłam tyle wpisów, ze zostałam właśnie DOMOWNIKIEM FORUM Jest więc okazja żeby http://kuchnia.gazeta.pl/im/8/2476/z2476498A.jpg i http://kuchnia.gazeta.pl/im/7/2523/z2523397A.jpg gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts