monka 03.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Taa daaam!!! Zrobiłam tyle wpisów, ze zostałam właśnie DOMOWNIKIEM FORUM Jest więc okazja żeby http://kuchnia.gazeta.pl/im/8/2476/z2476498A.jpg i http://kuchnia.gazeta.pl/im/7/2523/z2523397A.jpg Oooo jak dobrze trafiłam premium gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Taa daaam!!! Zrobiłam tyle wpisów, ze zostałam właśnie DOMOWNIKIEM FORUM Jest więc okazja żeby http://kuchnia.gazeta.pl/im/8/2476/z2476498A.jpg i http://kuchnia.gazeta.pl/im/7/2523/z2523397A.jpg gratulacje DOMOWNIKU FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 cześć ludziska czy wy widzieliscie co się w Sopocie dzieje Rusos tak rozbawił publikę ze caly amfiteart szaleje kto by pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Maxtorka - koło Ciebie jest chyba taka znana zabytkowa aleja dębowa, czy znasz jakąś stronę internetową na ten temat? Wstyd sie przyznać ale nie Ta aleja była dla mnie "od zawsze" i nigdy się nad jej stroną w internecie nie zastanawiałam . Ale jak chcesz to spróbuję poszperać . Myślę że wzmianka chociaż powinna być na stronie gminy Osielsko . Zaraz sprawdzę macie na myśli tę aleję dębową prawem chronioną w drodze z Bydgoszczy do Koronowa? Podobno przed laty była znacznie dłuższa... Wokół Bydgoszczy jest kilkanaście takich miejsc . Wszędzie tam gdzie były dawne majątki . Z bliższych mnie są dwie aleje - jedna na drodze z Bydgoszczy do Koronowa jak się jedzie przez Kotomierz i druga wzdłuż szosy Gdańskiej , już za Osielskiem . O tej alei znalazłam króciutką wzmiankę na stronie nadleśnictwa Solec Kujawski . W jej skład wchodzą 34 dęby szypułkowe , niestety nie podano kiedy były sadzone duende , mieszkam właśnie w tym Osielsku koło Bydgoszczy Czyżbyśmy były sąsiadkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.09.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dzięki wielkie! A najlepsze jest to, że na forum trafiłam przez przypadek, gdy szukałam porady. Nawet swojej "nazwy" nie przemyślałam Uciekam, jutro dzień pełen wrażeń, przywiozą więźbę, domurują pokoje na pietrze... Och i ach! Miłego życzę wieczorku kochani Rekordowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 duende , mieszkam właśnie w tym Osielsku koło Bydgoszczy Czyżbyśmy były sąsiadkami ? kurka wodna ) właśnie po 13 latach mieszkania w Bydzi przeniosłam się tutaj:-) Znam te miejsca doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dzięki wielkie! A najlepsze jest to, że na forum trafiłam przez przypadek, gdy szukałam porady. Nawet swojej "nazwy" nie przemyślałam Uciekam, jutro dzień pełen wrażeń, przywiozą więźbę, domurują pokoje na pietrze... Och i ach! Miłego życzę wieczorku kochani Rekordowcy i Tobie też miłego wieczoru no i udanego doglądania prac jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 pp, domowniku , gratulki http://www.informationbuilders.fr/applications/images/campari.jpg Cześć monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Uciekam, jutro dzień pełen wrażeń, przywiozą więźbę, domurują pokoje na pietrze... Och i ach! Miłego życzę wieczorku kochani Rekordowcy powodzenia :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 duende , mieszkam właśnie w tym Osielsku koło Bydgoszczy Czyżbyśmy były sąsiadkami ? kurka wodna ) właśnie po 13 latach mieszkania w Bydzi przeniosłam się tutaj:-) Znam te miejsca doskonale. Żartujesz ? Ale numer Gdzie mieszkasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 jak patrzę na Vondrackową to zaczynam wierzyć ze kobieta jest jak wino chciałabym tak wygladać majac jej lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 duende , mieszkam właśnie w tym Osielsku koło Bydgoszczy Czyżbyśmy były sąsiadkami ? kurka wodna ) właśnie po 13 latach mieszkania w Bydzi przeniosłam się tutaj:-) Znam te miejsca doskonale. Żartujesz ? Ale numer Gdzie mieszkasz ? mieszkałam na Modrzewiowej, w Myślęcinku bywałam codziennie niemal a do Osielska na Izerską woziłam dzieci do przedszkola (polecam bardzo) Częściej niż w Osielsku bywałam w Niemczu, gdzie wybudowało się większość moich przyjaciół. Ale numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Maxtorka - koło Ciebie jest chyba taka znana zabytkowa aleja dębowa, czy znasz jakąś stronę internetową na ten temat? Wstyd sie przyznać ale nie Ta aleja była dla mnie "od zawsze" i nigdy się nad jej stroną w internecie nie zastanawiałam . Ale jak chcesz to spróbuję poszperać . Myślę że wzmianka chociaż powinna być na stronie gminy Osielsko . Zaraz sprawdzę macie na myśli tę aleję dębową prawem chronioną w drodze z Bydgoszczy do Koronowa? Podobno przed laty była znacznie dłuższa... Wokół Bydgoszczy jest kilkanaście takich miejsc . Wszędzie tam gdzie były dawne majątki . Z bliższych mnie są dwie aleje - jedna na drodze z Bydgoszczy do Koronowa jak się jedzie przez Kotomierz i druga wzdłuż szosy Gdańskiej , już za Osielskiem . O tej alei znalazłam króciutką wzmiankę na stronie nadleśnictwa Solec Kujawski . W jej skład wchodzą 34 dęby szypułkowe , niestety nie podano kiedy były sadzone duende , mieszkam właśnie w tym Osielsku koło Bydgoszczy Czyżbyśmy były sąsiadkami ? Maxtorka - wydaje mi się, że ta alei przy drodze Bydgoszcz-Gdańsk liczy znacznie więcej drzew ... ale naprawdę nie mogę nic znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 duende , mieszkam właśnie w tym Osielsku koło Bydgoszczy Czyżbyśmy były sąsiadkami ? kurka wodna ) właśnie po 13 latach mieszkania w Bydzi przeniosłam się tutaj:-) Znam te miejsca doskonale. Żartujesz ? Ale numer Gdzie mieszkasz ? ale numer dziewczyny jeszcze się okaze ze po bułki chodzicie do tego samego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 duende , mieszkam właśnie w tym Osielsku koło Bydgoszczy Czyżbyśmy były sąsiadkami ? kurka wodna ) właśnie po 13 latach mieszkania w Bydzi przeniosłam się tutaj:-) Znam te miejsca doskonale. Żartujesz ? Ale numer Gdzie mieszkasz ? ale numer dziewczyny jeszcze się okaze ze po bułki chodzicie do tego samego sklepu jeszcze dwa lata temu byłoby to możliwe Teraz mieszkam pod Opolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 duende , mieszkam właśnie w tym Osielsku koło Bydgoszczy Czyżbyśmy były sąsiadkami ? kurka wodna ) właśnie po 13 latach mieszkania w Bydzi przeniosłam się tutaj:-) Znam te miejsca doskonale. Żartujesz ? Ale numer Gdzie mieszkasz ? ale numer dziewczyny jeszcze się okaze ze po bułki chodzicie do tego samego sklepu jeszcze dwa lata temu byłoby to możliwe Teraz mieszkam pod Opolem moze gdzieś się minęłyście tak jak ja z froschką przy jezynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dobrywieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 duende , mieszkam właśnie w tym Osielsku koło Bydgoszczy Czyżbyśmy były sąsiadkami ? kurka wodna ) właśnie po 13 latach mieszkania w Bydzi przeniosłam się tutaj:-) Znam te miejsca doskonale. Żartujesz ? Ale numer Gdzie mieszkasz ? ale numer dziewczyny jeszcze się okaze ze po bułki chodzicie do tego samego sklepu jeszcze dwa lata temu byłoby to możliwe Teraz mieszkam pod Opolem moze gdzieś się minęłyście tak jak ja z froschką przy jezynach to BARDZO prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dobrywieczór witaj Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 czesc Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts