duende 03.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Szkoooda . To znaczy szkoda że się nie spotkałyśmy ( świadomie bo nieświadomie to być może ) . Nic straconego , na pewno przyjeżdżasz w te okolice więc okazja będzie właśnie byłam 31 sierpnia - podpisałam umowę przedwstępną sprzedaży mojego mieszkania, tego na Modrzewiowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Wiecie, ze Maxtorka w pięknym miejscu mieszka? Byłem, zobaczyłem, napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Zaby nie widziałam ale na 100% jest Maryla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 To sem ja Witam wszystkich No czesc Andy gdzie to sie podziewalec jak cie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 witam wszystkich rozśpiewanych przez Sopot witaj Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Zaby nie widziałam ale na 100% jest Maryla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ruch się zrobił witam nowoprzybyłych gaweł gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć Ew-ka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć Ew-ka,byłem u ojca w szpitalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 witam wszystkich rozśpiewanych przez Sopot witaj Ewa Denis i Drupi też śpiewali moja młodość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ruch się zrobił witam nowoprzybyłych gaweł gratki!!! thank's from the mountain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 my nie wiemy czy się widziałyśmy ale bywałyśmy w tych samych miejscach. Frosch przyjezdzała na wakacje tam gdzie ja kiedyś mieszkałam świat jest naprawdę mały ) pewien opolski architekt, z którym rozmawiałam okazało się, że zna mojego tatę (z Radomia) i razem latali na szybowcach w bydgoskim Fordonie Wyobrażacie sobie duende , Ty mnie normalnie wprawiasz w zdumienie To Ty jesteś z Radomia ? Mój kolega małżonek jest właśnie z Radomia A tam gdzie Twój Tata latał tzn . w Fordonie , mieszkaliśmy przez prawie 16 lat dopóki się nie wynieśliśmy z tgo blokowiska do Osielska . Naprawdę świat jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć Ew-ka, byłem u ojca w szpitalu... co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 witam wszystkich rozśpiewanych przez Sopot witaj Ewa Denis i Drupi też śpiewali moja młodość Piosenki Drupiego to się na ławce przed blokiem grało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć Ew-ka! jak zdrówko Aniu ? lepiej ? wapno pijecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 my nie wiemy czy się widziałyśmy ale bywałyśmy w tych samych miejscach. Frosch przyjezdzała na wakacje tam gdzie ja kiedyś mieszkałam świat jest naprawdę mały ) pewien opolski architekt, z którym rozmawiałam okazało się, że zna mojego tatę (z Radomia) i razem latali na szybowcach w bydgoskim Fordonie Wyobrażacie sobie duende , Ty mnie normalnie wprawiasz w zdumienie To Ty jesteś z Radomia ? Mój kolega małżonek jest właśnie z Radomia A tam gdzie Twój Tata latał tzn . w Fordonie , mieszkaliśmy przez prawie 16 lat dopóki się nie wynieśliśmy z tgo blokowiska do Osielska . Naprawdę świat jest mały No dobra tez was dobije też pochodze zpod Radomia, nawet tam jestem do dzis zameldowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć Ew-ka, byłem u ojca w szpitalu... co się stało? Mój tato ma już 83 lata i już zdrowie szwankuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 witam wszystkich rozśpiewanych przez Sopot witaj Ewa Denis i Drupi też śpiewali moja młodość Sopot szalał jak dali czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć Ew-ka, byłem u ojca w szpitalu... co się stało? Mój tato ma już 83 lata i już zdrowie szwankuje... no tak .....nasz czas też nadchodzi ...... póki nic nie boli i żyją rodzice wydaje się nam ,że tak będzie zawsze ....życzę Ci dużo siły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.09.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć Ew-ka! jak zdrówko Aniu ? lepiej ? wapno pijecie ? Dzięki, nie najgorzej. Bartek już wyszedł z dołka a ja staram się usilnie żeby mnie nie dopadło. Pijemy, nie tylko wapno. Właściwie to juz wszystko pijemy Zaraz będzie gotowa moja porcja herbaty z kwiatem lipy i malinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts