duende 03.09.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 duende , Ty mnie normalnie wprawiasz w zdumienie To Ty jesteś z Radomia ? Mój kolega małżonek jest właśnie z Radomia A tam gdzie Twój Tata latał tzn . w Fordonie , mieszkaliśmy przez prawie 16 lat dopóki się nie wynieśliśmy z tgo blokowiska do Osielska . Naprawdę świat jest mały hihihihi urodziłam się i spędziłam 20 lat w Radomiu Wyjechałam stamtąd dopiero po śłubie do męża właśnie do Bydgoszczy A u Was odwrotnie ) coraz bardziej mi się ta historia podoba, opowiadaj gdzie mogłyśmy się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć Ew-ka, byłem u ojca w szpitalu... co się stało? Mój tato ma już 83 lata i już zdrowie szwankuje... to przykre andre znowu się pogorszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 03.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 i ja śpiewaająco was witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Wróciliśmy z kina ...LOT 93.....spłakana wyszłam .....historia lotu samolotu z 11 września ,który nie doleciał do Kapitolu ....tragedia ludzi świadomych swojego losu warto zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć Ew-ka! Właściwie to juz wszystko pijemy Zaraz będzie gotowa moja porcja herbaty z kwiatem lipy i malinami pij pij ......herbatę z malinami ....samo zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 i ja śpiewaająco was witam witaj Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jejku , ale tempo , normalnie nie nadążam Na początku witam wszystkich których jeszcze nie witałam - Anię , Ewkę , Olkę i andre ( jeżeli kogoś pominęłam to zaraz nadrobię ) duende , szkoda że wcześniej na siebie nie wpadłyśmy , piątek 31 miałam cały wolny bo byłam przyjechana z gór i jeszcze się urlopowałam . Ale następnym razem bez gościny u mnie się nie obędzie gaweł a gdzie jesteś zameldowany ?( chyba ) I gratki oczywiście Mamoniu , ja też nic więcej nie mogę o tej alei znaleźć , ale jutro na spokojnie poszperam ( no chyba że znajdę tu jak dziś krajankę lub krajana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Uciekam już do łóżka. Słabiutka jestem DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Wróciliśmy z kina ...LOT 93.....spłakana wyszłam .....historia lotu samolotu z 11 września ,który nie doleciał do Kapitolu ....tragedia ludzi świadomych swojego losu warto zobaczyć słyszałam już pochlebne opinie na temat tego filmu, jednak jakoś się wzbraniam, bo zawsze beczę i potem mi się śnią koszmary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Uciekam już do łóżka. Słabiutka jestem DOBRANOC weź Aspirynę ..... papa ...jutro masz być zdrowsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 i ja zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 duende , szkoda że wcześniej na siebie nie wpadłyśmy , piątek 31 miałam cały wolny bo byłam przyjechana z gór i jeszcze się urlopowałam . Ale następnym razem bez gościny u mnie się nie obędzie z przyjemnością Cię poznam jestesmy umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Uciekam już do łóżka. Słabiutka jestem DOBRANOC weź Aspirynę ..... papa ...jutro masz być zdrowsza Aspiryny mi nie wolno - karmidełko jestem. Ale wolno Coldrex. Też zaraz wypiję. Pa, pa. Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Uciekam już do łóżka. Słabiutka jestem DOBRANOC weź Aspirynę ..... papa ...jutro masz być zdrowsza albo grzańca porządnego i pod kołderkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dziewczyny, zmieniacie te atavarki, że za wami nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć Maxtorka Cześć Anno Cześć Monka Z Ewą przywitałem sie wcześniej Cześć i dobranoc Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dziewczyny, zmieniacie te atavarki, że za wami nie nadążam Witaj Verunia Dobrze, że ja nie zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Wróciliśmy z kina ...LOT 93.....spłakana wyszłam .....historia lotu samolotu z 11 września ,który nie doleciał do Kapitolu ....tragedia ludzi świadomych swojego losu warto zobaczyć słyszałam już pochlebne opinie na temat tego filmu, jednak jakoś się wzbraniam, bo zawsze beczę i potem mi się śnią koszmary Dawid mnie zmusił ...był w Krakowie i stwierdził ,że należy to zobaczyć ...zaczęłam beczeć kiedypasażerowie świadomi swego losu dzwonili do swych najbliżzych aby sie pożegnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dziewczyny, zmieniacie te atavarki, że za wami nie nadążam Witaj Verunia Dobrze, że ja nie zmieniam jak to nie czasem kusisz bródką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 i ja śpiewaająco was witam Witaj Marcel Dobranoc Aniu Zdrowiej szubciutko Dobranoc Olka Pewnie zanim to wyślę będzie nieaktualne ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts