Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

duende , Ty mnie normalnie wprawiasz w zdumienie :roll:

To Ty jesteś z Radomia ?

Mój kolega małżonek jest właśnie z Radomia :D

A tam gdzie Twój Tata latał tzn . w Fordonie , mieszkaliśmy przez prawie 16 lat dopóki się nie wynieśliśmy z tgo blokowiska do Osielska .

Naprawdę świat jest mały :D

hihihihi :o :o :lol:

urodziłam się i spędziłam 20 lat w Radomiu :-)

Wyjechałam stamtąd dopiero po śłubie do męża właśnie do Bydgoszczy :-)

A u Was odwrotnie :-))

coraz bardziej mi się ta historia podoba, opowiadaj gdzie mogłyśmy się spotkać :-)

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Jejku , ale tempo , normalnie nie nadążam 8)

Na początku witam wszystkich których jeszcze nie witałam - Anię , Ewkę , Olkę i andre :D :D ( jeżeli kogoś pominęłam to zaraz nadrobię )

duende , szkoda że wcześniej na siebie nie wpadłyśmy , piątek 31 miałam cały wolny bo byłam przyjechana z gór i jeszcze się urlopowałam . Ale następnym razem bez gościny u mnie się nie obędzie :D

gaweł a gdzie jesteś zameldowany ?( chyba 8) )

I gratki oczywiście :D

Mamoniu , ja też nic więcej nie mogę o tej alei znaleźć , ale jutro na spokojnie poszperam ( no chyba że znajdę tu jak dziś krajankę lub krajana :lol: 8) )

Wróciliśmy z kina ...LOT 93.....spłakana wyszłam .....historia lotu samolotu z 11 września ,który nie doleciał do Kapitolu ....tragedia ludzi świadomych swojego losu 8) warto zobaczyć

słyszałam już pochlebne opinie na temat tego filmu, jednak jakoś się wzbraniam, bo zawsze beczę i potem mi się śnią koszmary :oops: :cry:

Wróciliśmy z kina ...LOT 93.....spłakana wyszłam .....historia lotu samolotu z 11 września ,który nie doleciał do Kapitolu ....tragedia ludzi świadomych swojego losu 8) warto zobaczyć

słyszałam już pochlebne opinie na temat tego filmu, jednak jakoś się wzbraniam, bo zawsze beczę i potem mi się śnią koszmary :oops: :cry:

Dawid mnie zmusił ...był w Krakowie i stwierdził ,że należy to zobaczyć ...zaczęłam beczeć kiedypasażerowie świadomi swego losu dzwonili do swych najbliżzych aby sie pożegnać :cry: