duende 03.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Uciekam już do łóżka. Słabiutka jestem DOBRANOC weź Aspirynę ..... papa ...jutro masz być zdrowsza Aspiryny mi nie wolno - karmidełko jestem. Ale wolno Coldrex. Też zaraz wypiję. Pa, pa. Do jutra! aaa to i grzańca nie powinnaś. Coldrex to raczej Ci nie pomoże. Ale czosnek tak. Jak nie chcesz nim pachnieć to go przed zjedzeniem zblanszuj lub przez pół minuty zanurz w occie. Zdrowia Ci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dziewczyny, zmieniacie te atavarki, że za wami nie nadążam Witaj Verunia Dobrze, że ja nie zmieniam jak to nie czasem kusisz bródką i to jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dziewczyny, zmieniacie te atavarki, że za wami nie nadążam raz na dwa miesiące to zabójcze tempo, racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć Ew-ka, byłem u ojca w szpitalu... co się stało? Mój tato ma już 83 lata i już zdrowie szwankuje... to przykre andre znowu się pogorszyło? jest w kratkę, raz lepiej, raz gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Wróciliśmy z kina ...LOT 93.....spłakana wyszłam .....historia lotu samolotu z 11 września ,który nie doleciał do Kapitolu ....tragedia ludzi świadomych swojego losu warto zobaczyć słyszałam już pochlebne opinie na temat tego filmu, jednak jakoś się wzbraniam, bo zawsze beczę i potem mi się śnią koszmary Dawid mnie zmusił ...był w Krakowie i stwierdził ,że należy to zobaczyć ...zaczęłam beczeć kiedypasażerowie świadomi swego losu dzwonili do swych najbliżzych aby sie pożegnać czyli na początku filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Wróciliśmy z kina ...LOT 93.....spłakana wyszłam .....historia lotu samolotu z 11 września ,który nie doleciał do Kapitolu ....tragedia ludzi świadomych swojego losu warto zobaczyć słyszałam już pochlebne opinie na temat tego filmu, jednak jakoś się wzbraniam, bo zawsze beczę i potem mi się śnią koszmary Dawid mnie zmusił ...był w Krakowie i stwierdził ,że należy to zobaczyć ...zaczęłam beczeć kiedypasażerowie świadomi swego losu dzwonili do swych najbliżzych aby sie pożegnać straszne pamiętam ten dzień...moja córka była malutka a ja miałam wrażenie że lada moment rozpęta się wojna na szeroką skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 no nie, stronkę trafiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Gratki Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Wróciliśmy z kina ...LOT 93.....spłakana wyszłam .....historia lotu samolotu z 11 września ,który nie doleciał do Kapitolu ....tragedia ludzi świadomych swojego losu warto zobaczyć słyszałam już pochlebne opinie na temat tego filmu, jednak jakoś się wzbraniam, bo zawsze beczę i potem mi się śnią koszmary Dawid mnie zmusił ...był w Krakowie i stwierdził ,że należy to zobaczyć ...zaczęłam beczeć kiedypasażerowie świadomi swego losu dzwonili do swych najbliżzych aby sie pożegnać straszne pamiętam ten dzień...moja córka była malutka a ja miałam wrażenie że lada moment rozpęta się wojna na szeroką skalę. A mi szczęka opadła na samą podłogę jak wiadomości oglądałam, wierzyć się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 no nie, stronkę trafiłem... Gratki http://www.strykowski.net/zdjecia_odczucia_fotografia_symbole/delikatna_fotografia,_zdjecie_rozy_412_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 duende , szkoda że wcześniej na siebie nie wpadłyśmy , piątek 31 miałam cały wolny bo byłam przyjechana z gór i jeszcze się urlopowałam . Ale następnym razem bez gościny u mnie się nie obędzie z przyjemnością Cię poznam jestesmy umówione Na bank I nie wykręcisz sie że drogi nie znasz Cześć verunia andre , tak już niestety jest , ale dopiero gdy dotyczy nas i naszych najbliższych odczuwamy , że tu na ziemi jesteśmy tylko czasowo Trzymaj się i ciesz się każdym dniem który spędzisz z Tatą a Piotrek z Dziadkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Wróciliśmy z kina ...LOT 93.....spłakana wyszłam .....historia lotu samolotu z 11 września ,który nie doleciał do Kapitolu ....tragedia ludzi świadomych swojego losu warto zobaczyć słyszałam już pochlebne opinie na temat tego filmu, jednak jakoś się wzbraniam, bo zawsze beczę i potem mi się śnią koszmary Dawid mnie zmusił ...był w Krakowie i stwierdził ,że należy to zobaczyć ...zaczęłam beczeć kiedypasażerowie świadomi swego losu dzwonili do swych najbliżzych aby sie pożegnać czyli na początku filmu? nie .....film zaczyna sie od podglądania terorystow w hotelu ...potem jest pokazana praca kontrolerow lotów ...i w międzyczasie pasażerowie z tego lotu .....porwanie nastąpiło w połowie filmu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Wróciliśmy z kina ...LOT 93.....spłakana wyszłam .....historia lotu samolotu z 11 września ,który nie doleciał do Kapitolu ....tragedia ludzi świadomych swojego losu warto zobaczyć słyszałam już pochlebne opinie na temat tego filmu, jednak jakoś się wzbraniam, bo zawsze beczę i potem mi się śnią koszmary Dawid mnie zmusił ...był w Krakowie i stwierdził ,że należy to zobaczyć ...zaczęłam beczeć kiedypasażerowie świadomi swego losu dzwonili do swych najbliżzych aby sie pożegnać straszne pamiętam ten dzień...moja córka była malutka a ja miałam wrażenie że lada moment rozpęta się wojna na szeroką skalę. A mi szczęka opadła na samą podłogę jak wiadomości oglądałam, wierzyć się nie chciało dokładnie, wydawało mi się to niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 no nie, stronkę trafiłem... Gratki http://www.strykowski.net/zdjecia_odczucia_fotografia_symbole/delikatna_fotografia,_zdjecie_rozy_412_mini.jpg To zamiast gatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Streszczenie 2466 Zaczął Gaweł od duszenia dziecka , potem sie okazało jaki to ten świat mały, wszyscy kiedyś, gdzieś koło siebie mieszkali nawet o tym nie wiedząc, zapowiadają się wielkie odwiedziny, były wspomnienia o Denisie i Drupim, dziewczyny zmienne są (tzn. ich avatarki ), zakończyła Duende. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 no nie, stronkę trafiłem... Gratki http://www.strykowski.net/zdjecia_odczucia_fotografia_symbole/delikatna_fotografia,_zdjecie_rozy_412_mini.jpg dziękuję, to bardzo miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 no nie, stronkę trafiłem... Gratki http://www.strykowski.net/zdjecia_odczucia_fotografia_symbole/delikatna_fotografia,_zdjecie_rozy_412_mini.jpg To zamiast gatek? ja tak nieśmiało, gatek facetowi nieznajomemu nie śmiałam dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć Ew-ka, byłem u ojca w szpitalu... co się stało? Mój tato ma już 83 lata i już zdrowie szwankuje... to przykre andre znowu się pogorszyło? jest w kratkę, raz lepiej, raz gorzej... trzeba cieszyć się czasem jaki został jeszcze do spędzenia razem...to ciężkie, wiem bo mam Babcię w podobnym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts