forum_user 03.09.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 O, a Andre i Ew-ka swoje avatarki juz zgubili, co się dzieje, co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy Jesień jak nic http://www.strykowski.net/jesienfotografie/Mikro_swiat_jesionia,_grzyby,_kolorki._894_mini.jpg http://www.strykowski.net/jesienfotografie/Zdjecia_lisci_kolorwych_jesiennych_890_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Rankingum Recordum 1. Jajcek - 2922. inż. Mamoń - 2463. SławekD-żonka - 1864. Joanna i Janusz - 1345. kze - 1336. verunia - 1207. Whisper -1198. fizyk - 979. Kasztanka - 9110. Majka - 8411. Olkalybowa - 8112. maksiu, - 8013. Teska - 6214. Sonika - 5115. badi - 4216. monka- 4117. andrzejka- 3818. Moniś, Aga J.G - 3620. facio -3521. markus_gdynia - 2922. zaba_gonia, Jezier - 2824. Ania Wiśniewska- 2525. Nefer - 2426. andre59 - 2127. Trini, marcel2000, Ew-ka, Witos - 2031. Funia- 1832. Sylvia1, tola - 1534. Agniesia - 1435. joola - 1336. Jane, karolka,Wojty - 1039. kasia64,frosch - 941. kolia, Zielonooka - 743. Januszz, tabaluga1, duende- 646. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles - 551. Ewuś, prymasek, Pawson gawel- 455. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka , - 359. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, - 262. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, pp , Maxtorka - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 O, a Andre i Ew-ka swoje avatarki juz zgubili, co się dzieje, co się dzieje już jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 andre gratki Nie wiem czy obejrzę ten film , strasznie przeżywam takie tragedie , w dodatku oglądając miałabym świadomość że wydarzyło się to naprawdę . Pamiętam ten dzień doskonale . Zadzwoniła do mnie siostra żebym włączyła TV . Na początku nie mogłam zrozumieć o co chodzi , myślałam że to jakiś film zanim dotarło do mnie co oglądam . W dodatku moja połówka była na drugim końcu Polski . Mieliśmy różne złe myśli włącznie z tą że to początek jaiegoś wielkiego konfliktu . Kiedy podjął decyzję o natychmiastowym powrocie do domu kamień spadł mi serca , poczułam sie naprawdę bezpiecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 dziękuję, to bardzo miłe proszę bardzo, ciesze się, że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy Jesień jak nic http://www.strykowski.net/jesienfotografie/Mikro_swiat_jesionia,_grzyby,_kolorki._894_mini.jpg http://www.strykowski.net/jesienfotografie/Zdjecia_lisci_kolorwych_jesiennych_890_mini.jpg ja się jeszcze latem nie nacieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 O, a Andre i Ew-ka swoje avatarki juz zgubili, co się dzieje, co się dzieje Dziwne, ja siebie widzę i Ciebie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 wiecie ,że ja to chyba jestem jakiś niespokojny duch .... rano byłam w kościółku ,potem wróciliśmy ze znajomymi ( 8 osób)do nas na poranną kawę ,potem poszliśmy do szpitala odwiedzić kuzyna ,potem pojechałam na rower z mężem ,potem zrobiłam szybko obiad ,potem pojechaliśmy ze znajomymi do kina ,potem przyjechaliśmy ( 8osób)do nas i zrobiliśmy zakończenie niedzieli na tarasie ...panowie ...panie w domu bo sie rozpadało i powiało ....i tak zleciała niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 O, a Andre i Ew-ka swoje avatarki juz zgubili, co się dzieje, co się dzieje Dziwne, ja siebie widzę i Ciebie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy Jesień jak nic http://www.strykowski.net/jesienfotografie/Mikro_swiat_jesionia,_grzyby,_kolorki._894_mini.jpg http://www.strykowski.net/jesienfotografie/Zdjecia_lisci_kolorwych_jesiennych_890_mini.jpg ja się jeszcze latem nie nacieszyłam ja też nie, jakoś za szybko czas leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 no nie, stronkę trafiłem... Gratki http://www.strykowski.net/zdjecia_odczucia_fotografia_symbole/delikatna_fotografia,_zdjecie_rozy_412_mini.jpg To zamiast gatek? ja tak nieśmiało, gatek facetowi nieznajomemu nie śmiałam dawać Jaki nieznajomy, my się tu znamy jak stare konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy do nas przychodzi kotka sąsiadów i śpi pół dnia na fotelu, żeby tylko czego nie przyprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 wiecie ,że ja to chyba jestem jakiś niespokojny duch .... rano byłam w kościółku ,potem wróciliśmy ze znajomymi ( 8 osób)do nas na poranną kawę ,potem poszliśmy do szpitala odwiedzić kuzyna ,potem pojechałam na rower z mężem ,potem zrobiłam szybko obiad ,potem pojechaliśmy ze znajomymi do kina ,potem przyjechaliśmy ( 8osób)do nas i zrobiliśmy zakończenie niedzieli na tarasie ...panowie ...panie w domu bo sie rozpadało i powiało ....i tak zleciała niedziela moja babcia na pewno by Cię spytała, czy aby napewno owsików nie masz, że tak usiedzieć na miejscu nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy do nas przychodzi kotka sąsiadów i śpi pół dnia na fotelu, żeby tylko czego nie przyprowadziła koty chyba nie mają AIDS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jaki nieznajomy, my się tu znamy jak stare konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 no nie, stronkę trafiłem... Gratki http://www.strykowski.net/zdjecia_odczucia_fotografia_symbole/delikatna_fotografia,_zdjecie_rozy_412_mini.jpg To zamiast gatek? ja tak nieśmiało, gatek facetowi nieznajomemu nie śmiałam dawać Jaki nieznajomy, my się tu znamy jak stare konie Tylko nie stare , tylko nie stare Dojrzałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 no nie, stronkę trafiłem... Gratki http://www.strykowski.net/zdjecia_odczucia_fotografia_symbole/delikatna_fotografia,_zdjecie_rozy_412_mini.jpg To zamiast gatek? ja tak nieśmiało, gatek facetowi nieznajomemu nie śmiałam dawać Jaki nieznajomy, my się tu znamy jak stare konie z Verunią znamy się osobiście, baaardzo fajna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy do nas przychodzi kotka sąsiadów i śpi pół dnia na fotelu, żeby tylko czego nie przyprowadziła czego się obawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ....................i tym miłym akcentem pożegnam sie z Państwem ....DOBRANOC .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts