duende 03.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 no nie, stronkę trafiłem... Gratki http://www.strykowski.net/zdjecia_odczucia_fotografia_symbole/delikatna_fotografia,_zdjecie_rozy_412_mini.jpg To zamiast gatek? ja tak nieśmiało, gatek facetowi nieznajomemu nie śmiałam dawać Jaki nieznajomy, my się tu znamy jak stare konie Tylko nie stare , tylko nie stare Dojrzałe w eleganckim wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 no nie, stronkę trafiłem... Gratki http://www.strykowski.net/zdjecia_odczucia_fotografia_symbole/delikatna_fotografia,_zdjecie_rozy_412_mini.jpg To zamiast gatek? ja tak nieśmiało, gatek facetowi nieznajomemu nie śmiałam dawać Jaki nieznajomy, my się tu znamy jak stare konie Tylko nie stare , tylko nie stare Dojrzałe Chyba się mowi łyse konie , tak mi się przejęzyczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy do nas przychodzi kotka sąsiadów i śpi pół dnia na fotelu, żeby tylko czego nie przyprowadziła koty chyba nie mają AIDS a jak ją jaki kocur zbałamuci i będą małe kicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ....................i tym miłym akcentem pożegnam sie z Państwem ....DOBRANOC .... dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy do nas przychodzi kotka sąsiadów i śpi pół dnia na fotelu, żeby tylko czego nie przyprowadziła najwyżej kilka maluchów do odchowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Chyba się mowi łyse konie , tak mi się przejęzyczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy do nas przychodzi kotka sąsiadów i śpi pół dnia na fotelu, żeby tylko czego nie przyprowadziła Jak na fotelu to spokojnie , tylko zmęczona bidula , chce troszku odpocząć . Gorzej jak za jakimś cichym kącikiem zacznie się rozglądać , bo ani chybi byłyby chrzciny za czas jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy do nas przychodzi kotka sąsiadów i śpi pół dnia na fotelu, żeby tylko czego nie przyprowadziła koty chyba nie mają AIDS a jak ją jaki kocur zbałamuci i będą małe kicie... jak przychodzi na pół dnia to tylko połowa kociąt będzie Wasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy do nas przychodzi kotka sąsiadów i śpi pół dnia na fotelu, żeby tylko czego nie przyprowadziła Jak na fotelu to spokojnie , tylko zmęczona bidula , chce troszku odpocząć . Gorzej jak za jakimś cichym kącikiem zacznie się rozglądać , bo ani chybi byłyby chrzciny za czas jakiś oj, to muszę się jej baczniej przyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 nam jakiś kocur autochton ukradł kiełbasę z grila widziałam tylko ryży ogon jak znikał w dziurze w płocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy do nas przychodzi kotka sąsiadów i śpi pół dnia na fotelu, żeby tylko czego nie przyprowadziła Jak na fotelu to spokojnie , tylko zmęczona bidula , chce troszku odpocząć . Gorzej jak za jakimś cichym kącikiem zacznie się rozglądać , bo ani chybi byłyby chrzciny za czas jakiś mój kastracik nic mi nie przyniesie teraz na jednym fotelu śpi kot a na drugim pies fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy do nas przychodzi kotka sąsiadów i śpi pół dnia na fotelu, żeby tylko czego nie przyprowadziła Jak na fotelu to spokojnie , tylko zmęczona bidula , chce troszku odpocząć . Gorzej jak za jakimś cichym kącikiem zacznie się rozglądać , bo ani chybi byłyby chrzciny za czas jakiś mój kastracik nic mi nie przyniesie teraz na jednym fotelu śpi kot a na drugim pies fajnie to wygląda a Ty masz na czym siedzieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ....................i tym miłym akcentem pożegnam sie z Państwem ....DOBRANOC .... Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy do nas przychodzi kotka sąsiadów i śpi pół dnia na fotelu, żeby tylko czego nie przyprowadziła Jak na fotelu to spokojnie , tylko zmęczona bidula , chce troszku odpocząć . Gorzej jak za jakimś cichym kącikiem zacznie się rozglądać , bo ani chybi byłyby chrzciny za czas jakiś mój kastracik nic mi nie przyniesie teraz na jednym fotelu śpi kot a na drugim pies fajnie to wygląda cyknij fotkę, będziemy podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 W budzie Hery obce koty śpią To dopiero hańba dla psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 W budzie Hery obce koty śpią To dopiero hańba dla psa i to jaka! co ona na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy do nas przychodzi kotka sąsiadów i śpi pół dnia na fotelu, żeby tylko czego nie przyprowadziła Jak na fotelu to spokojnie , tylko zmęczona bidula , chce troszku odpocząć . Gorzej jak za jakimś cichym kącikiem zacznie się rozglądać , bo ani chybi byłyby chrzciny za czas jakiś mój kastracik nic mi nie przyniesie teraz na jednym fotelu śpi kot a na drugim pies fajnie to wygląda a Ty masz na czym siedzieć??? mam , fotel przy biurku pierwsza zajęłam i nie daję się zepchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy do nas przychodzi kotka sąsiadów i śpi pół dnia na fotelu, żeby tylko czego nie przyprowadziła Jak na fotelu to spokojnie , tylko zmęczona bidula , chce troszku odpocząć . Gorzej jak za jakimś cichym kącikiem zacznie się rozglądać , bo ani chybi byłyby chrzciny za czas jakiś mój kastracik nic mi nie przyniesie teraz na jednym fotelu śpi kot a na drugim pies fajnie to wygląda A pomyślałaś że może zaadoptować ? Albo uznać ojcostwo za jakiegoś kolegę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 W budzie Hery obce koty śpią To dopiero hańba dla psa Veruniu, przecież Hera jest suczką i jako dobra mama dba o wszystko co żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kurcze jesień sie zbliża...mój kocur zajał już swój fotelik i domaga sie pieszczot...całe lato szlajał sie zbój po okolicy do nas przychodzi kotka sąsiadów i śpi pół dnia na fotelu, żeby tylko czego nie przyprowadziła Jak na fotelu to spokojnie , tylko zmęczona bidula , chce troszku odpocząć . Gorzej jak za jakimś cichym kącikiem zacznie się rozglądać , bo ani chybi byłyby chrzciny za czas jakiś mój kastracik nic mi nie przyniesie teraz na jednym fotelu śpi kot a na drugim pies fajnie to wygląda cyknij fotkę, będziemy podziwiać nie mogę, aparat wyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts