tola 03.09.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Tylko czy ktoś tu jeszcze jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.09.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Tylko czy ktoś tu jeszcze jest? jestem z ...To(b)lą i trzymam mocno ...myszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Miałam już wyłączyć ale jeszcze zajrzalam .Toluś trzymam kciukasy żeby serduszko się umiarowiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Tylko czy ktoś tu jeszcze jest? miałam juz wyłączyć kompa ale posiedzę i poczekam z Tobą. Tolu mam nadzieję że się unormuje...trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dziękuję Wam wszystkim....tak jest łatwiej, naprawdę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ja tez jestem Tolu z toba czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Mój Tata jest niezwykłym człowiekiem, przeszedł w życiu wiele operacji, zmagał się z licznymi chorobami, ale cały czas jest niezwykle pogodnym, uśmiechniętym, zawsze żartującym człowiekiem. Dzielnym, cierpliwym, życzliwym wszystkiemu i wszystkim....i kocham go bardzo...Te fronty atmosferyczne są dobijające, znów straszliwie wieje i pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witaj Froschka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 jestescie jeszcze? Maxtorka, gatki http://www.alazar.pl/sklep/images/img_mn/lupo_spodenki_581_mn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ta pogoda jest paskudna a dla osób chorych na serce tym bardziej . Miejmy nadzieję że szybko nadejdzie złota polska jesień . A Tata ma jeszcze tyle do zrobienia że musi być dobrze , po prostu musi . Cześć froszka I dzięki za gaciorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Mój Tata jest niezwykłym człowiekiem, przeszedł w życiu wiele operacji, zmagał się z licznymi chorobami, ale cały czas jest niezwykle pogodnym, uśmiechniętym, zawsze żartującym człowiekiem. Dzielnym, cierpliwym, życzliwym wszystkiemu i wszystkim. ...i kocham go bardzo... Te fronty atmosferyczne są dobijające, znów straszliwie wieje i pada. widac masz po nim charakter,bo wlasnie tak o tobie mysle (caly tata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Mój Tata jest niezwykłym człowiekiem, przeszedł w życiu wiele operacji, zmagał się z licznymi chorobami, ale cały czas jest niezwykle pogodnym, uśmiechniętym, zawsze żartującym człowiekiem. Dzielnym, cierpliwym, życzliwym wszystkiemu i wszystkim. ...i kocham go bardzo... Te fronty atmosferyczne są dobijające, znów straszliwie wieje i pada. Toluś nie wiem co napisać, jak cię pocieszyć...przemijanie jest takie trudne...mam nadzieję że jeszcze wiele wspaniałych chwil przed wami, musi byc dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 cześć froszka co tak późno dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 bylismy dzisiaj na dzialce.....i znalazlam po raz pierwszy w zyciu az DWA grzyby ...aaaaaaaaa..powidzcie mi prosze czy w rezerwacie przyrody mozna zbierac grzyby i jagody np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 czesc Monka mialam pelna chate dzisiaj a potem bylam na dzialeczce szukac kamieni granicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 A grilik był ? Mam nadzieję że z kiełbaskami nie przesadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Mój Tata jest niezwykłym człowiekiem, przeszedł w życiu wiele operacji, zmagał się z licznymi chorobami, ale cały czas jest niezwykle pogodnym, uśmiechniętym, zawsze żartującym człowiekiem. Dzielnym, cierpliwym, życzliwym wszystkiemu i wszystkim. ...i kocham go bardzo... Te fronty atmosferyczne są dobijające, znów straszliwie wieje i pada. widac masz po nim charakter,bo wlasnie tak o tobie mysle (caly tata) dziękuję Żabko Monia jest trudne...i trzeba się z tym godzić, mając jednak nadzieję, że jeszcze to nie jest ten czas....budowa nieskończona, a Tata zawsze gra na skrzypcach, kiedy śpiewamy kolędy przy choince....przy choince w nowym domu też zagra.....wierzę w to.... .....z rezerwatu Froszka, to mi nawet skoszonego na łące kwiatka straż nie pozwoliła wynieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Maxtorka,po piatkowym spotkaniu u brata nikt nawet piwa nie chce pic pojechalismy sami z mama Froscha po moim obiedzie i serniku na deser nikt nie chcial juz nic jesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Tolunia,musi zagrac.....musisz mocno w to wierzyc kurde....a ja sie cieszylam ,ze mam las naprzeciw domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 a co zrobic ,zeby rezerwat przyrody przestal nim byc,he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts