Maxtorka 03.09.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Toluś , pamiętam jak odchodził Pan Profesor , były szef Kliniki w której mój mężuś pracował . Kiedy poszli go odwiedzić powiedział im tak - koledzy , ja już swoje pensum życiowe wypełniłem . Wierzę i Ty w to też musisz wierzyć że Twój Tata jeszcze ma wiele do zrobienia i jego czas nie nadszedł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Tata zawsze gra na skrzypcach, kiedy śpiewamy kolędy przy choince....przy choince w nowym domu też zagra.....wierzę w to.... tego ci życzę Toluniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jeszcze raz dziękuję dziewczyny. Dzwoniłam...pani doktor powiedziała, że tętno jest w normie, migotanie przedsionków ustąpiło, ale arytmia jeszcze nęka. Tak więc zostanie do rana, o 7 mam zadzwonić. Jak zabrała go karetka, to ja oczywiście w samochód i pogoniłam za nim. Dopilnowałam wszystkiego, upewniłam go, że nad wszystkim czuwam, tak więc poczuł się uspokojony. Dziękuję, że ze mną pobyłyście...buziaczki od toli, a jutro pewnie przekaże Wam Tata, bo mu o Was opowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 bylismy dzisiaj na dzialce .....i znalazlam po raz pierwszy w zyciu az DWA grzyby ho ho gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Tolunia ,bedzie dobrze czekam o 7-ej na wiadomosc od ciebiepozdrow i usciskaj tate ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 bylismy dzisiaj na dzialce .....i znalazlam po raz pierwszy w zyciu az DWA grzyby ho ho gratulacje nigdy nie umialam zbierac grzybow,ja ich po prostu nie widze ale teraz wiem dlaczego dzisiaj mialam szczescie to jest rezerwat przyrody i nie wolno ich ruszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jeszcze raz dziękuję dziewczyny. Dzwoniłam...pani doktor powiedziała, że tętno jest w normie, migotanie przedsionków ustąpiło, ale arytmia jeszcze nęka. Tak więc zostanie do rana, o 7 mam zadzwonić. Jak zabrała go karetka, to ja oczywiście w samochód i pogoniłam za nim. Dopilnowałam wszystkiego, upewniłam go, że nad wszystkim czuwam, tak więc poczuł się uspokojony. Dziękuję, że ze mną pobyłyście...buziaczki od toli, a jutro pewnie przekaże Wam Tata, bo mu o Was opowiem To świetna wiadomość . Bardzo sie cieszę . A w szpitalu Tata będzie pod dobrą opieką . Uściskaj Go mocno . No to teraz mogę spokojnie iść spać . Dobranoc Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 pa Maxtorka , spij dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Spokojnej nocy i przemiłego poranka Maxtorka Froschka zbierając grzyby pamiętaj, że te najładniejsze, czerwone, to muszą w lesie zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jeszcze raz dziękuję dziewczyny. Dzwoniłam...pani doktor powiedziała, że tętno jest w normie, migotanie przedsionków ustąpiło, ale arytmia jeszcze nęka. Tak więc zostanie do rana, o 7 mam zadzwonić. Jak zabrała go karetka, to ja oczywiście w samochód i pogoniłam za nim. Dopilnowałam wszystkiego, upewniłam go, że nad wszystkim czuwam, tak więc poczuł się uspokojony. Dziękuję, że ze mną pobyłyście...buziaczki od toli, a jutro pewnie przekaże Wam Tata, bo mu o Was opowiem czekam na dobre wiadomości rano pozdrów Tatę od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Froschka zbierając grzyby pamiętaj, że te najładniejsze, czerwone, to muszą w lesie zostać tesciowej nie mam ,wiec nie potrzebuje jestes juz spokojniejsza? pobyc jeszcze z toba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 No to teraz mogę spokojnie iść spać, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 pieknych snow monka moze jezyny ci sie przysnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 moze jezyny ci sie przysnia kurcze wyłączam już kompa bo jakiś nieznajomy na gg mnie atakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ide do pewnego znajomego zaatakuje go dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dobranoc Dziewczyny Ja też spróbuję pospać do 7. Tatę pozdrowię Spijcie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.09.2006 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 dzien doberek wszystkim spiochom kawa podana http://www.jacobs.de/jacobs/images/dede1/pictures/32000_left_01_aromatipps.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.09.2006 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/witajszkolo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.09.2006 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Tolu,czekam na wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.09.2006 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 cześć wszystkim Tola jak tata? lece do pracy za chwilke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts