frosch 04.09.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Na lekcji biologii: - Jasiu, powiedz, co wiesz o jaskółkach? - To znaczyyy... Są to bardzo mądre ptaki. Odlatują jak tylko zacznie się rok szkolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.09.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 u nas ogromniasty wicher i czarne chmury blleee u nas piękne słoneczko, tylko niekiedy czarna chmurka się pojawi... to tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.09.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witajcie! Tolusia, ja też mocno wierzę, że Twój Tato jeszcze niejedną piękną kolendę zagra w Waszym domu. Odezwij się, jak już będziesz znała najnowsze wieści ze szpitala. Czekamy. Ja dziś troszkę lepiej, oprócz kataru właściwie wszystko OK. No i troszke słaba jestem Nie znoszę być przeziębiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Na lekcji biologii: - Jasiu, powiedz, co wiesz o jaskółkach? - To znaczyyy... Są to bardzo mądre ptaki. Odlatują jak tylko zacznie się rok szkolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ale Wam słonecznym ludziom dobrze . Wychodzi na to że południe w słoneczku skąpane a na północy kołysze nas zachodni wiatr ze wszystkimi tego konsekwencjami Lato wróóóóóóóć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.09.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witajcie! Tolusia, ja też mocno wierzę, że Twój Tato jeszcze niejedną piękną kolendę zagra w Waszym domu. Odezwij się, jak już będziesz znała najnowsze wieści ze szpitala. Czekamy. Ja dziś troszkę lepiej, oprócz kataru właściwie wszystko OK. No i troszke słaba jestem Nie znoszę być przeziębiona Aniu tobie też życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 muszę wracać do pracy, przyszła nowa praktykantka i muszę ją wprowadzić... Będę do Was zaglądać, bo ta kawka pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.09.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 muszę wracać do pracy, przyszła nowa praktykantka i muszę ją wprowadzić... Będę do Was zaglądać, bo ta kawka pychotka oki, będziemy czekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.09.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Aniu,zycze szybkiego powrotu do zdrowia wiem ,ze lubisz.......na poprawe humoru http://kwiatek.i5.pl/images/fullsize/alstroemeria.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja też zmykam , zajrzę poźniej Aniu zdrowiej szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Maxtorko, marcel - dziękuję za wsparcie Frosch - ślicznie dziękuję, piękne są! Paweł śpi, moja mama śpi A ja zaopatrzona w filiżankę Earl Greya z cytrynką ruszam na poszukiwanie jesiennego avatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.09.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Wczoraj posadzilimy jałowca chińskiego.....chyba.... tak mi wyglada na jałowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.09.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 http://img20.imageshack.us/img20/1306/giertychdm9.jpg WITAMY SZKOŁĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.09.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 http://img20.imageshack.us/img20/1306/giertychdm9.jpg WITAMY SZKOŁĘ cześć Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.09.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Tola czekam na dobre wieści o Tacie ....ja przeszłam przez to 2 razy..... zawsze we wrześniu ... Mój Tato miał zatrzymanie akcji serca właśnie przez migotanie przedsionków ...teraz ma wszczepiony kardiowerter ......ma 76 lat .....trzymam za Was kciuki ps ....medycyna jest bezsilna kiedy pacjent chce żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.09.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Olka , jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.09.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Olka , jak samopoczucie? bardzo dobrze dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.09.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jaki rozmiar ubranek kupować, aby się nowonarodzone dziecko na pewno zmieciło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 super Olcia Z ZESZYTOW SZKOLNYCH : W średniowieczu, jak ktoś się urodził w stanie szlacheckim, to był szlachcicem, a jak się urodził w stanie duchownym, to był duchownym Lekarz Piłsudskiego był kobietą, tak jak ja Na arenie politycznej pozostał tylko nikt Studenci, inteligencja, a także część społeczeństwa Na pewno robiliście ONZ i przerabialiście poszczególne agendy Dzisiejsza lekcja jest wstępem do lekcji, którą będziemy kontynuować na następnych lekcjach Włosi zbudowali na Monte Cassino wzgórze i było ono niezdobywalne Demakow był normalnym człowiekiem, bo zginął w wypadku Na następną lekcję przyniosę wam źródło Gomółka został oskarżony o prawicowe oskarżenia Gołąbek jest symbolem baranka Świecenie w żarówce jest oparte o drucik [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts