Marcel2000 04.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Glizd mnie kopnšł mamusie kopać, co z niego wyronie . a niedawno nie mogła się doczekać co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Glizd mnie kopnšł mamusie kopać, co z niego wyronie . a co mu zrobiłaś takiego, że Cię kopnął???? widac cholopak lubi fajne laski (ta z foto jest calkiem ,calkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.09.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Glizd mnie kopnšł mamusie kopać, co z niego wyro�nie . Taki jak mój - damski bokser PS. Paweł kopał mamusię bez litości i opamiętania Aż przysiadałam czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.09.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Gratki frosch http://www.mlodapara.com.pl/_baza/bielizna_obrazki/maly_gorseteria_gorseteria_-_elle_ewa_bien_-_2.jpg czemu się dziwisz???? dziwię sie bo widziałam nad paniš Gratki Olka , a teraz widzę gratki frosch Duende powiedz że wczeniej było Olka bo będe musiała ić do okulisty albo do psychiatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Gratki frosch http://www.mlodapara.com.pl/_baza/bielizna_obrazki/maly_gorseteria_gorseteria_-_elle_ewa_bien_-_2.jpg czemu się dziwisz???? dziwię sie bo widziałam nad paniš Gratki Olka , a teraz widzę gratki frosch Duende powiedz że wczeniej było Olka bo będe musiała ić do okulisty albo do psychiatry nie musisz się badać było Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.09.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Glizd mnie kopnšł mamusie kopać, co z niego wyronie . a co mu zrobiłaś takiego, że Cię kopnął???? moze chce ić do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.09.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Glizd mnie kopnšł mamusie kopać, co z niego wyronie . a co mu zrobiłaś takiego, że Cię kopnął???? moze chce ić do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.09.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Glizd mnie kopnšł mamusie kopać, co z niego wyro�nie . a co mu zrobiłaś takiego, że Cię kopnął???? moze chce i�ć do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.09.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 nie musisz się badać było Olka ufff dzieki kamień spadł mi z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.09.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ja podobno wcale nie chcialam isc do 1-ej klasy plakalam,ze chce zostac w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.09.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Glizd mnie kopnšł mamusie kopać, co z niego wyro�nie . a co mu zrobiłaś takiego, że Cię kopnął???? moze chce i�ć do szkoły A może to Ty pomyślałaś, że chętnie byś poszła a on przywołał Cie do porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.09.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 a moja corcia Olka poszla dzisiaj do 1-ej klasy prawie placzac ,ze nie zna w niej ani jednej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.09.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ja podobno wcale nie chcialam isc do 1-ej klasy plakalam,ze chce zostac w przedszkolu a ja dałam nogę pierszego dnia i tyle mnie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.09.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ja podobno wcale nie chcialam isc do 1-ej klasy plakalam,ze chce zostac w przedszkolu A ja od paru lat bardzo lubie 1 września. Cieszę się jak głupia, że ja już nie muszę do szkoły iść Żadnych klasówek, odpytywań przy tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.09.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Glizd mnie kopnšł mamusie kopać, co z niego wyro�nie . a co mu zrobiłaś takiego, że Cię kopnął???? moze chce i�ć do szkoły A może to Ty pomyślałaś, że chętnie byś poszła a on przywołał Cie do porządku to fakt dziwnie tak jako nie pójć do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 czesc z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.09.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 czesc z rana chyba już południe? cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.09.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 czesc z rana Czeć. My tu gadu, gadu a chwasty sie rozprzestrzeniajš, idę podjšć z nimi nierównš walkę http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/b045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.09.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 czesc z rana Czeć. My tu gadu, gadu a chwasty sie rozprzestrzeniajš, idę podjšć z nimi nierównš walkę http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/b045.gif powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 04.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ooo Pawson, wydrzebałeś sie już z roboty?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts