Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Witam popołudniowo :D

toluś dzięki za dobre wieści :D

Marcel gaciorki :D

Żabcia byłaś wczoraj na biało ubrana ? ( biała góra , dołu widać nie było 8) )

Właśnie - mi też się wydało, że Żaba mignęła w czymś jasnym chyba białym, dołu nie było. Tylko króciutka migawka, za nią stał ktoś (facet). Żaba (nie-Żaba) stała z ręką do góry i kiwała się z boku na bok, a ten ktoś za nią podobnie. Ogólnie był to prawie cały ekran i było to podczas występu Rodowiczki. U mnie na antenie pokojowej obraz był kiepski i zero możliwości rozpoznania. Maxtorka - a Ty co widziałaś?

:lol: :lol: :lol:

Nie byłam na ostatnim koncercie :lol: :lol: :lol:

Ale dzień wcześniej na koncercie Eltona Johna byłam w białej koszulce i świetnie sie bawiłam.. :D

A transparent z napisem RW był tak duży, że ochrona go skonfiskowała, bo zasłaniał obraz siedZącym z tyłu :wink: :lol: :lol: :lol:

A ogólnie Festiwal w Sopocie był do bani :x

Pierwszy dzień beznadziejny..mnóstwo przerw..nawet MagdaMołek czasem stała tyłem do nas :-? Wszystko pod telewizję.

Za to w drugim dniu było rewelacyjnie :D :D :D Dziadek Elton dał z siebie wszystko.

No i młodziutka Melua...urocza

To było coś!!!!

Najfajniej było po koncertach...w klubach...ale sie wytańczyłam :D i napiłam :oops: no i nocne kąpiele w morzu :D

o właśnie zobaczyłem że zostałem liderem foruma 80 postów temu

trzeba imprezke zrobić wieczorem ...

Maxi jak masz pustą lodówkę to dam ci do zmrożenia małe co -nieco

:wink:

No jasne , zmieści sie bez problemu :D

Tylko daj znać kiedy zaczynamy 8) :lol:

Żabcia koncerty to pikuś , ja tu widzę że niezłe lumpowanie po Sopocie uskuteczniałaś :lol: :lol: 8)