premiumpremium 04.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 zjadłem obiad i teraz juz nic pilnego nie robie :) Cześć , a co jadłeś ? a same pychoty zupke pyszna z warzywami kotlecika ziemniaki buraczki got. kalafior i got brokuł i kompocik No proszę, proszę... Jaki do-pieszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 czesc Maxi Ale miałeś pyszniutki obiadek Na zdrowie Głodna się od tego czytania zrobiłam , zaraz cosik sobie też zorganizuję . Nie wiem tylko czy moja lodówka nie odmówi współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 czesc Maxi Ale miałeś pyszniutki obiadek Na zdrowie Głodna się od tego czytania zrobiłam , zaraz cosik sobie też zorganizuję . Nie wiem tylko czy moja lodówka nie odmówi współpracy masz lodówkę no ładnie sie powodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 zjadłem obiad i teraz juz nic pilnego nie robie :) Cześć , a co jadłeś ? a same pychoty zupke pyszna z warzywami kotlecika ziemniaki buraczki got. kalafior i got brokuł i kompocik No proszę, proszę... Jaki do-pieszczony całe 8 zł mnie to kosztowało w pracowej restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 [masz lodówkę no ładnie sie powodzi ... No jasne że mam , ale pustą Jak ją otworzyłam to mi tylko echo odpowiedziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 [masz lodówkę no ładnie sie powodzi ... No jasne że mam , ale pustą Jak ją otworzyłam to mi tylko echo odpowiedziało łap echo i na patelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 [masz lodówkę no ładnie sie powodzi ... No jasne że mam , ale pustą Jak ją otworzyłam to mi tylko echo odpowiedziało łap echo i na patelnie Jakbyś mnie widział Właśnie ją rozgrzewam Zobaczymy co tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 powiedz jak smakowało to może swoje z portfela pod koniec budowy złapie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.09.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam popołudniowo toluś dzięki za dobre wieści Marcel gaciorki Żabcia byłaś wczoraj na biało ubrana ? ( biała góra , dołu widać nie było ) Właśnie - mi też się wydało, że Żaba mignęła w czymś jasnym chyba białym, dołu nie było. Tylko króciutka migawka, za nią stał ktoś (facet). Żaba (nie-Żaba) stała z ręką do góry i kiwała się z boku na bok, a ten ktoś za nią podobnie. Ogólnie był to prawie cały ekran i było to podczas występu Rodowiczki. U mnie na antenie pokojowej obraz był kiepski i zero możliwości rozpoznania. Maxtorka - a Ty co widziałaś? Nie byłam na ostatnim koncercie Ale dzień wcześniej na koncercie Eltona Johna byłam w białej koszulce i świetnie sie bawiłam.. A transparent z napisem RW był tak duży, że ochrona go skonfiskowała, bo zasłaniał obraz siedZącym z tyłu A ogólnie Festiwal w Sopocie był do bani Pierwszy dzień beznadziejny..mnóstwo przerw..nawet MagdaMołek czasem stała tyłem do nas Wszystko pod telewizję. Za to w drugim dniu było rewelacyjnie Dziadek Elton dał z siebie wszystko. No i młodziutka Melua...urocza To było coś!!!! Najfajniej było po koncertach...w klubach...ale sie wytańczyłam i napiłam no i nocne kąpiele w morzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 to ja poproszę zdjęcia z nocnych kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.09.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 to ja poproszę zdjęcia z nocnych kąpieli Wysłałam Mamoniowi, może Ci pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Mamoń kumplu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 o właśnie zobaczyłem że zostałem liderem foruma 80 postów temu trzeba imprezke zrobić wieczorem ... Maxi jak masz pustą lodówkę to dam ci do zmrożenia małe co -nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 o właśnie zobaczyłem że zostałem liderem foruma 80 postów temu trzeba imprezke zrobić wieczorem ... Maxi jak masz pustą lodówkę to dam ci do zmrożenia małe co -nieco No jasne , zmieści sie bez problemu Tylko daj znać kiedy zaczynamy Żabcia koncerty to pikuś , ja tu widzę że niezłe lumpowanie po Sopocie uskuteczniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.09.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.09.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Skoro nie ma nikogo to spadam.. W nowej pracy jak mam czas to nie ma nikogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 04.09.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Skoro nie ma nikogo to spadam.. W nowej pracy jak mam czas to nie ma nikogo... coś nie możesz się wstrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja jestem z doskoku Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.09.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja tylko przelotem witam poniedzialkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.09.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Skoro nie ma nikogo to spadam.. W nowej pracy jak mam czas to nie ma nikogo... Oooo prace zmieniles ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts