andre59 04.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Mam w domu stanowczo za mało komputerów Tym razem Wiesia przejmuje stery Wpadnę poźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Dzieki Maxtorka prześliczna ta podkoszulka. Na śliczny ciążowy biuścik w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 jestem .. bylem w sklepie po druga ale juz wyszly ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ja podobno wcale nie chcialam isc do 1-ej klasy plakalam,ze chce zostac w przedszkolu a ja dałam nogę pierszego dnia i tyle mnie widzieli Olka, przerażasz mnie czy to znaczy, że nie skończyłas nawet podstawówki ???!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam wszystkich i życzę dobrego tygodnia, słońca, zero stresów i wszystkiego co zaprzecza niepowodzeniom. Tatę odebrałam ze szpitala, czuje się nieźle. Ale żeby nie było za dobrze. Lekarze gdzieś zagubili jego rozpiskę z lekami, którą w piątek przepisał kardiolog prowadzący. Wprowadził nowe leki i teraz nie wiadomo jak je przyjmować, bo kartka zaginęła, a kariolog od soboty jest na dwutygodniowym urlopie Dziękuję wszystkim za dobre myśli i słowa i przesyłam pozdrowienia od Taty dobrze Tola, że z tatą jest lepiej... na pewno kamień spadł Ci z serca Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Maxtorka - więc bez wyjaśnień Żaby tego tematu nie ugryziemy A swoją drogą to znowu szukałem i szukałem tej alei i psiakość naprawdę jakoś nigdzie nic nie widzę... a drzewa mnie interesują - to takie dziwactwo niegroźne Znalazłam małe co nieco na stronie gminy Dobrcz . W tej alei oprócz dębu szypułkowego rośnie klon jesionolistny i jesion wyniosły . Aleja znajduje się w miejscowości Borówno na trasie Bydgoszcz Gdańsk . Zresztą zajrzyj sam http://www.dobrcz.pl Dział atrakcje turystyczne . Niestety są to tylko suche fakty , w dodatku w śladowej ilości , bez choćby jednego zdjęcia . Nie mogę sobie przypomnieć, kto mi opowiadać kiedyś o tej alei dębowej... Jak odszukam kontakt, to dowiem się wszystkiego. W Borównie jest to część tej samej, wielkiej alei, która ciągnęła się przez dziesiątki kilometrów, była posadzona na cześć nie-pamiętam-kogo... Tak to jest, jak się słucha brzuchem a nie uchem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 I co teraz ? Może chociaż herbatkę z prądem ? http://herbatkowo.blox.pl/resource/herbatkazpradem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 no, dopchałem sie do klawiatury witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Cześć! Ja też wpadam od czasu do czasu Biuro sobie w salonie przy kominku urządziłam Mam herbatkę z malinami, maliny w alubaczku, dalie w wazonie i komputerek A może jeszcze pierdnąć w oponke ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.09.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Cześć! Ja też wpadam od czasu do czasu Biuro sobie w salonie przy kominku urządziłam Mam herbatkę z malinami, maliny w alubaczku, dalie w wazonie i komputerek A może jeszcze pierdnąć w oponke ? :) Nefer jest niemożliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 no, dopchałem sie do klawiatury witam ponownie U mnie dzieci rosną i Młody też mnie już podsiada w domu Internet dla siedmiolatka dzisiaj to jak dla mnie gry w klasy 30 lat temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 I co teraz ? Może chociaż herbatkę z prądem ? http://herbatkowo.blox.pl/resource/herbatkazpradem.jpg ale tam ino dwie fazy som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 no, dopchałem sie do klawiatury witam ponownie U mnie dzieci rosną i Młody też mnie już podsiada w domu Internet dla siedmiolatka dzisiaj to jak dla mnie gry w klasy 30 lat temu:) u mnie to ja próbuję podsiadać siedemnastoletniego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 I co teraz ? Może chociaż herbatkę z prądem ? http://herbatkowo.blox.pl/resource/herbatkazpradem.jpg ale tam ino dwie fazy som Znaczy się co , kopać nie bendzie ? Ja tam z prondu to ino włonczyć i wyłonczyć sie naumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 I co teraz ? Może chociaż herbatkę z prądem ? http://herbatkowo.blox.pl/resource/herbatkazpradem.jpg ale tam ino dwie fazy som Znaczy się co , kopać nie bendzie ? Ja tam z prondu to ino włonczyć i wyłonczyć sie naumiałam trza trzeciom faze przypiońć to przywali, ino skond jom wziońć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 I co teraz ? Może chociaż herbatkę z prądem ? http://herbatkowo.blox.pl/resource/herbatkazpradem.jpg ale tam ino dwie fazy som Znaczy się co , kopać nie bendzie ? Ja tam z prondu to ino włonczyć i wyłonczyć sie naumiałam trza trzeciom faze przypiońć to przywali, ino skond jom wziońć Jakiego umyślnego się pośle Pawson miał imprezkę zabezpieczać , ale gdziesik przepadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Maxtorko, kaj żeś jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 no, dopchałem sie do klawiatury Witam ponownie u mnie dzieci rosną i młody też mnie już podsiada w domu internet dla siedmiolatka dzisiaj to jak dla mnie gry w klasy 30 lat temu:) u mnie to ja próbuję podsiadać siedemnastoletniego syna :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 andre , jakejś sie piknie godoć wyuczył A tak se cichutko w konciku przysiedłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 6500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts