andre59 04.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 andre , jakejś sie piknie godoć wyuczył A tak se cichutko w konciku przysiedłam bo jo mom familja pod Lublińcem i richtik czasem se pogodom musza sie trochę tego ślonskiego fandzolinia przypumnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 6500 piękny wynik http://www.strykowski.net/zdjecia_odczucia_fotografia_symbole/Platki_roz_-_zdjecie_415_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 andre , jakejś sie piknie godoć wyuczył A tak se cichutko w konciku przysiedłam bo jo mom familja pod Lublińcem i richtik czasem se pogodom musza sie trochę tego ślonskiego fandzolinia przypumnąć to niedaleko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.09.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 andre , jakejś sie piknie godoć wyuczył A tak se cichutko w konciku przysiedłam bo jo mom familja pod Lublińcem i richtik czasem se pogodom musza sie trochę tego ślonskiego fandzolinia przypumnąć to niedaleko mnie a ode mnie rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 6500 http://www.gardensuppliesdirect.co.uk/acatalog/SUN-FLOWER.jpg Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 6500 piękny wynik http://www.strykowski.net/zdjecia_odczucia_fotografia_symbole/Platki_roz_-_zdjecie_415_mini.jpg pięknie dziekuję, zaniemówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 6500 http://www.gardensuppliesdirect.co.uk/acatalog/sun-flower.jpg gratulki gratulki gratulki gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 andre , jakejś sie piknie godoć wyuczył A tak se cichutko w konciku przysiedłam bo jo mom familja pod Lublińcem i richtik czasem se pogodom musza sie trochę tego ślonskiego fandzolinia przypumnąć to niedaleko mnie a ode mnie rzut beretem myslę, że coś z tym trzeba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 6500 http://www.gardensuppliesdirect.co.uk/acatalog/SUN-FLOWER.jpg Gratulki Śliczne, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 andre , jakejś sie piknie godoć wyuczył A tak se cichutko w konciku przysiedłam bo jo mom familja pod Lublińcem i richtik czasem se pogodom musza sie trochę tego ślonskiego fandzolinia przypumnąć to niedaleko mnie a ode mnie rzut beretem myslę, że coś z tym trzeba zrobić TO U KOGO KAWA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 04.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 allo allo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 andre , jakejś sie piknie godoć wyuczył A tak se cichutko w konciku przysiedłam bo jo mom familja pod lublińcem i richtik czasem se pogodom Musza sie trochę tego ślonskiego fandzolinia przypumnąć to niedaleko mnie a ode mnie rzut beretem myslę, że coś z tym trzeba zrobić to u kogo kawa??? zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 04.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 własnie wróciłem z budowy ciemno już ale mnie od razu szlag trafił spoiny 2 cm czy ja bunkier buduje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 andre , jakejś sie piknie godoć wyuczył A tak se cichutko w konciku przysiedłam bo jo mom familja pod Lublińcem i richtik czasem se pogodom musza sie trochę tego ślonskiego fandzolinia przypumnąć to niedaleko mnie a ode mnie rzut beretem myslę, że coś z tym trzeba zrobić TO U KOGO KAWA??? jak tylko byda u wujostwa, ubiera sie w ancug i richtik do Was przyjada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 własnie wróciłem z budowy ciemno już ale mnie od razu szlag trafił spoiny 2 cm czy ja bunkier buduje?? wygląda na to, że tak http://trolek.fotogalerie.pl/galeria/upload/27/36/73/2736731151869814300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 własnie wróciłem z budowy ciemno już ale mnie od razu szlag trafił spoiny 2 cm czy ja bunkier buduje?? a z czego budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 andre , jakejś sie piknie godoć wyuczył A tak se cichutko w konciku przysiedłam bo jo mom familja pod Lublińcem i richtik czasem se pogodom musza sie trochę tego ślonskiego fandzolinia przypumnąć to niedaleko mnie a ode mnie rzut beretem myslę, że coś z tym trzeba zrobić TO U KOGO KAWA??? jak tylko byda u wujostwa, ubiera sie w ancug i richtik do Was przyjada ciesze się bardzo tylko mów do mnie normalnie, bo się jeszcze nie nauczyłam obcego języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 04.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 odnoszę wrażenie że chłopaki nie będą mieli ze mną lekko czy nie za bardzo sie czepiam tak od poczatku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 04.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 własnie wróciłem z budowy ciemno już ale mnie od razu szlag trafił spoiny 2 cm czy ja bunkier buduje?? a z czego budujesz? porotherm P+W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 niedługo chyba nowa stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts