andre59 05.09.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 oki fajine było ale trza teraz trochę popracować mimo mojej nichęci do wszystkiego Nie martw się, nie tylko Tobie nic się nie chce A mi się coś chce , tylko nie wiem co hmmm.... coś w tym jest... Cześć Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.09.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A mi sie chce lata i kąpieli w morzu przy zachodzie słońca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.09.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam. Ciekawe czy dziś kogoś zastałem.. Skoro nie ma nikogo to spadam.. W nowej pracy jak mam czas to nie ma nikogo... Oooo prace zmieniles ?? No tak wyszło.. Jak gdzieś więcej płaca, oferują wyższe stanowisko i bliżej budowy to żal nie skorzystac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.09.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam. Ciekawe czy dziś kogoś zastałem.. Skoro nie ma nikogo to spadam.. W nowej pracy jak mam czas to nie ma nikogo... Oooo prace zmieniles ?? No tak wyszło.. Jak gdzieś więcej płaca, oferują wyższe stanowisko i bliżej budowy to żal nie skorzystac... Szczęściarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 oki fajine było ale trza teraz trochę popracować mimo mojej nichęci do wszystkiego Nie martw się, nie tylko Tobie nic się nie chce A mi się coś chce , tylko nie wiem co a mi się chce i wiem co może to to samo Verunia, tylko o tym nie wiesz może ciekawe czy to to samo co mnie się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.09.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam. Ciekawe czy dziś kogoś zastałem.. Skoro nie ma nikogo to spadam.. W nowej pracy jak mam czas to nie ma nikogo... Oooo prace zmieniles ?? No tak wyszło.. Jak gdzieś więcej płaca, oferują wyższe stanowisko i bliżej budowy to żal nie skorzystac... Szczęściarz Dzięki starałem się ładnych kilka miesiecy zmienić prace. Wcale nie było tak łatwo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.09.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam. Ciekawe czy dziś kogoś zastałem.. Skoro nie ma nikogo to spadam.. W nowej pracy jak mam czas to nie ma nikogo... Oooo prace zmieniles ?? No tak wyszło.. Jak gdzieś więcej płaca, oferują wyższe stanowisko i bliżej budowy to żal nie skorzystac... Szczęściarz Dzięki starałem się ładnych kilka miesiecy zmienić prace. Wcale nie było tak łatwo.. Wiem. Najwazniejsze, że się udało Tylko pogratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A mi sie chce lata i kąpieli w morzu przy zachodzie słońca! ode mnie do morza daleeeko, daleeeko... a też bym sobie popływał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.09.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam. Ciekawe czy dziś kogoś zastałem.. Skoro nie ma nikogo to spadam.. W nowej pracy jak mam czas to nie ma nikogo... Oooo prace zmieniles ?? No tak wyszło.. Jak gdzieś więcej płaca, oferują wyższe stanowisko i bliżej budowy to żal nie skorzystac... Szczęściarz Dzięki starałem się ładnych kilka miesiecy zmienić prace. Wcale nie było tak łatwo.. Wiem. Najwazniejsze, że się udało Tylko pogratulować! Dzięki, dzięki.. Musze spadać! To do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.09.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A mi sie chce lata i kąpieli w morzu przy zachodzie słońca! ode mnie do morza daleeeko, daleeeko... a też bym sobie popływał Ode mnie blisko a też nie mogę już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.09.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam. Ciekawe czy dziś kogoś zastałem.. Skoro nie ma nikogo to spadam.. W nowej pracy jak mam czas to nie ma nikogo... Oooo prace zmieniles ?? No tak wyszło.. Jak gdzieś więcej płaca, oferują wyższe stanowisko i bliżej budowy to żal nie skorzystac... Szczęściarz Dzięki starałem się ładnych kilka miesiecy zmienić prace. Wcale nie było tak łatwo.. Wiem. Najwazniejsze, że się udało Tylko pogratulować! Dzięki, dzięki.. Musze spadać! To do jutra! Do jutra kze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam. Ciekawe czy dziś kogoś zastałem.. Skoro nie ma nikogo to spadam.. W nowej pracy jak mam czas to nie ma nikogo... Oooo prace zmieniles ?? No tak wyszło.. Jak gdzieś więcej płaca, oferują wyższe stanowisko i bliżej budowy to żal nie skorzystac... Szczęściarz Dzięki starałem się ładnych kilka miesiecy zmienić prace. Wcale nie było tak łatwo.. No proszę, Szczęściarzu... Ja się od kilku miesięcy staram o pracę i nikt mnie nie chce Ale i tak GRATULKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 WITAM ZE SŁONECZNEJ OPOLSZCZYZNY w pracy włączyłam klime bo gorąc nieziemski ...choć na dworze wieje Ew-ka ... czy ty napewno o tym samym kraju piszesz jak najbardziej sama nie wierzę w to co tu niektórzy piszą o jakimś zimnym dniu zdjęcie z godz.18,00 ......tak świeci jeszcze teraz http://img521.imageshack.us/img521/2098/wrzesienae7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.09.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Siemka wszystkim Ewa śliczy tarasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.09.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 i cio nie ma nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Siemka wszystkim Ewa śliczy tarasik siemka Karolka a już myślałam ,że wszyscy go znają dzieki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 no to lecę na kolację ( jakby to andre powiedział )......tzn robić kolację ....dziś będzie leczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Siemka wszystkim Ewa śliczy tarasik siemka Karolka a już myślałam ,że wszyscy go znają dzieki .... Bardzo ładny taras i bardzo ładne słońce U mnie też słonecznie, ale bardzo wieje. I'm so happy, ponieważ koniec murowania, jutro zaczyna sie więźbowanie Śmigam po moich pokojach ceglastych... Ech... Co za cudne uczucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 no to lecę na kolację ( jakby to andre powiedział )......tzn robić kolację ....dziś będzie leczo Mmmmm... Pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Siemka wszystkim Ewa śliczy tarasik siemka Karolka a już myślałam ,że wszyscy go znają dzieki .... Bardzo ładny taras i bardzo ładne słońce U mnie też słonecznie, ale bardzo wieje. I'm so happy, ponieważ koniec murowania, jutro zaczyna sie więźbowanie Śmigam po moich pokojach ceglastych... Ech... Co za cudne uczucie... cudne ...cudne ...a potem jest jeszcze cudniej pp ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts