Karolka 05.09.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 są są tylko się chowają ale pyszności nio nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 05.09.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 chowam się i czekam na koniec strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Siemka wszystkim Ewa śliczy tarasik siemka Karolka a już myślałam ,że wszyscy go znają dzieki .... Bardzo ładny taras i bardzo ładne słońce U mnie też słonecznie, ale bardzo wieje. I'm so happy, ponieważ koniec murowania, jutro zaczyna sie więźbowanie Śmigam po moich pokojach ceglastych... Ech... Co za cudne uczucie... cudne ...cudne ...a potem jest jeszcze cudniej pp ... Chyba się zaraz rozpłaczę, naprawdę. To MÓJ DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 05.09.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Nie płacz teraz jeszcze będą powody do płaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 są są tylko się chowają ale pyszności nio nio Ciekawe, czy przyniesie chociaż troszkę na spróbowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Nie płacz teraz jeszcze będą powody do płaczu Mam nadzieję, że nie ZŁE powody Nie no, muszę trochę popłakać, wrażliwiec ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Dobry wieczór Ale jestem głodna Ewka smacznego ( zostaw troszkę dla mnie , też lubię leczo ) pp gratulki Tempo prac imponujące ( nie dziękuj co by nie zapeszyć ) Lecę do domku Jeszcze się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 zdjęcie z godz.18,00 ......tak świeci jeszcze teraz http://img521.imageshack.us/img521/2098/wrzesienae7.jpg fajny tarasik, Ew_ka, powiedz jak się ta kostka sprawuje? nie brudzi się w razie rozlania napoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Dobry wieczór Ale jestem głodna Ewka smacznego ( zostaw troszkę dla mnie , też lubię leczo ) pp gratulki Tempo prac imponujące ( nie dziękuj co by nie zapeszyć ) Lecę do domku Jeszcze się pojawię Nie dziękuję Pojaw się, pojaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 05.09.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Nie płacz teraz jeszcze będą powody do płaczu Mam nadzieję, że nie ZŁE powody Nie no, muszę trochę popłakać, wrażliwiec ze mnie Ja też mam nadzieje, że nie złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.09.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 oki fajine było ale trza teraz trochę popracować mimo mojej nichęci do wszystkiego Nie martw się, nie tylko Tobie nic się nie chce A mi się coś chce , tylko nie wiem co a mi się chce i wiem co może to to samo Verunia, tylko o tym nie wiesz Tola, a co Ci się chce? ...a dla kogo ten wywiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 oki fajine było ale trza teraz trochę popracować mimo mojej nichęci do wszystkiego Nie martw się, nie tylko Tobie nic się nie chce A mi się coś chce , tylko nie wiem co a mi się chce i wiem co może to to samo Verunia, tylko o tym nie wiesz Tola, a co Ci się chce? ...a dla kogo ten wywiad? Dla TVN Style. Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cześć Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.09.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ....jak najbardziej, to moja ulubiona stacja ...i miejski ogrodnik taki fajny, śmieje się jak krecik z czeskiej bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 no to lecę na kolację ( jakby to andre powiedział )......tzn robić kolację ....dziś będzie leczo a u mnie fasolka p.b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.09.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ....jak najbardziej, to moja ulubiona stacja ...i miejski ogrodnik taki fajny, śmieje się jak krecik z czeskiej bajki krecik jeszcze tak fajnie - Jeee - mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ....jak najbardziej, to moja ulubiona stacja ...i miejski ogrodnik taki fajny, śmieje się jak krecik z czeskiej bajki O matko, spadłam z krzesła, jak przeczytałam o kreciku Też go lubię. I lubię Nigellę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ....jak najbardziej, to moja ulubiona stacja ...i miejski ogrodnik taki fajny, śmieje się jak krecik z czeskiej bajki krecik jeszcze tak fajnie - Jeee - mówił I miał straszne przygody http://nostalgia.starzaki.eu.org/~nostalgia/fotki/krecik/krecik_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.09.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Czesc dziewczeta i chlopieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts