duende 05.09.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 WITAM ZE SŁONECZNEJ OPOLSZCZYZNY w pracy włączyłam klime bo gorąc nieziemski ...choć na dworze wieje Ew-ka ... czy ty napewno o tym samym kraju piszesz jak najbardziej sama nie wierzę w to co tu niektórzy piszą o jakimś zimnym dniu zdjęcie z godz.18,00 ......tak świeci jeszcze teraz http://img521.imageshack.us/img521/2098/wrzesienae7.jpg piekne sloneczko Ewa, ale taras jeszcze ładniejszy Napewno fajnie się tam spędza czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.09.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 STRESZCZENIE: Prymasek cierpiał na chroniczne niechciejstwo,Verunia nie potrafiła sprecyzować czego chce od życia,Kze ma nową pracę, pieniądze i satysfakcję...gratulujemy,Ania ma katar, Ew-ka słońce i leczo, Andre fasolkę p.b.krecik ma szczęście, bo go wszyscy lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.09.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No to ja też już pójdę , co tak będę sama stać Dobranocka Maxtorka - uwielbiam ten tekst, zreszta w filmie co kwestia to tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 idę na kolację co będzie to już wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 STRESZCZENIE: Prymasek cierpiał na chroniczne niechciejstwo, Verunia nie potrafiła sprecyzować czego chce od życia, Kze ma nową pracę, pieniądze i satysfakcję...gratulujemy, Ania ma katar, Ew-ka słońce i leczo, Andre fasolkę p.b. krecik ma szczęście, bo go wszyscy lubią. "...Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma, a ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz psa..." Tak mi sie skojarzyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No to ja też już pójdę , co tak będę sama stać Dobranocka Maxtorka - uwielbiam ten tekst, zreszta w filmie co kwestia to tekst Ze słynnym " co Ty k... wiesz o zabijaniu " ( mam nadzieję że mi się nie porąbało ) Taaa , to jeden z lepszych filmów polskich A "Sztos" lubisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 idę na kolację co będzie to już wiecie Wiemy i ostrzegamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No to ja też już pójdę , co tak będę sama stać Dobranocka Maxtorka - uwielbiam ten tekst, zreszta w filmie co kwestia to tekst Ze słynnym " co Ty k... wiesz o zabijaniu " ( mam nadzieję że mi się nie porąbało ) Taaa , to jeden z lepszych filmów polskich A "Sztos" lubisz ? "A może jajka usmażyć...?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.09.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Muszę opuścić stanowisko przy kompie. Tak się żyje mając dzieci, które już się nie bawią klockami Zajrzę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No to ja też już pójdę , co tak będę sama stać Dobranocka Maxtorka - uwielbiam ten tekst, zreszta w filmie co kwestia to tekst Ze słynnym " co Ty k... wiesz o zabijaniu " ( mam nadzieję że mi się nie porąbało ) Taaa , to jeden z lepszych filmów polskich A "Sztos" lubisz ? lubisz, lubisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No to ja też już pójdę , co tak będę sama stać Dobranocka Maxtorka - uwielbiam ten tekst, zreszta w filmie co kwestia to tekst Ze słynnym " co Ty k... wiesz o zabijaniu " ( mam nadzieję że mi się nie porąbało ) Taaa , to jeden z lepszych filmów polskich A "Sztos" lubisz ? "A może jajka usmażyć...?" "Cycki sobie usmaż" ( to cytat ) "W p...u wylądował . I cały misterny plan w p...u " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Muszę opuścić stanowisko przy kompie. Tak się żyje mając dzieci, które już się nie bawią klockami . bo młodzież się nie klocki ino laptopa kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 może mi się udać? Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 idę na kolację co będzie to już wiecie Wiemy i ostrzegamy ojej przed czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No to ja też już pójdę , co tak będę sama stać Dobranocka Maxtorka - uwielbiam ten tekst, zreszta w filmie co kwestia to tekst Ze słynnym " co Ty k... wiesz o zabijaniu " ( mam nadzieję że mi się nie porąbało ) Taaa , to jeden z lepszych filmów polskich A "Sztos" lubisz ? "A może jajka usmażyć...?" "Cycki sobie usmaż" ( to cytat ) "W p...u wylądował . I cały misterny plan w p...u " świetne teksty ...... ...nie ma to jak nasze filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 idę na kolację co będzie to już wiecie Wiemy i ostrzegamy ojej przed czym? Przed skutkami jedzenia fasolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 http://www.patmat.cz/animace_pt01.gif A ja sem właśnie odwiedziła Sąsiadów http://www.patmat.cz/index.php http://www.patmat.cz/animace_pt05a.gif A zajrzyjcie jeszcze tu: http://tiny.pl/751f http://img131.imageshack.us/img131/5997/hot4rh.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Muszę opuścić stanowisko przy kompie. Tak się żyje mając dzieci, które już się nie bawią klockami . bo młodzież się nie klocki ino laptopa kupuje ja, i klepią w ta klawiatura, i klepią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No to ja też już pójdę , co tak będę sama stać Dobranocka Maxtorka - uwielbiam ten tekst, zreszta w filmie co kwestia to tekst Ze słynnym " co Ty k... wiesz o zabijaniu " ( mam nadzieję że mi się nie porąbało ) Taaa , to jeden z lepszych filmów polskich A "Sztos" lubisz ? "A może jajka usmażyć...?" "Cycki sobie usmaż" ( to cytat ) "W p...u wylądował . I cały misterny plan w p...u " świetne teksty ...... ...nie ma to jak nasze filmy W sobotę obejrzałam po raz n-ty Nikosia Dyzmę. Nie wytrzymuję na tym filmie I do tego ta cudowna rzeczywistość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 idę na kolację co będzie to już wiecie Wiemy i ostrzegamy ojej przed czym? Przed skutkami jedzenia fasolki najwyżej parę bąków w powietrze poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts