Pawson 05.09.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 czesc z wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 idę na kolację co będzie to już wiecie Wiemy i ostrzegamy ojej przed czym? Przed skutkami jedzenia fasolki najwyżej parę bąków w powietrze poleci Bączek, bączek, mały bączek, nie ma nózek ani rączek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 czesc Tola trza miec 2 kompy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 "Ciemność widzę..." pamiętacie? albo: "nasi tu byli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 czesc z wieczora Cześć. Dziś też masz tequilę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 nie mam dzisiaj żłopie piwsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 "Ciemność widzę..." pamiętacie? albo: "nasi tu byli" "Żeby chłop nie mógł z gołą babą w windzie... ach!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 nadchodzi zmiana warty,wpadnę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 wiecie jaką mam ochotę na knedle ze śliwkami ?? muszę zrobić może w sobotę ??? mniammmmmmm............. http://gotowanie.x3m.pl/pic/1100687294.jpg Składniki: - 1 kg węgierek - 1 kg ziemniaków - 25 dag mąki - 1 jajko - sól - do polania: masło i 2-3 łyżki tartej bułki (albo śmietana) Wykonanie: Ziemniaki ugotuj (najlepiej poprzedniego dnia), przeciśnij przez praskę, przykryj i wstaw do lodówki. Ostudzone ziemniaki szybko zagnieć z jajkiem i solą, podsypując przesianą mąką. Zrób próbę: oderwij kawałek ciasta, ulep kulkę i ugotuj ją we wrzącej wodzie. Jeśli będzie za miękka, dodaj do ciasta jeszcze trochę mąki. Gotowe ciasto krój na kawałki, wciskaj w nie śliwki i formuj knedle. Śliwka musi być z każdej strony zawinięta w ciasto. Porcjami wkładaj knedle do wrzącej, osolonej wody, gotuj 3 minuty od chwili, aż woda ponownie się zagotuje. Knedle wyjmij łyżką cedzakową i dokładnie osącz. Podawaj polane tartą bułką zrumienioną na maśle lub śmietaną. Obok postaw cukier smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.09.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 "na wchód na wschód tam musi byc jakaś cywilizacja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 "Ciemność widzę..." pamiętacie? albo: "nasi tu byli" "Żeby chłop nie mógł z gołą babą w windzie... ach!" hasło: "K...a mać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No to ja też już pójdę , co tak będę sama stać Dobranocka Maxtorka - uwielbiam ten tekst, zreszta w filmie co kwestia to tekst Ze słynnym " co Ty k... wiesz o zabijaniu " ( mam nadzieję że mi się nie porąbało ) Taaa , to jeden z lepszych filmów polskich A "Sztos" lubisz ? "A może jajka usmażyć...?" "Cycki sobie usmaż" ( to cytat ) "W p...u wylądował . I cały misterny plan w p...u " świetne teksty ...... ...nie ma to jak nasze filmy Bo my lubimy takie filmy które dobrze znamy Niektóre nasze to znamy niemal na pamięć " Co , było wleczone ? " "Ty juz Synek kirzyć nie możesz " " Bo pić to trzeba umić " " Idę k...a idę " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 wiecie jaką mam ochotę na knedle ze śliwkami ?? muszę zrobić może w sobotę ??? mniammmmmmm............. http://gotowanie.x3m.pl/pic/1100687294.jpg O jak ja uwielbiam knedle ze śliwkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No to ja też już pójdę , co tak będę sama stać Dobranocka Maxtorka - uwielbiam ten tekst, zreszta w filmie co kwestia to tekst Ze słynnym " co Ty k... wiesz o zabijaniu " ( mam nadzieję że mi się nie porąbało ) Taaa , to jeden z lepszych filmów polskich A "Sztos" lubisz ? "A może jajka usmażyć...?" "Cycki sobie usmaż" ( to cytat ) "W p...u wylądował . I cały misterny plan w p...u " świetne teksty ...... ...nie ma to jak nasze filmy Bo my lubimy takie filmy które dobrze znamy Niektóre nasze to znamy niemal na pamięć " Co , było wleczone ? " "Ty juz Synek kirzyć nie możesz " " Bo pić to trzeba umić " " Idę k...a idę " O!!! I wiecie co? "Żyrafy wchodzą do szafy... A pawiany wchodzą na ściany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 było wleczone ........ ten tekst rzucam zawsze jak widzę brudne buty !!!! kto zna ten sie śmieje .....kto nie -się tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ...i pić -to trza umić ....kiedy kac dokucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 było wleczone ........ ten tekst rzucam zawsze jak widzę brudne buty !!!! kto zna ten sie śmieje .....kto nie -się tłumaczy Brudne buty mi sie z prezydentem kojarzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No to ja też już pójdę , co tak będę sama stać Dobranocka Maxtorka - uwielbiam ten tekst, zreszta w filmie co kwestia to tekst Ze słynnym " co Ty k... wiesz o zabijaniu " ( mam nadzieję że mi się nie porąbało ) Taaa , to jeden z lepszych filmów polskich A "Sztos" lubisz ? "A może jajka usmażyć...?" "Cycki sobie usmaż" ( to cytat ) "W p...u wylądował . I cały misterny plan w p...u " świetne teksty ...... ...nie ma to jak nasze filmy Bo my lubimy takie filmy które dobrze znamy Niektóre nasze to znamy niemal na pamięć " Co , było wleczone ? " "Ty juz Synek kirzyć nie możesz " " Bo pić to trzeba umić " " Idę k...a idę " O!!! I wiecie co? "Żyrafy wchodzą do szafy... A pawiany wchodzą na ściany" " Strasznie Cię Ryśku polubiłem " " A teraz Irusia całuje prawe oczko Misia-Rysia ...." " Brawo Jasiu , nie znałem Cie od tej strony "" " Dzień dobry zastałem Jolkę " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 "Parówkowym skrytożercom mówimy NIE!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 " Zrobi mnie toto po wiedeńsku " " Pagiery " Uwielbiam ten film za jego swojskość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts