Olkalybowa 05.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Heloł jak nauki Bezana? tak sobie, inne psy go rozpraszają Dlatego nasza miała indywidualne nauczanie a jest teraz posłuszna w towarzystwie innych psów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 " W d...ch się Wam poprzewracało boście chłopa dawno nie miały "" W tak pięknych okolicznościach przyrody ...."" A ja owszem jeśly pan pozwoly " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam nowoprzybyłych Pawsonie jakie piwko pijesz ? tatra - MOC Z CHARAKTEREM i pale se malborasa a co jak byc dołem społecznym to na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Znowu jestem Dla Ciebie bransoletka ,dla psiuka obroża http://bielizna1.pl/admin/pic/p4253_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja uciekam ma MAGDĘ M. i poprzytulać się do poduszki http://www.jysk.pl/11439p1.jpg Papa! Miłego wieczorku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 "na pochybel czarnym .. na pochybel czarnym i czerowym ... na pochybel wszystkim ...to drobry toast ...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam nowoprzybyłych Pawsonie jakie piwko pijesz ? tatra - MOC Z CHARAKTEREM i pale se malborasa a co jak byc dołem społecznym to na całego Kopciuchu Ty jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja uciekam ma MAGDĘ M. i poprzytulać się do poduszki http://www.jysk.pl/11439p1.jpg Papa! Miłego wieczorku! papa pozdrów Magde od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam nowoprzybyłych Pawsonie jakie piwko pijesz ? tatra - MOC Z CHARAKTEREM i pale se malborasa a co jak byc dołem społecznym to na całego Kopciuchu Ty jeden znaczy sie co z całowania nici ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam nowoprzybyłych Pawsonie jakie piwko pijesz ? tatra - MOC Z CHARAKTEREM i pale se malborasa a co jak byc dołem społecznym to na całego Kopciuchu Ty jeden fujjjjj....ale ktoś nasmrodził papierochami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Heloł jak nauki Bezana? tak sobie, inne psy go rozpraszają Dlatego nasza miała indywidualne nauczanie a jest teraz posłuszna w towarzystwie innych psów? niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A ja, jeśli pan pozwoli, a przyjemnościom Ech, to moje studenckie czasy Miło powspominać A teraz mi moje potomstwo po podłodze na brzuchu jedzie gdzie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Heloł jak nauki Bezana? tak sobie, inne psy go rozpraszają Dlatego nasza miała indywidualne nauczanie a jest teraz posłuszna w towarzystwie innych psów? niestety nie Na pierwszej lekcji podarła spodnie trenerowi bo potraktował ja zbyt obcesowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 " i cały misterny plan w pizdu" Po tym tekście znalazłam się na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Heloł jak nauki Bezana? tak sobie, inne psy go rozpraszają Dlatego nasza miała indywidualne nauczanie a jest teraz posłuszna w towarzystwie innych psów? niestety nie Na pierwszej lekcji podarła spodnie trenerowi bo potraktował ja zbyt obcesowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Heloł jak nauki Bezana? tak sobie, inne psy go rozpraszają Dlatego nasza miała indywidualne nauczanie a jest teraz posłuszna w towarzystwie innych psów? niestety nie Na pierwszej lekcji podarła spodnie trenerowi bo potraktował ja zbyt obcesowo Kora swojego instruktora pokochała całym psim sercem. I takich problrmów z nią nie mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 " i cały misterny plan w pizdu" Po tym tekście znalazłam się na podłodze Dona , krótko i zaj.......ście . A Ty nie jesteś przypadkiem z tym reżyserem ? Dawno nieaktualne , od wczoraj . Miziaj mnie , miziaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 " i cały misterny plan w pizdu" Po tym tekście znalazłam się na podłodze Dona , krótko i zaj.......ście . A Ty nie jesteś przypadkiem z tym reżyserem ? Dawno nieaktualne , od wczoraj . Miziaj mnie , miziaj To ostatnie sie u nas przyjęło. Teraz przy każdej zmianie pieluszki "miziam Pawła po jajkach" A on się wtedy rechocze, jego tatuś też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 wiecie jaką mam ochotę na knedle ze śliwkami ?? muszę zrobić może w sobotę ??? mniammmmmmm............. http://gotowanie.x3m.pl/pic/1100687294.jpg Składniki: - 1 kg węgierek - 1 kg ziemniaków - 25 dag mąki - 1 jajko - sól - do polania: masło i 2-3 łyżki tartej bułki (albo śmietana) Wykonanie: Ziemniaki ugotuj (najlepiej poprzedniego dnia), przeciśnij przez praskę, przykryj i wstaw do lodówki. Ostudzone ziemniaki szybko zagnieć z jajkiem i solą, podsypując przesianą mąką. Zrób próbę: oderwij kawałek ciasta, ulep kulkę i ugotuj ją we wrzącej wodzie. Jeśli będzie za miękka, dodaj do ciasta jeszcze trochę mąki. Gotowe ciasto krój na kawałki, wciskaj w nie śliwki i formuj knedle. Śliwka musi być z każdej strony zawinięta w ciasto. Porcjami wkładaj knedle do wrzącej, osolonej wody, gotuj 3 minuty od chwili, aż woda ponownie się zagotuje. Knedle wyjmij łyżką cedzakową i dokładnie osącz. Podawaj polane tartą bułką zrumienioną na maśle lub śmietaną. Obok postaw cukier smacznego Ewka, tak samo robi się pyzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 " i cały misterny plan w pizdu" Po tym tekście znalazłam się na podłodze Dona , krótko i zaj.......ście . A Ty nie jesteś przypadkiem z tym reżyserem ? Dawno nieaktualne , od wczoraj . Miziaj mnie , miziaj To ostatnie sie u nas przyjęło. Teraz przy każdej zmianie pieluszki "miziam Pawła po jajkach" A on się wtedy rechocze, jego tatuś też A tatusiowi też pieluszki zmieniasz ? U nas też mizianie się przyjęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts