duende 05.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 "Parówkowym skrytożercom mówimy NIE!" i jeszcze "Liga rządzi,Liga radzi,Liga nigdy Cię...nie zdradzi!!":D "- Kopernik była kobietą! - co?? Może Curie-Skłodowska też?!?!? no to nie był najlepszy przykład..." widzę, że się z Ligą powtórzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 dołączam do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ewka, tak samo robi się pyzy?? ....pyzy robi się chyba tak samo jak tarte kluski śląskie ( tzw.ciemne) tzn ....do ugotowanych ziemniaków dodaje się odcisnięte, utarte surowe ziemniaki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 dołączam do Was witaj Andre, już po kolacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ewka, tak samo robi się pyzy?? ....pyzy robi się chyba tak samo jak tarte kluski śląskie ( tzw.ciemne) tzn ....do ugotowanych ziemniaków dodaje się odcisnięte, utarte surowe ziemniaki .... śmiej się, śmiej... Ja nie jeszcze nigdy nie robiłam niczego śląskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 dołączam do Was witaj Andre, już po kolacji? już dawno, Piotrek kompa okupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 " i cały misterny plan w pizdu" Po tym tekście znalazłam się na podłodze Dona , krótko i zaj.......ście . A Ty nie jesteś przypadkiem z tym reżyserem ? Dawno nieaktualne , od wczoraj . Miziaj mnie , miziaj To ostatnie sie u nas przyjęło. Teraz przy każdej zmianie pieluszki "miziam Pawła po jajkach" A on się wtedy rechocze, jego tatuś też A tatusiowi też pieluszki zmieniasz ? Jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 dołączam do Was andre ...odpowiadam na pytanie dot..kostki .....jestem zadowolona z wyboru materiału .....jedyny problem ( a może nie )to, ze po tłuszczu ,np z grila ....zostają kropki ,ale po czasie znikają ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.09.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 " i cały misterny plan w pizdu" Po tym tekście znalazłam się na podłodze Dona , krótko i zaj.......ście . A Ty nie jesteś przypadkiem z tym reżyserem ? Dawno nieaktualne , od wczoraj . Miziaj mnie , miziaj To ostatnie sie u nas przyjęło. Teraz przy każdej zmianie pieluszki "miziam Pawła po jajkach" A on się wtedy rechocze, jego tatuś też A tatusiowi też pieluszki zmieniasz ? Jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ewka, tak samo robi się pyzy?? ....pyzy robi się chyba tak samo jak tarte kluski śląskie ( tzw.ciemne) tzn ....do ugotowanych ziemniaków dodaje się odcisnięte, utarte surowe ziemniaki .... śmiej się, śmiej... Ja nie jeszcze nigdy nie robiłam niczego śląskiego ale ja się nie śmieję ......z Ciebie .....tylko do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 dołączam do Was andre ...odpowiadam na pytanie dot..kostki .....jestem zadowolona z wyboru materiału .....jedyny problem ( a może nie )to, ze po tłuszczu ,np z grila ....zostają kropki ,ale po czasie znikają ..... Inne stworzonka duże i małe też coś z grila muszą mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.09.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ewka, tak samo robi się pyzy?? ....pyzy robi się chyba tak samo jak tarte kluski śląskie ( tzw.ciemne) tzn ....do ugotowanych ziemniaków dodaje się odcisnięte, utarte surowe ziemniaki .... śmiej się, śmiej... Ja nie jeszcze nigdy nie robiłam niczego śląskiego ale ja się nie śmieję ......z Ciebie .....tylko do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 dołączam do Was andre ...odpowiadam na pytanie dot..kostki .....jestem zadowolona z wyboru materiału .....jedyny problem ( a może nie )to, ze po tłuszczu ,np z grila ....zostają kropki ,ale po czasie znikają ..... dzięki Ewa, w tym roku już chyba nie zdążę, ale w przyszłym muszę zrobić taraz od strony ogrodu i kusi mnie właśnie taki jak u Ciebie, temat do rozważenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 jestem rodzynkiem.... same kobitki dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 jestem rodzynkiem.... same kobitki dookoła chcialbys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 http://www.humorek.com.pl/c5/w/26.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 jestem rodzynkiem.... same kobitki dookoła chcialbys a Ty nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Magda obejrzana, mogę zmykać do łóżka DOBREJ NOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Magda obejrzana, mogę zmykać do łóżka DOBREJ NOCY dobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Magda obejrzana, mogę zmykać do łóżka DOBREJ NOCY Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts