Teska 06.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 hmm....no to super.a kto ci robil??? jakiś odłam od p. Kopysia, polecony od p.Włodzia ze Wspólnej nie znam, mi robil Bejnarowicz. cale szczescie nie ma wiatru i deszcu.pozniej musze isc chwasciorki wyrywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.09.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 cale szczescie nie ma wiatru i deszcu.pozniej musze isc chwasciorki wyrywac w taką pogodę to najchętniej zaległabym na kanapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 cale szczescie nie ma wiatru i deszcu.pozniej musze isc chwasciorki wyrywac w taką pogodę to najchętniej zaległabym na kanapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.09.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 w taką pogodę to najchętniej zaległabym na kanapce no co strrrraszna ta pogoda u nas wogóle zaspałam dzisiaj do pracy i chodzę jak walnięta obuchem w głowę a do tego jeszcze komar mnie uciął w powiekę nie dość że swędzi to jeszcze egzotycznie wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 cale szczescie nie ma wiatru i deszcu.pozniej musze isc chwasciorki wyrywac w taką pogodę to najchętniej zaległabym na kanapce Otóż to! I to jest myśl Paweł zasnął mi na kolanach, przełożyłam go do łóżeczka i sama legnę na kanapce Dobranoc dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 w taką pogodę to najchętniej zaległabym na kanapce no co strrrraszna ta pogoda u nas wogóle zaspałam dzisiaj do pracy i chodzę jak walnięta obuchem w głowę a do tego jeszcze komar mnie uciął w powiekę nie dość że swędzi to jeszcze egzotycznie wyglądam ja pije druga kawke.....tez oczy mi sie zamykaja.....ale chwasciorki czekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.09.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Otóż to! I to jest myśl Paweł zasnął mi na kolanach, przełożyłam go do łóżeczka i sama legnę na kanapce Dobranoc dziewczęta ale ci zazdroszczę dobranoc Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.09.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ja pije druga kawke.....tez oczy mi sie zamykaja.....ale chwasciorki czekaja olej je chwaściorki nie zając nie uciekną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 cale szczescie nie ma wiatru i deszcu.pozniej musze isc chwasciorki wyrywac w taką pogodę to najchętniej zaległabym na kanapce Otóż to! I to jest myśl Paweł zasnął mi na kolanach, przełożyłam go do łóżeczka i sama legnę na kanapce Dobranoc dziewczęta dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Hej! Wróciłam z lasu, w którym siedziałam od 7. Przytaszczyłam 2 koszyki grzybów A szatanów mogłam uzbierać kolejne 2 - taki wysyp przepięknych trucicieli A teraz chce mi się spać, pomimo drugiej, siekierowatej kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ja pije druga kawke.....tez oczy mi sie zamykaja.....ale chwasciorki czekaja olej je chwaściorki nie zając nie uciekną A nawet ich przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Hej! Wróciłam z lasu, w którym siedziałam od 7. Przytaszczyłam 2 koszyki grzybów A szatanów mogłam uzbierać kolejne 2 - taki wysyp przepięknych trucicieli A teraz chce mi się spać, pomimo drugiej, siekierowatej kawy ja jade w piatek na grzybki, ostatnio bylam ale jakos grzybow jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.09.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 " i cały misterny plan w pizdu" Po tym tekście znalazłam się na podłodze Witam przelotnie Verunia - to Ty nie znałaś tego tekstu? To jeden z moich ulubionych, a w dodatku mam wrażenie, że znają go wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.09.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 czesc Tola trza miec 2 kompy... mam dwa kompy i dwoje dzieci menż ma laptop, ale nie przynosi z pracy do domu, mówiąc, że w końcu chciałby z kimś w domu porozmawiać... a nie słuchać tylko klikania Tola - to Ty szczęściara jesteś, że Twój menż chce gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.09.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 " i cały misterny plan w pizdu" Po tym tekście znalazłam się na podłodze Witam przelotnie Verunia - to Ty nie znałaś tego tekstu? To jeden z moich ulubionych, a w dodatku mam wrażenie, że znają go wszyscy no znają tylko kurde nie pamiętam z jakiego filmu coś mi się kołacze że to "Siara" Siarzewski rzekł cześć Inżyniero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ja pije druga kawke.....tez oczy mi sie zamykaja.....ale chwasciorki czekaja olej je chwaściorki nie zając nie uciekną A nawet ich przybędzie ooo to napewno..rosna jak zwairiowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.09.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k005.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k005.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k005.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k005.gif A ja wreszcie mam wylewki! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif SUPER! Monka - i ja gratuluję wylewek A z jakiego filmu to niestety nie wiem... No ale lecę do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 " i cały misterny plan w pizdu" Po tym tekście znalazłam się na podłodze Witam przelotnie Verunia - to Ty nie znałaś tego tekstu? To jeden z moich ulubionych, a w dodatku mam wrażenie, że znają go wszyscy no znają tylko kurde nie pamiętam z jakiego filmu coś mi się kołacze że to "Siara" Siarzewski rzekł cześć Inżyniero siara tak palnął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 czesc inzyniero to za kim kibicujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ja pije druga kawke.....tez oczy mi sie zamykaja.....ale chwasciorki czekaja olej je chwaściorki nie zając nie uciekną A nawet ich przybędzie ooo to napewno..rosna jak zwairiowane Nic nie rośnie szybciej i piękniej niż chwaściorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts