tola 06.09.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 czesc Tola trza miec 2 kompy... mam dwa kompy i dwoje dzieci menż ma laptop, ale nie przynosi z pracy do domu, mówiąc, że w końcu chciałby z kimś w domu porozmawiać... a nie słuchać tylko klikania Tola - to Ty szczęściara jesteś, że Twój menż chce gadać Ano jestem, zwłaszcza w chwilach, kiedy mądrze mówi Witajcie, zajrzałam ze swoim kubkiem kawy, może choć raz wypiję bez podgrzewania w mikrofali Kasztanka gratulki Aniu a Pawełka można szczepić kiedy wszyscy prychają i są przeziębieni? Monka gratuluję postępów prac na budowie, niech się buduje dalej bez przestojów i kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.09.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 " i cały misterny plan w pizdu" Po tym tekście znalazłam się na podłodze Witam przelotnie Verunia - to Ty nie znałaś tego tekstu? To jeden z moich ulubionych, a w dodatku mam wrażenie, że znają go wszyscy no znają tylko kurde nie pamiętam z jakiego filmu coś mi się kołacze że to "Siara" Siarzewski rzekł cześć Inżyniero siara tak palnął... dobrze pamiętałam dzięki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A wiecie jaka u mnie ładna pogoda I jak słonecznie... Prawdopodobnie do konca tygodnia ma tak być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.09.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witajcie, zajrzałam ze swoim kubkiem kawy, może choć raz wypiję bez podgrzewania w mikrofali to ja dorzucę coś do kawki smacznego http://m.onet.pl/_m/f19410a03391a27610ed037816285d9f,5,12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A wiecie jaka u mnie ładna pogoda I jak słonecznie... Prawdopodobnie do konca tygodnia ma tak być slonecznie?????? gdzie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witajcie, zajrzałam ze swoim kubkiem kawy, może choć raz wypiję bez podgrzewania w mikrofali to ja dorzucę coś do kawki smacznego http://m.onet.pl/_m/f19410a03391a27610ed037816285d9f,5,12.jpg ufffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.09.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witajcie, zajrzałam ze swoim kubkiem kawy, może choć raz wypiję bez podgrzewania w mikrofali to ja dorzucę coś do kawki smacznego http://m.onet.pl/_m/f19410a03391a27610ed037816285d9f,5,12.jpg Monka dzięki U mnie wiatr szalony, chłodny, słonko chwilami przebija się przez chmury, ale nie jest przyjemnie. Lata próżno wypatrywać, temperatura u nas nie wzrośnie powyżej 20 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.09.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 zadnych gatek nawet od was nie dostalam maz by sie ucieszyl a tu nic ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 zadnych gatek nawet od was nie dostalam maz by sie ucieszyl a tu nic ;( http://www.istore.com.pl/prods/320296.jpg A wiecie jaka u mnie ładna pogoda I jak słonecznie... Prawdopodobnie do konca tygodnia ma tak być slonecznie?????? gdzie?????? Piotrków Trybunalski Dobra, idę odkurzać I zrobić obiad Nareczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.09.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 " i cały misterny plan w pizdu" Po tym tekście znalazłam się na podłodze Witam przelotnie Verunia - to Ty nie znałaś tego tekstu? To jeden z moich ulubionych, a w dodatku mam wrażenie, że znają go wszyscy no znają tylko kurde nie pamiętam z jakiego filmu coś mi się kołacze że to "Siara" Siarzewski rzekł cześć Inżyniero Ten tekst to mój dze beściak Palnął go oczywiście "Siara" Siarzewski w " Kilerów dwóch " , kiedy senor Morales walnął w krzaki . O ile dobrze pamiętam to było tak : W p...u , wylądował . I cały misterny plan w p...u ! Witam wczesnym popołudniem U nas ciepełko chociaż wiaterek też nieźle dmucha . kasztanko czy Twoj mąż lubi czarną bielizną ? Jeśli tak to proszę bardzo http://www.diores.pl/images/SHIRLEY/29004_cz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.09.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Dobra, idę odkurzać I zrobić obiad Nareczka to i ja do garów idę, choć nie kocham tej roboty do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ten tekst to mój dze beściak Palnął go oczywiście "Siara" Siarzewski w " Kilerów dwóch " , kiedy senor Morales walnął w krzaki . O ile dobrze pamiętam to było tak : W p...u , wylądował . I cały misterny plan w p...u ! Tekst z wczoraj - też rozbawił mnie do łez. Cytat z pewnego kapitana jachtu na Morzu Egejskim: "Z nudów to i pies psa wyru....a" Baaaaardzo mi się spodobał o:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 " i cały misterny plan w pizdu" Po tym tekście znalazłam się na podłodze Witam przelotnie Verunia - to Ty nie znałaś tego tekstu? To jeden z moich ulubionych, a w dodatku mam wrażenie, że znają go wszyscy poznałam go na filmie i podczas filmu spadłam na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Może ktoś wie po co się uprawia roże na polach? Od paru dni to nie daje mi spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Może ktoś wie po co się uprawia roże na polach? Od paru dni to nie daje mi spokoju. w kwiaciarniach najwięcej róż jest wystawionych, mam wrażenie, że więcej niż wszystkich innych kwiatów razem wziętych, może o to chodzi Cześć Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 06.09.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Może ktoś wie po co się uprawia roże na polach? Od paru dni to nie daje mi spokoju. po to żeby mogły być ptaki z ciernistych krzewów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 06.09.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ten tekst to mój dze beściak Palnął go oczywiście "Siara" Siarzewski w " Kilerów dwóch " , kiedy senor Morales walnął w krzaki . O ile dobrze pamiętam to było tak : W p...u , wylądował . I cały misterny plan w p...u ! Tekst z wczoraj - też rozbawił mnie do łez. Cytat z pewnego kapitana jachtu na Morzu Egejskim: "Z nudów to i pies psa wyru....a" Baaaaardzo mi się spodobał o:) zajebiste mi sie ostatnio spodobał tekst "w którą stronę sie nie obrócisz zawsze dupa z tyłu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 06.09.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 dziś mam jakiegoś kaca morlanego poszedłem do hurtowni i lekką ręką wydałem 30 tys zł...niby bank stawia ale jakiś niesmak pozostał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 06.09.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A wiecie jaka u mnie ładna pogoda I jak słonecznie... Prawdopodobnie do konca tygodnia ma tak być przed południem u mnie tez była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 06.09.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 co tak wszyscy milczą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts