premiumpremium 06.09.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 I'm back. Poodkurzane, obiad zrobiony i zjedzony, pozmywane. Teraz czekają mnie ogórasy oraz grzyby. Słoiki, marynowanie, blanszowanie, mrożenie. Też sobie wymyślam zajęcia to kiedy można wpaść na degustacje? A jak tylko się zamarynują, to dam znać Na chwile obecną mogę poczęstować sosem z kurek to ja poczekam na te marynaty jadę do sklepu, na razie Na-reczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Może ktoś wie po co się uprawia roże na polach? Od paru dni to nie daje mi spokoju. w kwiaciarniach najwięcej róż jest wystawionych, mam wrażenie, że więcej niż wszystkich innych kwiatów razem wziętych, może o to chodzi Cześć Verunia Eeee, te w kwiaciarni to ze szklarni są, te na polach im nie dorownują. Po co im te roże, po co im te roże.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Swoja drogą te pola rożane pięknie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.09.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 I jak tam musi pięknie pachnieć Cześć verunia Właśnie zauważyłam że to mój 1800 post Szampan się leje ..... http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Poszukałąm w necie i okazało się że Lubelszczyzna jest największym zagłębiem rozanym. Oni je chyba na sadzonki uprawiaja, tak mi się wydaje. Dziwne tylko że te pola są wielobarwne, obok siebie rosną roże o rożnych kolorach. Jak się patrzy z daleka to wyglada to to jak rożnobarwny kobierzec. Jak będę miała troche czasu to cyknę wam fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.09.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Cyknij koniecznie . Uwielbiam róże Tymczasem spadam , widzę że praca do mnie idzie Naraziątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 No, Paweł zaszczepiony, był oczywiście najdzielniejszym pacjentem w przychodni Najbliższe szczepienie dopiero za pół roku. Tolusia - mógł byc szczepiony nawet gdyby był chory, a nie jest na szczęście, bo to była szczepionka na żółtaczkę. A te jego płacze i krzyki to zapewne już siłowanie się z mamuśką Szkoda, że nie można tego uniknąć Jak być silniejszym, jak leca łzy jak grochy i synuś się zanosi płaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Verunia Ja też chciałabym zobaczyć zdjęcie tego pola. Musi wygladać prześlicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Poszukałąm w necie i okazało się że Lubelszczyzna jest największym zagłębiem rozanym. Oni je chyba na sadzonki uprawiaja, tak mi się wydaje. Dziwne tylko że te pola są wielobarwne, obok siebie rosną roże o rożnych kolorach. Jak się patrzy z daleka to wyglada to to jak rożnobarwny kobierzec. Jak będę miała troche czasu to cyknę wam fotkę To musi faktycznie pięknie wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.09.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 witam popołudniowe koleżanki takie zdjecie znalazłam w necie ...... ....różane pole http://foto.onet.pl/upload/71/97/_21802.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 witam popołudniowe koleżanki takie zdjecie znalazłam w necie ...... ....różane pole http://foto.onet.pl/upload/71/97/_21802.jpg Piękne... Zrobię sobie takie przed domem Witaj Ew-ka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Poszukałąm w necie i okazało się że Lubelszczyzna jest największym zagłębiem rozanym. Oni je chyba na sadzonki uprawiaja, tak mi się wydaje. Dziwne tylko że te pola są wielobarwne, obok siebie rosną roże o rożnych kolorach. Jak się patrzy z daleka to wyglada to to jak rożnobarwny kobierzec. Jak będę miała troche czasu to cyknę wam fotkę W tą sobotę i niedzielę w moim mieście jest doroczne Święto Róży, i tak już od z górą 30-tu lat. Hodowcy wystawiają swoje najpiękniejsze kwiaty. Jest konkurs na tą najpiękniejszą różę. Oprócz tego jest masa imprez plenerowych. Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.09.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 W tą sobotę i niedzielę w moim mieście jest doroczne Święto Róży, i tak już od z górą 30-tu lat. Hodowcy wystawiają swoje najpiękniejsze kwiaty. Jest konkurs na tą najpiękniejszą różę. Oprócz tego jest masa imprez plenerowych. Witam wieczorowo ale gwiazdy wystąpią .....fiu fiu mam nadzieję ,że będziesz się świetnie bawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 dla zainteresowanych podaję link: http://www.kutno.net.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Przyjeżdżajcie na Świeto Róży, z każdego miejsca w Polsce tak samo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.09.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 to ja się pożegnam ....idę na kolację ...proszoną idę zrobić się na bóstwo papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 to ja się pożegnam ....idę na kolację ...proszoną idę zrobić się na bóstwo papa miłego wieczoru życzę, baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 wszyscy mecz będą oglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.09.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Heloł.Poszliśmy dziś do lasu narobić hałasu a przynieśliśmy koszyk grzybów. Im dalej w las tym mniej grzybów większość zebraliśmy przy drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 wszyscy mecz będą oglądać? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts