Joanna i Janusz 06.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam Rekordzistów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Heloł. Poszliśmy dziś do lasu narobić hałasu a przynieśliśmy koszyk grzybów. Im dalej w las tym mniej grzybów większość zebraliśmy przy drodze. Ja przyniosłam dwa kosze Wpadłam w paprocie, gdzie podgrzybek na podgrzybku, ale moi znajomi biegają po lesie zamiast normalnie zbierać grzyby i musiałam za nimi nadążyć, zeby sie nie zgubić Ale starczy grzybów. Część zamarynuję, część ususzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 wszyscy mecz będą oglądać? ja nie.......DĘBICA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 witam popołudniowe koleżanki takie zdjecie znalazłam w necie ...... ....różane pole http://foto.onet.pl/upload/71/97/_21802.jpg piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam Rekordzistów! Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.09.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 I jak tam musi pięknie pachnieć Cześć verunia Właśnie zauważyłam że to mój 1800 post Szampan się leje ..... http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg Gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 wszyscy mecz będą oglądać? ja nie.......dębica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 witam popołudniowe koleżanki takie zdjecie znalazłam w necie ...... ....różane pole http://foto.onet.pl/upload/71/97/_21802.jpg o coś takiego można u nas spotkać, tylko kolory bardziej wymieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 o!, wyszedłem na chwilkę, a tu proszę jaka frekwencja witajcie kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.09.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Heloł. Poszliśmy dziś do lasu narobić hałasu a przynieśliśmy koszyk grzybów. Im dalej w las tym mniej grzybów większość zebraliśmy przy drodze. Ja przyniosłam dwa kosze Wpadłam w paprocie, gdzie podgrzybek na podgrzybku, ale moi znajomi biegają po lesie zamiast normalnie zbierać grzyby i musiałam za nimi nadążyć, zeby sie nie zgubić Ale starczy grzybów. Część zamarynuję, część ususzę Jak juz się nam koszyk napełnił Paweł mówił nie patrz w dół, niestety nie zawsze sie udało i pare grzybów wyladowało w psim kagancu.Nasza wyprawa trwała niecałą godzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 I jak tam musi pięknie pachnieć Cześć verunia Właśnie zauważyłam że to mój 1800 post Szampan się leje ..... http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg Żeby miał się w co nalać http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/178/17811.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Heloł. Poszliśmy dziś do lasu narobić hałasu a przynieśliśmy koszyk grzybów. Im dalej w las tym mniej grzybów większość zebraliśmy przy drodze. Ja przyniosłam dwa kosze Wpadłam w paprocie, gdzie podgrzybek na podgrzybku, ale moi znajomi biegają po lesie zamiast normalnie zbierać grzyby i musiałam za nimi nadążyć, zeby sie nie zgubić Ale starczy grzybów. Część zamarynuję, część ususzę Jak juz się nam koszyk napełnił Paweł mówił nie patrz w dół, niestety nie zawsze sie udało i pare grzybów wyladowało w psim kagancu.Nasza wyprawa trwała niecałą godzinkę. No jak się wejdzie w zagajnik z mnóstwem grzybów, to trudno jest im się oprzeć Ja byłam 2 godziny w lesie - dla mnie czas optymalny, później zaczynam się nudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Twe piękne piwne oczy, piękne piwne oczy... Cześć Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Twe piękne piwne oczy, piękne piwne oczy... Cześć Verunia Może nie o brązowych oczach, ale... "..oczy tej małej, jak dwa błękity.." znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Andre, pamiętasz zagadkę o krokodylu? Teraz ja mam dla Ciebie zagadkę. Jeśli żółw nie ma muszli to jest nagi czy bezdomny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Twe piękne piwne oczy, piękne piwne oczy... Cześć Verunia Może nie o brązowych oczach, ale... "..oczy tej małej, jak dwa błękity.." znasz? niestety nie, kto to śpiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.09.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Andre, pamiętasz zagadkę o krokodylu? Teraz ja mam dla Ciebie zagadkę. Jeśli żółw nie ma muszli to jest nagi czy bezdomny? żółw nie ma muszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Andre, pamiętasz zagadkę o krokodylu? Teraz ja mam dla Ciebie zagadkę. Jeśli żółw nie ma muszli to jest nagi czy bezdomny? Dałaś teraz do myślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Twe piękne piwne oczy, piękne piwne oczy... Cześć Verunia Może nie o brązowych oczach, ale... "..oczy tej małej, jak dwa błękity.." znasz? niestety nie, kto to śpiewa? "Oczy tej małej, jak dwa błękity Myśli tej małej, białe zeszyty A On był dla niej jak młody Bóg Żebyż on jeszcze kochać mógł..." Raz Dwa Trzy, słowa A.Osiecka Jeśli lubisz taką muzykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Andre, pamiętasz zagadkę o krokodylu? Teraz ja mam dla Ciebie zagadkę. Jeśli żółw nie ma muszli to jest nagi czy bezdomny? Pamiętam Moja odpowiedź brzmi: ani nagi, ani bedomny, po prostu, niestety martwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts