Olkalybowa 06.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A jak wróbelek siedzi na gałezi to siedzi czy stoi ? stoi bo jak by siedział to by mu nóżki zwisały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Streszczenium Nefer marzy o tym, żeby sięgac buzią do tego i wcale nie wychodzić z domu Było o różach, grzybach i nagich żółwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A jak wróbelek siedzi na gałezi to siedzi czy stoi ? wróbelek na gałęzi czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Gratki Żaba! Wiecie co ja mam? Chleb ze smalcem i ogórka kiszonego. Chcecie? A skwareczki są? No baaaa..... Skwareczki sa podstawą chleba ze smalcem Przestań, pzrestań, bo mam niedaleko Wiem wiem. Dotarcie do Wawy zajmuje mi niecałe 2 godziny pospiesznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A jak wróbelek siedzi na gałezi to siedzi czy stoi ? siedzi na stojaka Witam moje ulubione grono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Gratki Żaba! Wiecie co ja mam? Chleb ze smalcem i ogórka kiszonego. Chcecie? A skwareczki są? No baaaa..... Skwareczki sa podstawą chleba ze smalcem i jeszcze szczypta soli, taka malutka... ... żyć nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Żaba jak masz jeszcze chwilkę to tak dla porządku zmień w rankingu pozycję 22 na 23. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Gratki Żaba! Wiecie co ja mam? Chleb ze smalcem i ogórka kiszonego. Chcecie? A skwareczki są? No baaaa..... Skwareczki sa podstawą chleba ze smalcem i jeszcze szczypta soli, taka malutka... ... żyć nie umierać tylko chlebek musi być świeżutki i mięciutki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A jak wróbelek siedzi na gałezi to siedzi czy stoi ? wróbelek na gałęzi czeka No ok. A czym się różni wróbelek i dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Żaba jak masz jeszcze chwilkę to tak dla porządku zmień w rankingu pozycję 22 na 23. zrobione dzieki Olcia i paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A jak wróbelek siedzi na gałezi to siedzi czy stoi ? siedzi na stojaka Witam moje ulubione grono Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A jak wróbelek siedzi na gałezi to siedzi czy stoi ? wróbelek na gałęzi czeka No ok. A czym się różni wróbelek i dlaczego??? tym,że ma jedną nóżkę bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A jak wróbelek siedzi na gałezi to siedzi czy stoi ? siedzi na stojaka Witam moje ulubione grono Grono wita ulubioną Verunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A jak wróbelek siedzi na gałezi to siedzi czy stoi ? wróbelek na gałęzi czeka No ok. A czym się różni wróbelek i dlaczego??? hmm... nie mam pomysłu... Czym się różni słoń od fortepianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A jak wróbelek siedzi na gałezi to siedzi czy stoi ? wróbelek na gałęzi czeka No ok. A czym się różni wróbelek i dlaczego??? tym,że ma jedną nóżkę bardziej Ja znam wersję - bo ma jedną nóżkę przez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Żaba jak masz jeszcze chwilkę to tak dla porządku zmień w rankingu pozycję 22 na 23. zrobione dzieki Olcia i paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................... pppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A jak wróbelek siedzi na gałezi to siedzi czy stoi ? stoi bo jak by siedział to by mu nóżki zwisały Ola wygrała. Dziękuję Oto przykład: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9b/Passer_domesticus3.jpg/250px-Passer_domesticus3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A jak wróbelek siedzi na gałezi to siedzi czy stoi ? wróbelek na gałęzi czeka No ok. A czym się różni wróbelek i dlaczego??? hmm... nie mam pomysłu... Czym się różni słoń od fortepianu? Fortepian można zasłonić, a słonia nie można zafortepianić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A takie pytanie zadał synek znajomej:"A jak pies ugryzie w pupę to i w kopę?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 a jak wróbelek siedzi na gałezi to siedzi czy stoi ? wróbelek na gałęzi czeka no ok. a czym się różni wróbelek i dlaczego??? hmm... Nie mam pomysłu... czym się różni słoń od fortepianu? fortepian można zasłonić, a słonia nie można zafortepianić. bingo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts