Olkalybowa 06.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A jak wróbelek siedzi na gałezi to siedzi czy stoi ? wróbelek na gałęzi czeka No ok. A czym się różni wróbelek i dlaczego??? hmm... nie mam pomysłu... Czym się różni słoń od fortepianu? fortepian można zasłonić, a słonia nie można zafortepianić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A takie pytanie zadał synek znajomej: "A jak pies ugryzie w pupę to i w kopę?" Oj czasem baaaaardzo trudno jest odpowiedzieć na pytania milusińskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A takie pytanie zadał synek znajomej: "A jak pies ugryzie w pupę to i w kopę?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A takie pytanie zadał synek znajomej: "A jak pies ugryzie w pupę to i w kopę?" co to jest "kopa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Moja koleżanka była z facetem w Tajlandii.Robili mnóstwo zdjęć w plenerze. W pewnym momencie facet mówi: - Kochanie, przesuń się trochę bo mi słonia zasłaniasz :) Się załamała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Moja koleżanka była z facetem w Tajlandii.Robili mnóstwo zdjęć w plenerze. W pewnym momencie facet mówi: - Kochanie, przesuń się trochę bo mi słonia zasłaniasz :) Się załamała. Mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A takie pytanie zadał synek znajomej: "A jak pies ugryzie w pupę to i w kopę?" co to jest "kopa"? kopa to pięć tuzinów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A takie pytanie zadał synek znajomej: "A jak pies ugryzie w pupę to i w kopę?" co to jest "kopa"? kopa to pięć tuzinów Ale dziecku pewnie chodziło o koopę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A jak wróbelek siedzi na gałezi to siedzi czy stoi ? wróbelek na gałęzi czeka No ok. A czym się różni wróbelek i dlaczego??? hmm... nie mam pomysłu... Czym się różni słoń od fortepianu? Fortepian można zasłonić, a słonia nie można zafortepianić. BINGO !!! No to stawiam! http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/202/20216.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A takie pytanie zadał synek znajomej: "A jak pies ugryzie w pupę to i w kopę?" co to jest "kopa"? kopa to pięć tuzinów Ale dziecku pewnie chodziło o koopę :) po polsku kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Moja koleżanka była z facetem w Tajlandii.Robili mnóstwo zdjęć w plenerze. W pewnym momencie facet mówi: - Kochanie, przesuń się trochę bo mi słonia zasłaniasz :) Się załamała. Chwyt ponizej pasa, naprawdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A takie pytanie zadał synek znajomej: "A jak pies ugryzie w pupę to i w kopę?" co to jest "kopa"? kopa to pięć tuzinów to się zgadza interesuje mnie związek "kopy" z pupą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A takie pytanie zadał synek znajomej: "A jak pies ugryzie w pupę to i w kopę?" Oj czasem baaaaardzo trudno jest odpowiedzieć na pytania milusińskich Na przykład: |Rozmowa o : po co używać prezerwatywy: Maciuś lat 10 : -Mamo .... to kobieta może mieć AIDS ???????? (tu przerażenie w oczach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A co je miś Uszatek na kolacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A takie pytanie zadał synek znajomej: "A jak pies ugryzie w pupę to i w kopę?" co to jest "kopa"? kopa to pięć tuzinów Ale dziecku pewnie chodziło o koopę :) po polsku kupa no tak, związek bezpośredni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A co je miś Uszatek na kolacje? Miodek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A takie pytanie zadał synek znajomej: "A jak pies ugryzie w pupę to i w kopę?" Oj czasem baaaaardzo trudno jest odpowiedzieć na pytania milusińskich Na przykład: |Rozmowa o : po co używać prezerwatywy: Maciuś lat 10 : -Mamo .... to kobieta może mieć AIDS ???????? (tu przerażenie w oczach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A co je miś Uszatek na kolacje? kumpla Zajączka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A co je miś Uszatek na kolacje? Pora na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A takie pytanie zadał synek znajomej: "A jak pies ugryzie w pupę to i w kopę?" Oj czasem baaaaardzo trudno jest odpowiedzieć na pytania milusińskich Na przykład: |Rozmowa o : po co używać prezerwatywy: Maciuś lat 10 : -Mamo .... to kobieta może mieć AIDS ???????? (tu przerażenie w oczach) I takie rozmowy prowadzę z moimi synami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts