Anna Wiśniewska 07.09.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Heloł . W rankingu nadal błedy, a tak prosiłam . Olcia - belferko Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Heloł . W rankingu nadal błedy, a tak prosiłam . Olcia - belferko Witaj Witaj Aniu. Maxtorka u nas też są komarzyska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witajcie RW-usie fizyk super wiadomość . Tak trzymaj i dbaj o Fizulę No i gratki Czy u Was też są komary ? Pół nocy walczyliśmy z gadzinami . Już wydawało sie że wszyskie utłuczone a tu za chwilę bzzzzzz ...... Witaj Maxtorko! U nas na szczęście bzykaczy jak dotąd nie było, ale dziś zrobiło się cieplutko, więc kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Pół nocy walczyliśmy z gadzinami . Już wydawało sie że wszyskie utłuczone a tu za chwilę bzzzzzz ...... Maxi sprecyzuj bo nie do końca zrozumiałem jak juz zabiliście wszystkie komary to później było bzykanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Idę coś pożreć, narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Idę coś pożreć, narka. Nakarm glizda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Idę coś pożreć, narka. Nakarm glizda (czy glizdę? wiadomo już?) Glizda, chłopak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Pół nocy walczyliśmy z gadzinami . Już wydawało sie że wszyskie utłuczone a tu za chwilę bzzzzzz ...... Maxi sprecyzuj bo nie do końca zrozumiałem jak juz zabiliście wszystkie komary to później było bzykanie ?? Ot żartowniś Jasne że że było ......komarowe Przy takiej latającej bandzie to nic tylko sie szczelnie przykryć i grzeczniutko spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 07.09.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Idę coś pożreć, narka. smacznego, noi szybko tu wracaj (może z jakimś ciachem do kawy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 07.09.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Pół nocy walczyliśmy z gadzinami . Już wydawało sie że wszyskie utłuczone a tu za chwilę bzzzzzz ...... Maxi sprecyzuj bo nie do końca zrozumiałem jak juz zabiliście wszystkie komary to później było bzykanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witajcie RW-usie fizyk super wiadomość . Tak trzymaj i dbaj o Fizulę No i gratki Czy u Was też są komary ? Pół nocy walczyliśmy z gadzinami . Już wydawało sie że wszyskie utłuczone a tu za chwilę bzzzzzz ...... Witaj Maxtorko! U nas na szczęście bzykaczy jak dotąd nie było, ale dziś zrobiło się cieplutko, więc kto wie? Cześć Aniu U nas pojawiły się jak jeszcze ta zimica była , tak jakby u nas ciepłego kątka szukały . No i znalazły W przyszłym roku rozprawimy sie chyba z nimi globalnie Olka smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 W przyszłym roku rozprawimy sie chyba z nimi globalnie MORDERCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 W przyszłym roku rozprawimy sie chyba z nimi globalnie MORDERCY Może raczej Terminatorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Dopiero teraz zatapiam kły w bułeczce . Jak znalazłam sie w kuchni nagle tysiac spraw stało się ważniejszych: małe zmywanko, ugotowanie ryżu z marchewką i mięskiem dla psa, zalanie grzybów wrzątkiem (grzybów w occie)....nigdy nie zrozumiem kobiet . Grzybki w occie popełniam samodzielnie pierwszy raz wiec posiliłam sie ksiażką kucharską. A tam zalej grzyby wrzątkiem i pogotuj chwilę jak ja uwielbiam takie precyzyjne wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Idę coś pożreć, narka. smacznego, noi szybko tu wracaj (może z jakimś ciachem do kawy ) mówisz i masz http://www.adamssuperfood.com/data/productimages/tiramisu.jpg http://grafika.redakcja.pl/olivia/ArtykulyFotografie/FotografiaPrzeglad/1125368221134.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 07.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Idę coś pożreć, narka. smacznego, noi szybko tu wracaj (może z jakimś ciachem do kawy ) mówisz i masz http://www.adamssuperfood.com/data/productimages/tiramisu.jpg http://grafika.redakcja.pl/olivia/ArtykulyFotografie/FotografiaPrzeglad/1125368221134.jpg ola jesteś wielka! tego właśnie mi trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.09.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Pół nocy walczyliśmy z gadzinami . Już wydawało sie że wszyskie utłuczone a tu za chwilę bzzzzzz ...... Maxi sprecyzuj bo nie do końca zrozumiałem jak juz zabiliście wszystkie komary to później było bzykanie ?? A wogóle to witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 07.09.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Pół nocy walczyliśmy z gadzinami . Już wydawało sie że wszyskie utłuczone a tu za chwilę bzzzzzz ...... Maxi sprecyzuj bo nie do końca zrozumiałem jak juz zabiliście wszystkie komary to później było bzykanie ?? A wogóle to witam witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.09.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 DZIEŃ DOBRY ŚPIOCHY!!!!!!!!!!!!!! kto robi kawę??? Cześć Żaba Ja nie umiem Andre, a wode ugotowac potrafisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 DZIEŃ DOBRY ŚPIOCHY!!!!!!!!!!!!!! kto robi kawę??? Cześć Żaba Ja nie umiem Andre, a wode ugotowac potrafisz????? Ale tak co by nie przypalić Witam nowoprzybyłych Przed chwilą wróciłam z lasu i.... znowu sukces Już wiem co będę robić wieczorem A za jakieś 2 tygodnie to i degustować można będzie Mamoniu , kiedy ruszasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts