inż. Mamoń 07.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 DZIEŃ DOBRY ŚPIOCHY!!!!!!!!!!!!!! kto robi kawę??? Cześć Żaba Ja nie umiem Andre, a wode ugotowac potrafisz????? Ale tak co by nie przypalić Witam nowoprzybyłych Przed chwilą wróciłam z lasu i.... znowu sukces Już wiem co będę robić wieczorem A za jakieś 2 tygodnie to i degustować można będzie Mamoniu , kiedy ruszasz ? Wyjazd we wtorek (czy się pogoda utrzyma ) Aparat jest, karta pamięci jest, polar będzie dzisiaj, jeszcze statyw potrzebny i ruszam w drogę. Adidasy dziurawe mam, ale się nie przejmuję mam jeszcze obuw bardziej turystyczny w zapasie, ale jak tylko można to idę w adidasach. Może tym razem będę miał też obłoki a nie tylko niebieskie niebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.09.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 DZIEŃ DOBRY ŚPIOCHY!!!!!!!!!!!!!! kto robi kawę??? Cześć Żaba Ja nie umiem Andre, a wode ugotowac potrafisz????? O cześć Żaba - dawno Cię nie widziałem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Widzę Was . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Tego Ci serdecznie życzę A takie chmurki to miałam na początku Potem to i śnieg spadł Nic to , za rok góry też będą , nikt ich nie zabierze ( chyba ) http://img119.imageshack.us/img119/7536/p1010122so1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ależ jest piękna pogoda nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ja jestem ale jakoby mnie nie było ... KKKUUUUUUUUPPPPPPPPPAAAAAAAA pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.09.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ależ jest piękna pogoda nieprawdaż? Prawdaż Opalanko i karuzelę można uskuteczniać Ciekawe jak długo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Maxtorka, przepiękne zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.09.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Widzę Was . No dobra - ale dlaczego się cieszysz? Maxtorka - toż to pogoda wspaniała jak na ambitne fotografowanie, jedyne co trzeba robić to szukać kadrów czy ujęć jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Olka , zdjęcie takie sobie jakościowo , ale widok był rzeczywiście przecudny no i to wrażenie że jest się powyżej chmur . Prawie jak w niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Widzę Was . No dobra - ale dlaczego się cieszysz? Cieszę się?Nic podobnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Widzę Was . No dobra - ale dlaczego się cieszysz? Maxtorka - toż to pogoda wspaniała jak na ambitne fotografowanie, jedyne co trzeba robić to szukać kadrów czy ujęć jak kto woli Wiem to też te dwa dni pilnie takich kadrów szukałam , potem niestety góry zniknęły Gdzie zamierzasz łazikować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 przerwa w pracy na minute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 przerwa w pracy na minute minuta mineła wracaj do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awt 07.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jeszcze ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 przerwa w pracy na minute minuta mineła wracaj do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jeszcze ja Witamy Cześć Jajcek To ja spadam , bo się spóźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.09.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Widzę Was . No dobra - ale dlaczego się cieszysz? Maxtorka - toż to pogoda wspaniała jak na ambitne fotografowanie, jedyne co trzeba robić to szukać kadrów czy ujęć jak kto woli Wiem to też te dwa dni pilnie takich kadrów szukałam , potem niestety góry zniknęły Gdzie zamierzasz łazikować ? Nie mam zbyt konkretnych planów ale pewnie coś z tego: 1) Jagnięcy Szczyt (byłem 1 raz tylko i nic nie widziałem) 2) Stawy Ciemnosmreczyńskie (nigdy nie byłem, a widziałem tylko z Wrót Chałubińskiego), a po drodze ten sławny Kmetov wodospad 3) Mała Wysoka - może? 4) Banówka z Jałowca (w dol Jałowieckiej byłem już 2 razy, w tym raz w tym roku nawet, ale jest tam dziko i pięknie) 5) Słowacki Raj - jakaś tam trasa na 1 dzień tam gdzie dużo drabin jest 6) Może kawałek Orlej Perci - ale nie wiem który 7) Bystry Przechód wiele zależy od pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 no panowie jazda do końca bo muszę faktury jechać zkserować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts