Nefer 07.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 co jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Verunia dzięki! Ładny Księżyc to moje ciało astralne - tak mówią horoskopy Lubię łysola Cze Ania Jak Maleństwo ? Cze Nefer Śpi Dziś był słodki i uchachany cały dzień, ale zaczyna terroryzmu próbować. Taki mały Bin Ladenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 co jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja się nie czaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Verunia sliczna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja się nie czaję nioooooooooooo :) Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Verunia sliczna fotka No Jajcek, Ania nas wykolegowała Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Byłem dzisiaj w naszym dawnym mieszkaniu, jakieś takie małe.... chociaż 64m2 ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ania - próbowałaś z naftą ? Próbowałam Jest lepiej, jutro drugie podejście. Na butelce jest przepis na maseczkę - z żółtkami i cytryną. Jak nie puszcze pawia mieszając to nałożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja się nie czaję ale celnie strzelasz, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ide sobie jeszcze pooglądać ten księżyc z mojego tarasu świetnie go widać, pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja się nie czaję ja sie nie chwale ja poprostu mam talent gatulki Anulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Dzięki Tak jak i wszyscy strzelający powiem, że to był przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ania - próbowałaś z naftą ? Próbowałam Jest lepiej, jutro drugie podejście. Na butelce jest przepis na maseczkę - z żółtkami i cytryną. Jak nie puszcze pawia mieszając to nałożę Jeśli nie masz alergii na vit C - to dodaj trochę cytryny, bo potem lepiej się zmywa i lepiej wyglądaja włosy. Z żółtkiem - luzik nie wygląda tak źle. I ładnie pachnie. Tylko kładź na suche włosy Ostatnio się pomyliłam i spływało ze mnie to żółtko .......... tragedia .........ble.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ide sobie jeszcze pooglądać ten księżyc z mojego tarasu świetnie go widać, pa, pa ale jeszcze do nas wrócisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ania - próbowałaś z naftą ? Próbowałam Jest lepiej, jutro drugie podejście. Na butelce jest przepis na maseczkę - z żółtkami i cytryną. Jak nie puszcze pawia mieszając to nałożę Jeśli nie masz alergii na vit C - to dodaj trochę cytryny, bo potem lepiej się zmywa i lepiej wyglądaja włosy. Z żółtkiem - luzik nie wygląda tak źle. I ładnie pachnie. Tylko kładź na suche włosy Ostatnio się pomyliłam i spływało ze mnie to żółtko .......... tragedia .........ble.......... a na co skutkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 a na co skutkuje? Włosy przestają wyłazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ide sobie jeszcze pooglądać ten księżyc z mojego tarasu świetnie go widać, pa, pa a moje niebo całe barankowate i nie widać łysego bry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ide sobie jeszcze pooglądać ten księżyc z mojego tarasu świetnie go widać, pa, pa a moje niebo całe barankowate i nie widać łysego bry wieczor Cześć Ewa, No to przerąbane U mnie tak świeci, że nie da się usnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts