Pawson 07.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 wróciłam z ogródka ...goniłam tuptusia- jeża znaczy ....ale zapierniczał ....nie zdążyłam mu cyknąć fotki ...zniknął w krzakach może tzreba go było cyknąć grabiami dobly wieciól fsistkim Cześć Zmienić pieluszkę , nakarmić czy napoić ? hmmm no i nie wiem czy bardziej chce nakarmić być czy bardziej napoić byc... zmieniać pieluszki nie będziesz bo sie fstydze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc Andre jak mnie Maxi będzie karmić to się odwróc proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 chce ktoś ślimaki? urzędują w moim ogrodzie Mogę dla towarzystwa podrzucić moje ropuszki Będzie im raźniej W zeszłym roku przez cztery dni zając u mnie buszował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc Andre jak mnie Maxi będzie karmić to się odwróc proszę dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 chce ktoś ślimaki? urzędują w moim ogrodzie Mogę dla towarzystwa podrzucić moje ropuszki Będzie im raźniej W zeszłym roku przez cztery dni zając u mnie buszował to Ci całkiem sporo zajęło szukanie dubeltówki na strychu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc Andre jak mnie Maxi będzie karmić to się odwróc proszę Bo będzie karmić łopatą, a to niefajny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 chce ktoś ślimaki? urzędują w moim ogrodzie Mogę dla towarzystwa podrzucić moje ropuszki Będzie im raźniej W zeszłym roku przez cztery dni zając u mnie buszował to Ci całkiem sporo zajęło szukanie dubeltówki na strychu ... Wiesz, tam taka graciarnia, a mnie do głowy nie przyszło, że to stworzonko na golasa po trawie będzie biegać. Do lasu daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 chce ktoś ślimaki? urzędują w moim ogrodzie Mogę dla towarzystwa podrzucić moje ropuszki Będzie im raźniej W zeszłym roku przez cztery dni zając u mnie buszował W zeszłym roku będąc na spacerze z psiunem w lesie wystraszyłam trzy młode zajączki i one zamiast uciekać leiały prosto na mnie . Jak opowiedziałam to w domu to śmiejemy się do teraz że mnie zające w lesie napadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 jak juz sie przeprowadze to bede mial do lasu 1 min drogi ... kurcze ale sie nie moge doczekac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc Andre jak mnie Maxi będzie karmić to się odwróc proszę Bo będzie karmić łopatą, a to niefajny widok nie lubie cie ... tak sie fajnie zapowiadało a ty wszystkie marzenia moje przekreśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc Andre jak mnie Maxi będzie karmić to się odwróc proszę A czemu , przecież jesz już bardzo ładnie , ostatnio nawet śliniaczka nie potrzebowaliśmy A mnie rączki też się nie trzęsą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 jak juz sie przeprowadze to bede mial do lasu 1 min drogi ... kurcze ale sie nie moge doczekac ... Teoretycznie ja też ( choć to w mieście) ale cieszy mnie bardziej co innego. Że jak się po południu położę odespac pracowitą nocki to nie będę słyszała drących mordę bachorów pod balkonem ( wybaczcie, kocham dzieci, mam dzieci, ale moje tylko raz zawołały "Maaaaaaaaaaaamaaaaaaa" z podwórka. I więcej tego na pewno nie zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc Andre jak mnie Maxi będzie karmić to się odwróc proszę Bo będzie karmić łopatą, a to niefajny widok nie lubie cie ... tak sie fajnie zapowiadało a ty wszystkie marzenia moje przekreśliłaś BO ja to generalnie wredna suka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.09.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Pamiętam jak Piotruś pierwszy raz próbował jeść twarożek z łyżeczki, ów twarożek był wszędzie tylko nie w buzi Piotrusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Pamiętam jak Piotruś pierwszy raz próbował jeść twarożek z łyżeczki, ów twarożek był wszędzie tylko nie w buzi Piotrusia Bo tylko trening czyli mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc Andre jak mnie Maxi będzie karmić to się odwróc proszę Bo będzie karmić łopatą, a to niefajny widok nie lubie cie ... tak sie fajnie zapowiadało a ty wszystkie marzenia moje przekreśliłaś BO ja to generalnie wredna suka jestem wprowadzasz zamęt w mej duszy jak jestes wredna suka to cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc Andre jak mnie Maxi będzie karmić to się odwróc proszę Bo będzie karmić łopatą, a to niefajny widok nie lubie cie ... tak sie fajnie zapowiadało a ty wszystkie marzenia moje przekreśliłaś BO ja to generalnie wredna suka jestem wprowadzasz zamęt w mej duszy jak jestes wredna suka to cie lubie A ja juz tak mam - zamęt to moje drugie imię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Cześć! Cześć Joasia !!! jak tam u Ciebie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 jak juz sie przeprowadze to bede mial do lasu 1 min drogi ... kurcze ale sie nie moge doczekac ... Teoretycznie ja też ( choć to w mieście) ale cieszy mnie bardziej co innego. Że jak się po południu położę odespac pracowitą nocki to nie będę słyszała drących mordę bachorów pod balkonem ( wybaczcie, kocham dzieci, mam dzieci, ale moje tylko raz zawołały "Maaaaaaaaaaaamaaaaaaa" z podwórka. I więcej tego na pewno nie zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts