Nefer 07.09.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Zmykam, dobranoc wszystkim Ja chyba też - papappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Oczka się kleją, obowiązki małżeńskie wzywają Czas na mnie. Dobrej Nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 .............obowiązki małżeńskie wzywają Czas na mnie. Dobrej Nocy! Fajnie masz ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.09.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Oczka się kleją, obowiązki małżeńskie wzywają Czas na mnie. Dobrej Nocy! ta noc do innych jest niepodobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.09.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Stronkę poprzednią rozpoczęła Ania a zakończyła Asia, czyli ja, mówiąc nieskromnie, było o karmieniu łopatą/tką, robieniu pierworodnych synów- musi być do tego odpowiednie mieszkanie, o ślimaczkach tuptusiach i tym podobnych sprawach Cześć Joanno Majster się obraził mówisz nooo, bo zupa była za słona i dostał opiernicz, że za wolno buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.09.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Stronkę poprzednią rozpoczęła Ania a zakończyła Asia, czyli ja, mówiąc nieskromnie, było o karmieniu łopatą/tką, robieniu pierworodnych synów- musi być do tego odpowiednie mieszkanie, o ślimaczkach tuptusiach i tym podobnych sprawach Cześć Joanno Majster się obraził mówisz Ciekawe czy na kasę też akurat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.09.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.09.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Stronkę poprzednią rozpoczęła Ania a zakończyła Asia, czyli ja, mówiąc nieskromnie, było o karmieniu łopatą/tką, robieniu pierworodnych synów- musi być do tego odpowiednie mieszkanie, o ślimaczkach tuptusiach i tym podobnych sprawach Cześć Joanno Majster się obraził mówisz nooo, bo zupa była za słona i dostał opiernicz, że za wolno buduje Powodzenia w walce z majstrem no i sukcesów budowlanych Do zobaczenia Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Oooo , widzę że wstałam najwcześniej Miłego dzionka i łikendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.09.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 jestem przelotem,glownie po to ,zeby was pozdrowic i zyczyc milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.09.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.09.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 jestem przelotem,glownie po to ,zeby was pozdrowic i zyczyc milego dnia Latająca Żabka!! http://www.froggifts.com/waycoolfrogs/swing.gif :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 jestem przelotem,glownie po to ,zeby was pozdrowic i zyczyc milego dnia Latająca Żabka!! http://www.froggifts.com/waycoolfrogs/swing.gif :D czesc sloneczko,mialam kiedys taki avatarek,ale byl lekko stukniety,zmienial swe rozmiary ,kiedy chcial i dostawalam ochrzan-y za rozwalanie stron..... ....fajny jest teraz latam na motle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.09.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Hejka! Ktoś mi ukradł pogodę Padało i wiało caaałą noc. Ale na pocieszenie mam coś fajnego - idę dziś na koncert zespołu, który uwielbiam, ubóstwaim, kocham http://www.myslovitz.com.pl/pic/_myslovitz.gif Nawet jakby lało, to i tak wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Frosch, avatarka masz ślicznego Jeśli kiedykolwiek byś chciała, mogę Ci zmniejszyć gifka. Jest taki program A w ogóle, to podglądnij sobie tę stronkę: http://www.froggifts.com/ Powinna Ci się spodobać Jest tam Twój avatar też. Pewnie już ją znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.09.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Heloł. Pamietacie akcje Bezana na lodówkę? Wczoraj przed wyjściem rozmontowaliśmy uchwyt otwierający, ale to Bezanowi zupełnie nie przeszkodziło dokonac kolejnego włamania . W domu taki mądry a w szkole ostatni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts