premiumpremium 08.09.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 jestem przelotem,glownie po to ,zeby was pozdrowic i zyczyc milego dnia Latająca Żabka!! http://www.froggifts.com/waycoolfrogs/swing.gif :D O jaka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dzień dobry! Taka pogoda, że i tu się przyda poranna kawusia http://img124.imageshack.us/img124/3836/kawusia4bs7za.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 witam piątkowo-deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Heloł. Pamietacie akcje Bezana na lodówkę? Wczoraj przed wyjściem rozmontowaliśmy uchwyt otwierający, ale to Bezanowi zupełnie nie przeszkodziło dokonac kolejnego włamania . W domu taki mądry a w szkole ostatni . Moze to samo-uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mam pytanie z serii problemy blondynki Jak zapomniałam hasła do Płatnika to jak mogę do niego wejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.09.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dzieńdoberek Ania kawę z serduszkiem podaje Tego mi trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Jak dobrze, ż Pan Bóg zrobił dziś piątek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Heloł. Pamietacie akcje Bezana na lodówkę? Wczoraj przed wyjściem rozmontowaliśmy uchwyt otwierający, ale to Bezanowi zupełnie nie przeszkodziło dokonac kolejnego włamania . W domu taki mądry a w szkole ostatni . Fajny psiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.09.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dzień dobry! Taka pogoda, że i tu się przyda poranna kawusia http://img124.imageshack.us/img124/3836/kawusia4bs7za.jpg A gdyby ktoś był głodny: http://kuchnia.gazeta.pl/im/1/3401/z3401261A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.09.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Heloł. Pamietacie akcje Bezana na lodówkę? Wczoraj przed wyjściem rozmontowaliśmy uchwyt otwierający, ale to Bezanowi zupełnie nie przeszkodziło dokonac kolejnego włamania . W domu taki mądry a w szkole ostatni . pewnie nie chce kumplom swoich sztuczek zdradzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 oglądałem wczoraj super film Plan Doskonały "inside man"[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.09.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Heloł. Pamietacie akcje Bezana na lodówkę? Wczoraj przed wyjściem rozmontowaliśmy uchwyt otwierający, ale to Bezanowi zupełnie nie przeszkodziło dokonac kolejnego włamania . W domu taki mądry a w szkole ostatni . pewnie nie chce kumplom swoich sztuczek zdradzać Albo potrenuje w domu i wtedy zabłyśnie przed kumplami, gdy dojdzie do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.09.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Heloł. Pamietacie akcje Bezana na lodówkę? Wczoraj przed wyjściem rozmontowaliśmy uchwyt otwierający, ale to Bezanowi zupełnie nie przeszkodziło dokonac kolejnego włamania . W domu taki mądry a w szkole ostatni . Fajny psiak no Ojciec sie zawsze ze mnie śmieje,ze mam same pustki w lodówce, a wychodzi na to,że bardzo dobrze bo by nam pies pekł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Jak dobrze, ż Pan Bóg zrobił dziś piątek ... Był nawet taki film: "Dzięki Bogu już piątek" z Travoltą bodajże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.09.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Heloł. Pamietacie akcje Bezana na lodówkę? Wczoraj przed wyjściem rozmontowaliśmy uchwyt otwierający, ale to Bezanowi zupełnie nie przeszkodziło dokonac kolejnego włamania . W domu taki mądry a w szkole ostatni . pewnie nie chce kumplom swoich sztuczek zdradzać Albo potrenuje w domu i wtedy zabłyśnie przed kumplami, gdy dojdzie do perfekcji o to może zaproponuje żeby w ramach szkolenia było otwieranie lodówki dostanie szóstkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Heloł. Pamietacie akcje Bezana na lodówkę? Wczoraj przed wyjściem rozmontowaliśmy uchwyt otwierający, ale to Bezanowi zupełnie nie przeszkodziło dokonac kolejnego włamania . W domu taki mądry a w szkole ostatni . To strach pomyslec co tamte psy w domu wyrabiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mój małżonek oszalał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Heloł. Pamietacie akcje Bezana na lodówkę? Wczoraj przed wyjściem rozmontowaliśmy uchwyt otwierający, ale to Bezanowi zupełnie nie przeszkodziło dokonac kolejnego włamania . W domu taki mądry a w szkole ostatni . pewnie nie chce kumplom swoich sztuczek zdradzać Albo potrenuje w domu i wtedy zabłyśnie przed kumplami, gdy dojdzie do perfekcji o to może zaproponuje żeby w ramach szkolenia było otwieranie lodówki dostanie szóstkę i zawartość lodówki w nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.09.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Heloł. Pamietacie akcje Bezana na lodówkę? Wczoraj przed wyjściem rozmontowaliśmy uchwyt otwierający, ale to Bezanowi zupełnie nie przeszkodziło dokonac kolejnego włamania . W domu taki mądry a w szkole ostatni . To strach pomyslec co tamte psy w domu wyrabiaja pewnie w wolnych chwilach wypełniają panu PITa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.09.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mój małżonek oszalał . nie może być, o tej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts