Olkalybowa 08.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ponawiam pytanie - może ktoś wie co zrobić i jak wejść do tego #$%$% #$%)&*% PŁATNIKA jak się zapomniało hasła ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.09.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mój małżonek oszalał . nie może być, o tej porze? i właśnie ta pora wzmaga jego szalenstwo. Pojechał przed pracą do sklepu i przyniósł mi śniadanie do łóżka szalony . Musi ma kochankę Eeee tam ...kochankę, każdy facet głupieje jak się dowie, że będzie miał syna Gratki Neferko Dzięki, ale o tym synu to jakaś naciągana teoria, prawda ?? Jak się Piotrek urodził chodziłem dumny jak paw, kąpałem go, wstawałem w nocy, chodziłem z nim na badania i szczepienia etc. podobno "normalni" faceci zapijają swoje szczęście piwem z kumplami...a kobita niech pieluchy zmienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.09.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mój małżonek oszalał . nie może być, o tej porze? i właśnie ta pora wzmaga jego szalenstwo. Pojechał przed pracą do sklepu i przyniósł mi śniadanie do łóżka szalony . Musi ma kochankę Eeee tam ...kochankę, każdy facet głupieje jak się dowie, że będzie miał syna Gratki Neferko Dzięki, ale o tym synu to jakaś naciągana teoria, prawda ?? Jak się Piotrek urodził chodziłem dumny jak paw, kąpałem go, wstawałem w nocy, chodziłem z nim na badania i szczepienia etc. podobno "normalni" faceci zapijają swoje szczęście piwem z kumplami...a kobita niech pieluchy zmienia... Paweł już sie z moim ojcem umawia na picie gdy ja będe rodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.09.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Cześć Maxtorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mój małżonek oszalał . nie może być, o tej porze? i właśnie ta pora wzmaga jego szalenstwo. Pojechał przed pracą do sklepu i przyniósł mi śniadanie do łóżka szalony . Musi ma kochankę Eeee tam ...kochankę, każdy facet głupieje jak się dowie, że będzie miał syna Gratki Neferko Dzięki, ale o tym synu to jakaś naciągana teoria, prawda ?? Jak się Piotrek urodził chodziłem dumny jak paw, kąpałem go, wstawałem w nocy, chodziłem z nim na badania i szczepienia etc. podobno "normalni" faceci zapijają swoje szczęście piwem z kumplami...a kobita niech pieluchy zmienia... Paweł już sie z moim ojcem umawia na picie gdy ja będe rodzić Mój Bartek za pieniądze "zaoszczędzone" przez to, że nie rodziliśmy razem zrobił męską imprezę. A na drugi dzień brat go musiał do szpitala do mnie dowozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.09.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mój Bartek za pieniądze "zaoszczędzone" przez to, że nie rodziliśmy razem zrobił męską imprezę. A na drugi dzień brat go musiał do szpitala do mnie dowozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mój małżonek oszalał . nie może być, o tej porze? i właśnie ta pora wzmaga jego szalenstwo. Pojechał przed pracą do sklepu i przyniósł mi śniadanie do łóżka szalony . Musi ma kochankę Eeee tam ...kochankę, każdy facet głupieje jak się dowie, że będzie miał syna Gratki Neferko Dzięki, ale o tym synu to jakaś naciągana teoria, prawda ?? Jak się Piotrek urodził chodziłem dumny jak paw, kąpałem go, wstawałem w nocy, chodziłem z nim na badania i szczepienia etc. podobno "normalni" faceci zapijają swoje szczęście piwem z kumplami...a kobita niech pieluchy zmienia... no co ty ??? ja na szczepienie w zyciu, migam sie jak moge, nienawidze igly i nie moge zniesc placzu dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Życzę wszystkim miłego dzionka i spadam popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.09.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Życzę wszystkim miłego dzionka i spadam popracować milej pracyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mój małżonek oszalał . nie może być, o tej porze? i właśnie ta pora wzmaga jego szalenstwo. Pojechał przed pracą do sklepu i przyniósł mi śniadanie do łóżka szalony . Musi ma kochankę Eeee tam ...kochankę, każdy facet głupieje jak się dowie, że będzie miał syna Gratki Neferko Dzięki, ale o tym synu to jakaś naciągana teoria, prawda ?? Jak się Piotrek urodził chodziłem dumny jak paw, kąpałem go, wstawałem w nocy, chodziłem z nim na badania i szczepienia etc. podobno "normalni" faceci zapijają swoje szczęście piwem z kumplami...a kobita niech pieluchy zmienia... no co ty ??? ja na szczepienie w zyciu, migam sie jak moge, nienawidze igly i nie moge zniesc placzu dzieci Ojciec mojego dziecka na szczęście jeździ z nami do lekarza, na szczepienia, kąpie, przewija, czasem karmi, świetnie się z nim bawi... hmm... to chyba jest w sumie fajnym tatą Tylko ma słabą psychikę i jak mały jest marudny to po godzinie wymięka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.09.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Bezan sobie słodko koło mnie śpi i robi to http://www.cosgan.de/images/midi/ekelig/h020.gif musze przewietrzyć. Na obazku to ja leżę, zeby nie było wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Bezan sobie słodko koło mnie śpi i robi to http://www.cosgan.de/images/midi/ekelig/h020.gif musze przewietrzyć. Na obazku to ja leżę, zeby nie było wątpliwości. Ola, się przyzwyczajaj! Synuś też tak będzie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mam pytanie z serii problemy blondynki Jak zapomniałam hasła do Płatnika to jak mogę do niego wejść? jest program do przypominania tego hasła zapytam kolezanke i ci dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mój małżonek oszalał . nie może być, o tej porze? i właśnie ta pora wzmaga jego szalenstwo. Pojechał przed pracą do sklepu i przyniósł mi śniadanie do łóżka szalony . Musi ma kochankę Eeee tam ...kochankę, każdy facet głupieje jak się dowie, że będzie miał syna Gratki Neferko Dzięki, ale o tym synu to jakaś naciągana teoria, prawda ?? Jak się Piotrek urodził chodziłem dumny jak paw, kąpałem go, wstawałem w nocy, chodziłem z nim na badania i szczepienia etc. podobno "normalni" faceci zapijają swoje szczęście piwem z kumplami...a kobita niech pieluchy zmienia... no co ty ??? ja na szczepienie w zyciu, migam sie jak moge, nienawidze igly i nie moge zniesc placzu dzieci Ojciec mojego dziecka na szczęście jeździ z nami do lekarza, na szczepienia, kąpie, przewija, czasem karmi, świetnie się z nim bawi... hmm... to chyba jest w sumie fajnym tatą Tylko ma słabą psychikę i jak mały jest marudny to po godzinie wymięka ja tez kapie i przewijam i do lekarza pojde ale szczepien to ja niezdzierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mam pytanie z serii problemy blondynki Jak zapomniałam hasła do Płatnika to jak mogę do niego wejść? jest program do przypominania tego hasła zapytam kolezanke i ci dopisze Sylvia, życie mi uratujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No to ja poprawię Wam humor : Sprzedam psa http://images2.fotosik.pl/155/7c5238ee2da092c1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.09.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No to ja poprawię Wam humor : Sprzedam psa http://images2.fotosik.pl/155/7c5238ee2da092c1med.jpg z glodu u mnie by padl bo nie mam takiego lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 I jeszcze MOTTO DNIA : http://images3.fotosik.pl/155/8864e702d6565116.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 z glodu u mnie by padl bo nie mam takiego lozka Ale pewnie jakies buty masz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.09.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 I jeszcze MOTTO DNIA : http://images3.fotosik.pl/155/8864e702d6565116.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts